mataas17
profili

  • trendyol'da satılan bel üstü erkek t-shirt

    manken bile utancından kameraya bakamamış. belli ki para için zorla giydirmişler. bunu kendi rızası ve isteğiyle türkiyede giyen erkeği s*kerler yalnız çok ciddi söylüyorum s*kerler.

    t: markaların saçmalamakta daha nereye çıkabileceklerini merak ettiren tişörttür.

  • yeşil pasaportu en çok hak eden meslek grubu

    valla tartışmaya hiç girmicim

    en çol bu dayı hak ediyor. mantıksız bi karar *

  • sahilde suriyeli istemeyen faşist türk

    türkiye cumhuriyeti vatandaşı bir kürt olarak faşist türk kardeşimi destekliyorum.

    edit : faşizmi savunurken bu adamın ciğerini yakan şerefsiz oruspu çocukları için savundum kendi sapığımız yetmezmiş gibi bu inların ne hakkı var benim hayat mücadelemde aileme ya da sevdiklerime zarar vermelerine önce bana bunu açıklayın sonra gelin türk-kürt kavgasının konjonktürel tartışmasına.

    dipnot: biz türk-kürt-arap-laz-çerkez ve adını hatırlayamadığım tüm etnik ırk mensupları bir aileyiz aile içinde sorunlarımız olabilir ama bunu anca kendi aramızda çözebiliriz. kimsenin karışmaya kurcalamaya hakkı yok.

    t: iyi niyeti suistimal edilmiş bir faşisttir.

  • atatürk'ün mülteci olduğu gerçeği

    lan amına koduklarım o zaman selanik osmanlı toprağı değil mi? bu adam kendi ülkesinde şehir değiştirince nasıl mülteci oluyor?

    balkan savaşları sırasında makedonya'yı kaybeden osmanlı devleti, 8 kasım 1912 günü selanik'i de yunan kuvvetlerine terk etmek zorunda kaldı.

    kaynak güncel

  • hayali alman vatandaşı olmak olan çocuk

    gerçekleri zamanla öğrenip öğrenemeyeceğini bilemem ama 10-15 yaşlarındaki bir çocuğun kendi vatanından umudu kesmesine sebep olup daha bu yaşta ülkesinden kaçmanın hayalini aşılayanlar allah gani gani belanızı versin. allah gani gani belanızı versin. allah gani gani belanızı versin.

    edit : @2 numaralı entrynin evrimi burada

  • anadolu ajansı'nın cumhurbaşkanlığı'na bağlanması

    sergio ramosun 3 çocuğunun annesiyle evlenme kararı alması gibi birşey bu (bkz: swh) yeter o kadar oynaştığımız artık adını koyalım hareketidir.

    sergio ramos'un haber linki

  • kırşehir belediyesinin 462 milyonluk borcu

    devlet bu borcu yapan belediye başkanlarının anasını s*kmemek için daha neyi bekliyor amk.

    yazık lan yazık or*spu çocukları evine ekmek götüremeyen, 3 kuruşluk patates saatlerce çadırda sıra bekleyen garibanın hakkı var. hiç mi vicdanınız yok sizin?

    abi 140 bün nüfusluk şehrin 460 milyonluk borcu nedir yaa. devlet biran önce bu vatan hainlerine gereken cezayı vermesi lazım.

    bu yolsuzluk falan değil bu bildiğin aleni türkiye cumhuriyeti'ne tecavüzdür.

  • 10 mart 2019 avrasya seçim anketi

    keşke seçimler böyle sonuçlansa (bkz: allah'ım çok mu şey istiyoruz).

