tugican19
profili

  • #teravihyasağınıkaldırın

    umarım kaldırılır. bunlardan ne kadar giderse cumhuriyet için o kadar hayırlı olur.

    (bkz: doğal seçilim)

  • pakistan'da sokak köpeklerinin itlaf edilmesi

    akp projesi ile bu insanlar akın akın türkiye cumhuriyetine dolduruluyor. afganların peştun ırkı ve bu pakistanlılar insan hayatına değer vermezler. yarın birgün din adına türkiye'de birileri bunları silahlandırırlarsa insan avına çıkarlar.

    ayrıca şu yamyamları her platformda türkiye ile yan yana görmek çok acı verici.

  • kadıköy'de 5000 tlyi beğenmeyip grev yapan işçiler

    vay be kadıköy belediyesindeki bir çöpçü ile uluslararası bir şirkette yönetici pozisyonunda çalışan ben neredeyse aynı maaşı alıcaz. bu adalet değil. orta sınıf bilinçli bir şekilde yok ediliyor.

  • laikliğin anayasadan çıkarılacağını sanmıyorum

    laiklik ilkesini anayasadan çıkaranın başını ezeriz desene kimden korkuyorsun? dinciler hiç olmadığı kadar çaresiz durumdalar.

    edit: adamlar türkiye cumhuriyetinin ilk 4 maddesini tartışmaya açmış ama bizim ılımlı solcular kullandığım dili eleştirmiş. arkadaşlar bu beyinsizlerin bir başka örneği iran devriminde mollalara yardım etmiş ılımlı solculardır. sen bunların kafasını ezmezsen yarın sesleri daha çok çıkacak. korkmayın bu hainlerden.

  • norm ender

    ulan diss attigin adamlar 1 senede 2 albüm çıkardı amk.

    senede bir tane parça nedir ya ?

    edit: les gibi parça. arada otobüste, metroda acarım belki zihinsel engelli sanıp yer verirler.

  • sadece bir film izleme hakkı olsa izlenecek film

    (bkz: yüzüklerin efendisi kralın dönüşü)

  • meb'in başı açık kadınları canavar gibi göstermesi

    ben genelde bu piskopatlıkları başı kapalı kadınlarda görüyorum

    örneğin bugün denk geldiğim haber; çocuğunu hastanede boğan türbanlı kadın

    bir başka haber; kızının abisi tarafından tecavüz uğramasına göz yuman türbanlı kadın

    bakın şu iki haber sadece bu hafta içerisinde gündem oldu. ayrıca bu ayrımcılık kokan görselleri hazırlayan meb görevlilerinin hijaplı analarını ........

  • 17 kasım 2019 andorra türkiye maçı

    kaleci neden mutlu olmasın amk ? fransa ile ispanya arasında olan zengin bir ülkede yaşıyor. dişçilik yaparak geçimini sağlayıp hobi olarak da avrupa futbol şampiyonasında oynuyor.

    hadi siktirin gidin yatin daha sabah yağlı poğaça ve karbonatlı çay eşliğinde metrobus yolculuğu bizi bekliyor.

  • 4 kasım 2019 soylu-imamoğlu atışması

    (bkz: sen haksızsın kel)

  • 27 ağustos 2019 esenler otogarının boşaltılması

    otogarın alt katında bulunan uruk hailer ve goblinlerin akıbeti ne olacak ?

    edit: m0untain adlı yazar uyardı. dünyanın geleceği için daha derinlere inmeyin çünkü kadim dünyadan bir iblis olan balrog karşınıza çıkabilir.

  • çaylak onay listesi

    ülkeye sürü ile afgan girmiş gibi hissediyorum amk.

  • vasıfsız türbanlı bloggerlerin takipçileri

    bazen instagram'da denk geldiğim durum. elemanların hiç bir özellikleri yokken milyonlarca takipçiyi nasıl edinebiliyorlar ?

    örneğin şu çift;bu ne aq

    ömer aslan diye biri dünyaya gelecek diye sevinen binlerce ezik.

    allah akıl fikir versin.

