dukkanin ortasinda bagiran kosnuk96
profili

  • hasan can'ın konuğu olan tesettürlü kız

    işte bunlar hep aile baskısı yüzünden.

    tesettürlü kadınların bir çoğu ailem ne der, elalem ne der diye düşünmekten istedikleri gibi yaşayamıyor. seküler bir hayat sürmek istiyorlar lakin o kadar baskı altındalar ki videodaki gibi atraksiyonlara giriyorlar. ayrıca videodaki ikinci kadın hasan can kayayı zikecek gibi bakıyor, bunların azgınlığı kocası numan'ın elinde heder olan feriştah yengede yok mk.

  • kadınlara çekici gelen erkek meslekleri

    kendi mesleğini :) ve swh'lı entrylerle övenlerin cirit attığı başlık.

    yıl olmuş 2024 çekiciliği halen mesleğe, üniformaya vs indirgeyenleri görüyorum. kadınlara meslekler değil hoşlandığı adamın mesleği çekici geliyor. sen spor yapma, götü göbeği sal, üstüne başına dikkat etme ama aşçıyım, pilotum, askerim, polisim diye çekici olduğunu düşün. resmen ibretlik entryler okuyorum.

  • gurbetçi oy hakkının iptali kampanyası

    kesinlikle iptal edilmesi gerekiyor.

    bunun partilerle alakası yok. senede sadece 10 gün gelip euro'larıyla hava basan, orada sol partilere oy verip burada siyasal islamcıların şaklakçılığını yapan, kurulu düzenimiz olmasa geliriz yeğenim diyen, geneli eğitimsiz olan tipler benim geleceğime etki etmesin.

  • kocaeli'de üretilen kolonya döken robot

    robot kötü insanların eline geçerse ona 31 çektirirler.

    projeyi hemen top secret kategorisine alıp kozmik odada saklamaları gerekiyor. böyle bir şey olabilir mi mk kayserilisi demeyin youtube'de evde bulaşık süngerinden a* yapımı videosu milyon defa tıklanmış!!!

    düdüt: bu da yalanına sokuyumculara gelsin

  • 30 yaşından sonra patatese dönüşmeme tavsiyeleri

    adam kaliteli beslenme ve stressiz yaşam demiş, türkiye'de yaşayanlara (geneli) diyor bunu.

    lan olm bizim her günümüz ayrı stres zaten. bak mesela dün vir futbol maçı oynandı ortalık çaldıran savaşına döndü, hırvat mafyası livakoviçe vuran taraftarı tehdit ediyor, mesela bu adam nasıl stres yaşamasın? veya şu an insanların çoğu metroda, otobüste, metrobüste götünü elletmeden işe gitme derdinde. lütfen azıcık realite, bu verdiğiniz tavsiyeler norveç'teki pembe götlü tayfada işe yarar lakin burada zor.

  • bodyci erkekler kızları tahrik eder mi sorunsalı

    arkadaşlar bu olay aşama aşama ilerleyen bir husus.

    tabii ki fit bir vücut çoğu kadının isteyeceği bir şey. lakin hayvan gibi kas yapıp diğer kalan bütün özelliklerini abdülhamit'in yalnızlığına terk edersen kadınlar da belli bir zaman sonra seni terkeder. ortamlarda sinemadan, müzikten, kitaplardan aklınıza gelen bir çok şeyden bir kaç kelam edecek entelektüel birikiminiz yoksa onların gözünde sadece bir dildo olabilirsiniz.

  • iş yerlerinde atatürk resmi zorbalığı

    atam'ın fotoğrafını evim, işyerindeki odam ve hatta whatsap profil fotoğrafım olmak üzere her yerde kullanırım.

    ona baktıkça bize bıraktığı cumhuriyeti, özgür bir ülkeyi, tarikatlardan cemaatlerden arındırdığı (şu an pek o kalmadı) devlet kurumlarını, kadınlara ve çocuklara verdiği hakları düşünüp minnet ediyorum. atatürk'ten rahatsız olanlar ya aşırı dincidir ya da arap götü yalayıcısı. atatürk'ü sevmeyen gidip kan testini yaptırsın.

    edit akbayram : yazdığım bu entrye duyar kasma diyenler olmuş. arkadaşlar bu ülkenin kurucusuna minnet etmenin nesi duyar kasmak? sanki dilan polat'ı savunuyoruz mk.