  • katar türkiye'ye 300 milyar dolar ateşleyecek

    lan bi siktir gidin yaa 300 milyar doları sen amk 300 milyon dolarla karıştırıyorsun herhalde. ne kadar büyük bir paradan bahsettiğinin farkında değilsin. farkında olsan euzu besmeleyle başlık açar beslemeleyle entry girerdin.

    sen o parayı bugün türkiyeye getir dolar anında 2 liraya falan düşer. o derece kudretli bir meblağdan bahsediyoruz düşün sen artık.

    edit: arkadaşlar 2 liraya düşer yorumu tamamen necmettin batırel hesabıyla şakkadanak yapılan kişisel yorumdur. yatırım tavsiyesi değildir.

  • 7 şubat 2019 sidney otobüsündeki aussie kız

    (bkz: keşke hep çaylak kalsaydın)

  • herkesin bir anda müslüm gürses hayranı olması

    gelişen sosyal medya ve pr çalışmalarının nirvanaya ulaştığı günümüzde popülist akım altın çağını yaşıyor malesef. popülizm en kötü yanı bilip bilmeden herkesin bu akımın bir parçası olmaya çalışmasıdır ama ilgi oruspuluğu bunu çok dert etmiyor sadece benden bahsetsinler anlayışında. müslüm gürses hayranlığı da bundan ibaret.

    lisede müslüm gürsesi dinlerken çağdışı, ıykkk, varoş müziği ; teomanın paramparça şarkısını yorumladığında biz baba yeni bişey deniyor derken popülistler boyundan büyük işlere kalkışıyor diyenler bugün babanın şarkılarından bir parça storye atmak için kaba etlerini tokatlıyor.

    edit : edit.

  • bir anda bütün erkekler kaybolsa yaşanacaklar

    videoda tüm insanlar yok olursa diye bahsedilmiş

    ama enerji santrallerinin büyük çoğunluğunda erkek egemenliği olduğu için 1 ay içerisinde çok büyük seleksiyona uğrayacaklardır.

    enerjiyi halledenler ise vahşi hayvanlar karşısında elenecek. onlardan korunanlar da yalnızlıktan ağlayarak kendilerini helak ederler.
    kötü bir senaryo.

  • gaga bulut'un gözaltına alınması

    ulan youtuber olucam diye yemedikleri bok kalmadı. allah akıl fikir versin. nasıl salak bir primatsın sen gaga bulut ya.

    bi de salak salak laiklik, bura izmir demez mi? gel de çıldırma amk.
    edit: süleyman soyluyu da tebrik etmek lazım ilk defa doğru bir iş yaptı.çok hızlı topladı iki salağı da

    edit : diğer salağı merak edenler için burdan arkadaşlar

  • 3 ekim 2018 melih gökçek mustafa tuna kapışması

    e hırsızsın işte amık. hafriyattan elde edilen gelir senden sonra 30 binden 15 milyona çıkmış. bak 500 katına çıkmış 500 katınaa. yedin yedin anasını siktin ankaranın. o ankaparktan ne kadar yediğini de inşallah başkan ifşa eder de sıçarlar ağzına melih gökçek.

    yahu şuna bi fetö metö, adnan oktar bişey bul da attır içeriye. bunun malvarlığı özel sektörün borcuna derman olur. hele o gölbaşında ki villalar pardon ya gölbaşı demişim. ankara'nın gökçek ilçesi orası. gözüne dizine dursun, fitil fitil burnundan gelir inşallah bütün çaldıkların.

  • dış hekimlerine verilen gereksiz değer

    kafaya bak kafaya. müthiş analiz yarın gel sağlık bakanı olarak başla.

    hayvanat bahçesi müdürünün tübitak'a başkan olmasından sonra sen neden bir açık kalp ameliyatı yapamayasın.

    edit : ulan hıyar ağası sen önce başlık açmayı öğren. dış hekimi nedir amk.

  • göğüs çatalına bakmayacak olgunluğa erişmek

    olgunlukla alakası yoktur bakmayan ılıktır.

    olgunluk bakarken çaktırmamaktadır.

  • 10 haziran 2018 tayyip erdoğan kocaeli mitingi

    ödemişlileri de oraya götürmüş mü diye merak ettiğim mitingdir.