degirmenderedeki smokinli adam47
profili

  • anın fotoğrafı

    arkadaşlar anın fotoğrafı, yani elektrikli scooter'a ters binen kedi veya güzel manzara fotosu falan koyun diye var. hadi tamam okuduğunuz şiire, izlediğiniz diziye de tamam diyorum da kadın olduğunuzu belli eden fotoğraf niye koyup koyup duruyorsunuz? oje, ayakkabı, bacak, alakasız bir fotoğrafta tamamiyle şans eseri çıkmış bakımlı ojeli el * bunun sorumlusu siz değilsiniz ama, kadın gördüğünde hemen mesaja boğan biz sözlük erkekleriyiz. ben de elimi koyduğumda 17 mesaj alacak olsam ben de koyarım yalan yok, ilgi görmek beğenilmek arzulanmak ne güzel şeyler bunlar.n

  • anın fotoğrafı

    görsel

    bu fotoğraf hırvatistan'a gezmeye giden ablamın bugün çıktığı tekne turunun fotoğrafı, çektiği gibi bana attı.

    aşağıdaki fotoğraf da o bana fotoğrafı attığında benim bulunduğum anın fotoğrafı

    görsel

  • feyyaz uçar'ın alpay özalan anısı

    kahkaha atmama sebep olan anıdır. kahkaha atma sebebim ise feyyaz uçar'ın alpay'ı yalancı ve cimri ilan etmesi değil, alpay'ın bu haberlerden rahatsız olup mahkemeye gidip ekşideki başlığı sildirmesidir.

    bu birinci video

    bu da ikinci video

    alpaycığım, yasakçı zihniyet işe yaramaz, hatta ters teper, şimdi daha fazla insanın haberi olacak.

    edit: kim sözlükte başlık sildirirse açmayı kendime görev edindim. amel defterini sildiremeyen burayı sildiriyor. yasakçı zihniyete karşıyım. kim mahkeme kararıyla başlık sildirmiş öğrenmek için takipte kalın öptüm.

  • tavuk dönerin et dönerden daha güzel olması

    ortamlarda söyeyince tepki aldığım cümle. ben tavuk seviyorum, sadece döner olarak değil, mangalda da fırında da tavuk seviyorum.
    bana göre mangalda yapılmış bir tavuk sarma (butun açılmış hali, farklı isimlerle biliniyor ondan açıklıyorum) antrikottan daha güzel oluyor.
    bana göre fırında patatesli biberli bir kanat yemeği aynı şekilde yapılmış kırmızı etli yemekten daha güzel.
    bana göre yanına ayran da olan soslu bir yarım ekmek tavuk döner, aynı şekildeki et dönerden daha lezzetli. ama ben bunları söyleyince "görmemiş, kırmızı etin iyisini yemeyen, kırmızı eti iyi pişirilmemiş şekilde yiyen, bu işlerden anlamayan" birisi oluyorum. hayatım boyunca kaç kere toplu mangallara gidilirken bana tavuk alın dediğimde yanıma yanaşıp "kardeşim para yoksa sorun değil hallederiz" tepkisi aldım anlatamam.
    baştan söyleyeyim, kırmızı eti sevmiyor, onu kötülüyor değilim, sadece tavuk eti bence daha güzel.
    bir de tavuk sağlıksız diyenin kalbini kırarım, kırmızı et sanki çok sağlıklı çok güvenilir amk

  • ben mustafa sarıgül sorularınızı yanıtlıyorum

    neden türk siyasetinde kimse siyaseti bırakmıyor? solcusu sağcısı siz de dahil seçim kaybedenler, seçimlerde gülünç oy alanlar, vaadlerini yerine getirmeyenler neden siyaseti bırakmıyorlar, neden bırakmıyorsunuz? bunda türkiye'de siyasetin bir meslek olmasının sebebi büyük mü? başka yapacak bir işiniz olmadığı için mi sürekli parti kurup insanlara umut dağıtmaya çalışıyorsunuz?

    edti: işte standard bir türk siyasetçisi, gelirken kağıda yazmış zor sorun diye ilk zor soruda kaçtı cevap vermedi, ortamlarda her türlü soruya cevap veriyorum diye masaları tokatlarsın

  • 25 şubat 2022 akaryakıt zammı

    üstümüzde yapılan sosyal deneyde profesörlerin kafesin içine bakıp "amk hala birşey demiyorlar, seviyeyi arttırın" demesinden dolayı olan zamdır.

