artemio cruz14
profili

  • fatih altaylı

    yalancıdır;

    dakikalarca tepindi dediği fenerbahçeli futbolcular 30 saniye bile olmadan saldırıya uğramışlardır. kaldı ki futbolcular isterlerse 8262 dakika da sevinebilirler. kendisini hiç ilgilendirmez. ama bunu tahrik olarak gören adam, mini etek giyen kadına tecavüz edenle aynı zihne sahiptir.

    utanmaz ve sahtekardır;

    yıllarca hükümet yalakalığı yapmıştır. bağlı bulunduğu kurumla anket manipülasyonu yapıp sonuçları değiştirmiş ve halkı bilerek yanıltmıştır.

    fırıldaktır;

    yıllar içinde hükümet tarafından umduğunu bulamayınca muhalif rolüne başlamıştır. güvenilmezdir.

    halüsinasyonlar görür;
    (bkz: #159212740)

    dikkat ederseniz bugün itibariyle özellikle malum cenahla ilişkisi olan herkes aynı ağızdan konuşmaya başladı. iyice ortaya çıktı ki fenerbahçe'ye yapılacak operasyon için bir yerlerden birileri düğmeye bastı. yoksa bu fatih gibi tiplerin hür iradesi yoktur. emir alırlar.

  • halil umut meler

    - ilk devredeki adana demirspor maçında oosterwolde dayak yedi. bu eleman ölü taklidi yaptı.

    - trabzonspor maçında fenerbahçeli futbolcular tüm maç tehlikeli maddeye maruz kaldı. bu eleman ölü taklidi yapmaya devam etti.

    ama kendisi bir yumruk yiyince en mağdur kendisi oldu. ligler tatil edildi. ulan senin can da bizimkilerinki patlıcan mı ahlaksız herif? bu maçı nasıl 115 dakika oynatabilirsin? amacın ne?

    maçı ve trabzonspor seyircisini hoşgörüp idare etmeye çalışırken büyük bir faciaya yol açan kişi.

  • 16 ocak 2024 galatasaray paylaşımı

    fenerbahçe'nin 4. defa hodri meydan diyerek, 4 gün önce "beraber istediğiniz bir ortamda tüm hakem kararlarını tartışalım" teklifine ölü taklidi yapan camianın komik açıklaması. 4 gündür bu teklife sesi çıkmayanların hala saklanmaktan bahsetmesi vs anca türkiye'de bu camianın işi olurdu.

  • 18 eylül 2022 trabzonspor gaziantep fk maçı

    her maç trabzonspor lehine gollük "hata" yapılması inanılmaz bir olay. siyasetin takımı olmak böyle bir şey işte.

    bizim takımlar da şampiyon olacağız diye uğraşıp dursun. şampiyon 2 senedir siyaset tarafından tayin ediliyor.

  • ali koç

    kürsüye çıkar çıkmaz direkt hulusi belgü'ye sallayarak geri kalan 2 senede de geçmiş 4 facia seneye göre değişen birşey olmayacağını göstermiş, fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı. aziz yıldırım'ı eleştirip ondan daha hızlı şekilde bu tüm kötü özellikleri sergilemeye başladı.

    vallahi bravo küçük başkaaaaaan.

  • 11 temmuz 2021 ingiliz holiganizmi

    başka ülkeleri en ufak olayda cezaya boğan uefa'nın sesinin çıkmayacağı ve para cezasıyla geçiştireceği vandallık. insanların dünya genelinde neden italya'yı tutup ingilizler'e karşı antipati beslediğinin sebebi olan görüntüleri kaç gündür görüyoruz. bu olaylar kazara istanbul'da vs olsa 50 yıl organizasyon vermezlerdi bize.

  • serdar dursun

    aniden açıklanmasıyla şoke eden, iyi transfer. çok gizli yürütüldüğü ortada. açıkçası bu transferin bu kadar gizli ve sızmadan gerçekleşmesi sürekli isim zikreden fb muhabirlerinin hoca konusunda da pek bir bilgi sahibi olmadığına işaret ediyor.

  • marcel tisserand

    aptalca bir hamle yüzünden fenerbahçe'yi zor duruma düşüren kötü stoper. şu kulüpte 1 tane stoperden anlayan adam yok mu gözünüzü seveyim.

  • bakan istifasının haber kanallarında olmaması

    talimat bekleyen kanallar. medyamızın içler acısı hali.

    bu halkın en büyük düşmanı bu satılmış medya ve orada çalışan yalakalardır.

  • 7 mart 2020 trabzonspor açıklaması

    haksızca kazandıkları fenerbahçe maçından sonra utanmaz bir şekilde hakemi de yendik diyenlerin bu sefer hakemi yenemediklerini gösteren açıklama.

    ulan bir de haklı olsalar birşey demeyeceğim ama zaten golden önce net faul var ortada. utanmazlıkları hala devam ediyor. beter olun.

  • abdurrahim albayrak

    kendisine yapılan şey büyük terbiyesizliktir. umarım kendisini arayan şahsa dava açar ve süründürür.

    not: fb

  • 5 büyük ligde sempati duyulan takımlar

    italya - as roma (neredeyse fenerbahçe kadar tuttuğum tek takım, 2000-2001 şampiyonluğu & totti & batistuta & cafu)
    ingiltere - newcastle united (2000 başı shearer ve bobby robson'ın katkılarıyla)
    ispanya - valencia (mendieta'lı loser cl finalisti, sonrasında benitez & canizares & ayala & baraja)
    almanya - vfb stuttgart/o şimdi bundesliga 2'de (bayern'le kapışan felix magath & kevin kuranyi'li kadro)
    fransa - yok (yıllardır hiçbirini sevemedim)

    hollanda - feyenoord (pvh & kuyt & tomasson)

  • legolas'ın lağımcıyı öldürememesi

    küçük maçların büyük topçusu olmasından kaynaklıdır. nedense baskı altında yeterli performansı gösteremiyor, eziliyor. ben daha kendisinin büyük maç kazandırdığını görmedim. mental anlamdaki eksikliklerini gidermezse bir sonraki durağı türkiye olur.

  • damien comolli

    everton ve man utd'a transferi için 30-40 milyon eurolar konuşulan yerry mina'yı transfer edememesi gerçekten büyük başarısızlık olan sportif direktör. avrupa'nın en iyi kulübü olan fenerbahçe haricinde başka seçenekleri olmayan yerry mina ve menajerinin de aklına zaten dünya kupasında sergilenebilecek iyi performans sonrası daha büyük kulüplere gidebilme ihtimalleri fln gelmemişti.

    bas dost da zaten sporting lizbon taraftarından yediği dayak sonrası sözleşmesi devam etmesine rağmen fenerbahçe'nin kapısında yatıyordu. ileride bu işin hukuki boyutundan doğabilecek sorunlardan kaynaklı tazminat vs. 3.2 milyar tl borcu olan ffpli fenerbahçe tarafından rahatlıkla ödenebilecek paralardı. ama gene iş bilmez arkadaşımız comolli bu transferi de eline yüzüne bulaştırdı ve bas dost dayakçı taraftarına geri döndü. tabi transfer piyasasında bunlar yaşanırken diğer hiçbir kulübün bu durumlardan haberi olmadığını ve bir uyanığın biz olduğunu söylemiş miydim? hep comolli'nin beceriksizliği bunlar. sana transfer yapmayı öğreteceğiz comolli.