  • bedava konseri olsa gidilmeyecek şarkıcılar

    (bkz: melek mosso)

    bu elemanın konserine para verenler var mı cidden ?

  • türkiye'deki korkunç afgan istilası

    edit3: eleman uygurlulardan ne istiyosun demiş hahahaha. buradaki uygurlular 3 yaşındaki kızlarını gözlerine kadar kapatan ışid sempatizanlarıdır. türk dediğin adam islamcı olmaz hele hele kadına mal muamelesi hiç yapmaz. ben bu elemanların çin'den buraya getirilmelerine de karşıyım.

    an itibari ile istanbul zeytinburnu'ndaki korkunç olay. bayram nedeni ile boş olması gereken zeytinburnu bulvar caddesi afgan,pakistan ve uygurlular tarafından istila edilmiştir. eşiniz ya da kız arkadaşınız ile yürüyemezsiniz. durum gerçekten çok vahim.

    malesef türk etnik kimliği tehdit altındadır. türkiye, yeni bir kavimler göçü ile karşı karşıya, afgan, iranlı, pakistanlı ve suriyeli başta olmak üzere birçok etnik kökene sahip mülteci korkunç bir şekilde türkiye'ye yasadışı yollarla gitmektedir. böyle giderse, türk ırkı yok olacaktır.

    edit: avrupa ülkelerindeki türkler mülteci değil, onların istekle götürdüğü işçilerdir. ve hiç biri savaştan kaçıp ülkelerini terk etmemişlerdir. oysa bunlar kendi vatanına ihanet edip ülkesini terkeden, ç.künün zevkinden ödün vermeyip kontrolsüz bir şekilde çoğalan topluluktur. bakın bu işin ciddi anlamda dalga geçilecek bir hali kalmadı.

    edit2: akın akın istanbul zeytinburnu'na doluyorlar ve cnntürk'te mazlum kardeşlerimiz diye meşrulaştırmaya çalışıyor gerçekten çok yazık. link

    bakın ben ırkçı değilim sadece yasa dışı yollarla türk devletine girmelerine karşıyım. afganların çoğu taliban sempatizanı. uygurlular da ışid. ben yıllardır bunlar ile iç içe yaşıyorum bana anlatmayın.

    en son spor salonuna gelen afgan'ın afganistan'da üç kişiyi öldürdüğünü duymuştum.

  • akp tarafından 13 bin 175 liraya kiralanan araç

    akp belediyesi tarafından kiralanan araç. üstelik 2012 model fluence.

    bu soygunda emeği geçen herkesin amk.

    kaynak

  • alparslan türkeş

    cumhuriyetçi gençleri türk islam sentezi altında islamcı rotaya sokan bu adama rahmet okumayacağım.

  • esenyurt'ta oturmak

    beylikdüzü ve esenyurt 10 sene öncesine kadar aynı segmentte giden gelişme aşamasında ilçelerdi. daha sonra esenyurt akp, beylikdüzü ise chp'nin olunca fark ortaya çıktı. biri suriye'den beter torbacıları ve hırsızları ile meşhur bir ilçe olurken diğeri ise yeni bir kadıköy ve beşiktaş ayarında bir ilçe oldu.

    akp pişmanlıktır.

  • 12 temmuz 2018 dolar kuru

    bugün hırvatistanlılar ellerinde bira ile dünya kupası finaline çıkmayı kutluyor. muhtemelen gecenin ilerleyen saatlerinde de bol bol seks yapıp yatacaklar. sabah da güzel bir kahvaltıdan sonra mis gibi bir gezi ve finali bekleme moduna geçecekler. biz mallar ise her saniye fakirleşiyoruz.

  • 10 mayıs 2018 fenerbahçe akhisar maçı

    manisa'da koydu yetmedi, ıstanbul'da koydu yetmedi şimdide diyarbakır'da koyuyor adamlar türkiye'nin dört bir yanını gezdire, gezdire koyuyorlar adamlar