  • olası rusya ukrayna savaşında türkiye'nin konumu

    iki tarafa da yaranmaya çalışıp, beceremeyip, iki tarafla da düşman olmamızla sonuçlanacak durumdur. en son rusya suriye ilişkilerinde gördük, adamların uçağını düşürdük, bizim başbakan çıktı gururla emri ben verdim dedi, rusya sert çıkınca emri fetocular verdi oldu, rusya 36 askerimizi şehit etti, götümüze baka baka askerimizi şehit edenlerin ayağına biz gittik, yetmedi bir de kapıda ayakta bekletip dünyaya şov yaptılar. yine aynı şey olacak, aynı putin aynı tayyip.
    edit: emri ben verdim diyen başbakan davutoğlu

  • akpli başkanın içkili alemli olay görüntüleri

    ali konak isimli, konya'nın yunak işçesinin başkanı olan şahsın başrolünde olduğu görüntülerdir. kendisi amel defterini sildiremediği için sözlükten başlık sildirmeye karar vermiş. link de vereceğim ama tıklamak istemeyenler için özet yazayım;
    "konya’nın akp’li yunak belediye başkanı ali konak, aracıyla antalya’ya tatil yapmaya giderken yol boyunca yanında bulunan kadın arkadaşıyla birlikte alkol içtiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

    akp'li başkandan özel havuz
    yenicağ gazetesi'nin paylaştığı görüntülerde, konya’nın yunak ilçesinin akp'li belediye başkanı ali konak, yol boyunca yanında bulunan kadın arkadaşı ile alkol içtiği, antalya’ya geldiğinde ise eğlenceye havuz başında devam ettiği görüldü. videoda konya’nın yunak ilçesinin akp'li belediye başkanı ali konak’ın, elinde alkolle havuz başında dans eden kadın arkadaşına “sana özel havuz, kimse yok” diye seslendiği görülüyor.

    kucağındaki alkol değil gazozmuş...
    yeniçağ, görüntülerin ardından konya’nın yunak ilçesinin akp'li belediye başkanı ali konak’a ulaştı. konya’nın yunak ilçesinin akp'li belediye başkanı ali konak görüntülerin kendisine ait olduğunu kabul etti ancak araç kullanırken bacaklarının arasına sıkıştırdığı alkol kutusunun kendisine ait olmadığını, alkol yerine gazoz içtiğini ileri sürdü.

    olayın konya'da olması ve her siyasal islamcı gibi hemen "gazoz" savunmasına başvurulması da ironik.
    dip not: ali konak evli ve iki çocuk babası

    haber linki (hem de milli gazete)
    https://www.milligazete.com.tr/…-alip-havuz-kapatti

    edit : link eklendi

  • 19 aralık 2021 fenerbahçe'ye verilen penaltı

    pozisyonu izlemedim, kayınpederim maçı izliyor, kendisi hasta fenerli, bugüne kadar ilk defa (cidden ilk defa) yok oğlum böyle penaltı olmaz dedi.

  • 16 aralık 2021 faizin %14'e çekilmesi

    ileride tarih kitaplarının, ekonomi kitaplarının bizden bahsedeceğini gösteren durum. meksikada ekonomi öğrencisi hocasına "hocam faiz inerse istihdam artar mı?" diye soru soracak, hocası da "o mallığı türkiye denedi yavrum aç oku kitaplarınızda yapılmaması gereken olaylar kısmında var" diyecek.

  • türkiye'deki biriken gerilimin patlayacağı nokta

    çay içilemediği gün olur diye düşünüyorum. çünkü gözlemlerim sonucunda bu akpye oy veren kişiler ete, ekmeğe, balığa, doğalgaza, gezmeye tozmaya veya sigaraya falan bakmıyorlar. her biri için ayrı ayrı bahaneleri var. sıfır araba ve bilhassa çok sevdikleri telefonların fiyatlarına hiç girmiyorum bile, lakin bu akpliler çaya bağımlılar, çaya tapıyorlar, çaya alternatif bulamıyorlar. terörist davul zurnayla gelmiş, uyuşturucu baronu serbest kalmış, mangolar 35 bin euroluk çantalarla kurutulmuş veya gazeteciler hapse girmiş bunların umrunda değil, bunlar çay içemediği zaman patlarlar. bunlar çay içemediği zaman polis tarafından aranan teröristin trt'de oy istediği adaya yani akpye oy vermezler. çay önemli

  • ekonomi çok iyi diyen adama eşinin cevabı

    milletin torbasına göz diken, patates yedikleri için zengin olduklarını düşünen, eşi tarafından bile yalancılıkla suçlanan bir adet şeyin olduğu video. bu adam tam ne biliyor musunuz, seçim günü gdip akp'ye oy verip akşama kadar eve kapanıp, seçim kaybedildiğinde "ben zaten akpye vermedim, kazanan partiye verdim" diyecek kişi. bu adam basit bir yalancı değil, bu adam kazanandan olmayı kendine amaç edinmiş, bu uğurda herşeyi yapabilecek bir şey.

  • 9 mayıs 2021 covid-19 vaka sayısının 15191 olması

    +kaç yazayım abi?
    -15 bin yaz amk

    doge coin bir günde bu kadar düşmedi, yalancılar

  • mansur yavaş'ın yks ücretlerini ödemesi

    adamı sol partideki eski sağcı diye seçtiler adam komünist çıktı

  • ilk defa viski içeceklere tavsiyeler

    irlanda viskisi için. piyasadakilerin çoğu iskoç viskisi. yumuşaklık, tad ve sek içim kolaylığı açısından irlanda viskisi içmenizi tavsiye ederim. örnek olarak varsa tullamore dew, yoksa jameson ama imkanınız varsa bushmills . imkan diyorum zira ben daha bushmills içemedim çünkü türkiye'de yok, varsa da ben bulamadım. çok övüyorlar o markayı irlanda viskisi sevenler, o kadar insan yanılıyor olamaz.

    hem daha da ucuzlar iskoçlara göre
    edit: ekleme

  • yavuz bingöl'ün kumar masasında görüntülenmesi

    bir kesime göre çok normal olup, bir kesime göre ahlaksızlıktır.

    yavuz bingöl'e göre çok normaldir aslında ancak yavuz bingöl bunu ahlaksızlık olarak görecek kesime yalakalık yapıp, sırtını onlara yasladığı için görüntüler onu rahatsız etmiş, erişim engeli getirmiştir.

    bu da görüntüler ne güzel de yakmış sigarayı

    amel defteri sanki burası , utanan sıkılan insan tövbe yerine burayı sildiriyor. sildir yavuz ben yine yazarım.

    edit: kendisi mehmet akif ersoy'u canlandıracakmış, o yüzden sildirdiğini düşünenler var. bence bu kumar sevgisiyle necip fazıl'ı canlandırsa daha iyiydi.

  • strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler

    ben geçmişte çok utandığım bir anı düşündüğümde ses çıkartıyorum. çok ilginç geliyor bana deniyorum hatta yine aynı şey oluyor. kimse yok mesela etrafımda dakikalardır sessizim, çok utandığım bir olayı hatırlıyorum, ya o sırada konuyla alakalı bir iki kelime söylüyorum ya gülüyorum sesli ya da saçma bir ses çıkarıyorum

    edit: 17 mesaj geldi. bir tanesi senin psikolojin bozuk diyor. 16 tanesi "aynısı bana da oluyor ve ben sadece bana oluyor sanıyordum, teşekkürler kendimi deli sanmamı bitirdiğin için" şeklindeydi. meğer ne çok aynı şeyi yaşayıp kimseye söylemeyen varmış

  • selami korkmaz tacizi

    sabahın beşinde tanımadığı kadına "sikmiyorlar mı seni" diye mesaj atma şekline denir.

    https://twitter.com/…tatus/1242648270209458179?s=20

    ayrıca bunu yapan selami anaokulu müdürüdür, söylemeye utanıyorum ancak eğitimcidir.

    bunu da sildir selami.

  • 2020'nin mükemmel sona ermesini sağlayacak olay

    bir gülücüğün çok şey ifade etmesi. yemin ederim şu an düşününce bile sırıtmaya başladığım olaydır

  • 1 liraya bira içmiş efsanevi nesil

    2006 senesinde biricik babamla meyhanemiz vardı, büfede bira 1 liraydı, biz mekanda fıçı efesi 1,5 liraya satıyorduk. yukarıda bir sikik de at yalanı demiş. kendisi sanıyor ki türkiye hep böyleydi