  • ebru gündeş'in dubai'de evlenmesi

    kadın bütün ortadoğu'nun dibini ekmekle sıyırdı doymadı.

  • biraz da van gogh'dan konuşalım mı diyen kız

    evet ajax'tan sonra gittiği yerlerde mevkisinde oynatmadılar, eğer teknik direktörler asıl mevkisinde oynatsaydı dünyanın sayılı dmc'lerinden birisi olurdu, derseniz konuyu bir daha açılmamak üzere kapatır.

  • but you don't look like turkish

    bunu duyup mutlu olan ezikler de var.

    demek 20 taksitle gittiğin italya turundaki kadın, adam sana but you dont look like turkish dedi. valla ben türk gibi görünmekten gayet mutlu ve gururluyum. ama beni pilavı eliyle yiyen, görgüsüz, her yerde bağırarak konuşan, tek bildikleri kadın ve yemek olan araplara benzetirlerse arıza çıkarırım. şu an iktidarın almış olduğu güçle millete pompaladığı arap götü yalayıcılığının acilen son bulması gerekiyor. biz türküz!!

  • kenan imirzalıoğlu'nun sinem kobal'ı aldatması

    aşka inancımı kaybettim kenan sinemi nasıl aldatır offf ya.görsel

  • 40 yaşında olup hala albenisi olan kadın

    sözlükteki 40 ve üstü kadınlar acaba bana yazar da onları zikebilir miyim diye destan yazan yerli ve milli fucker team hünerlerini sergiliyor.

    birazdan başlığa edebi dokunuşlarla süsledikleri entryleri döşeyecek olanlar da gelecek. ulan o kadınlar bile kendilerini bu kadar övmüyor mk. allah metrobüste boş koltuk bulayım diye slalom yapan babanıza sabır versin.

  • kız istemeye meşale yakarak gitmek

    osmaniyeli uzman çavuşların yeni mezun hemşire sevgilisine (genelde türbanlı olurlar) şov yapmak ve bunu, kıskananlar çatlasın diye sosyal medyada paylaşmak için yaptığı gereksiz atraksiyona verilen isim.

    lan olm siz sevişeceğiz diye belediyeden izin aldığınızı göstermek için niye mahallenin huzurunu kaçırıyorsunuz mk?

  • türbanlı kızın yaptığı muhteşem filistin kombini

    dostum filistin kombini demişsin ama bu bildiğin ilkbahar yaz gabar kombini, yan odada teröristler eyp düzeneği hazırlıyor mk.

  • köy hayatının dayanılmaz güzelliği

    köye gitseniz 3 gün sonra internet çekmiyor diye zırıl zırıl ağlarsınız mk pembe götlü romantik ekşicileri.

    hayır köy çocuğu olmasak bilmeyeceğiz. milletin huzur etiketiyle paylaşım yaptığı yerin yan tarafında müge anlının ekibi ceset arıyor mk.

  • filistinliler topraklarını sattı yalanı

    dini imanı para olan araplar için şaşılmayacak şey toprak satması.

    sözlükte de amma çok arap götü yalayıcısı varmış. size ne olm filistinden? biz türküz lan. sizin bu sikko din kardeşliği tatavası yüzünden ülkeye milyonlarca sapık, tecavüzcü vs mülteci soktunuz mk.

  • kötü koku yüzünden boşanmak

    düşünsene ön sevişmenin en ateşli yerindesin, dur partnerimi meybuz gibi yalayayım ve zevkten medine'ye varamadım okusun diye kendi kendine telkinde bulunuyorsun.

    sonra pide kuyruğuna yetişmek için depar atan emekli dayı çevikliğinde aşağı doğru iniyorsun, iç çamaşırını kenara çekince suratına çernobil nükleer faciası gibi bir şey çarpıyor. lan buraya kadar geldik bari bir kaç dil atayım diyorsun ama resmen blast etkisiyle seni geri itiyor, avına hamle yapan iguana gibi dilin dışarıda kalıyorsun. hayır o saatten sonra geri dönüş de yok, dur a*ına gülsuyu dökeyim desen hatun kıllanır, gel fantezi yapalım ben gaz maskesi ile sevişmeyi seviyorum desen bu adam mal diye düşünür vs. velhasıl kelam boşanmak için gayet mantıklı bir sebep, lütfen kadın ya da erkek farketmez kişisel hijyeninize önem verin!!!

  • çirkin bir evlada sahip olmak

    çiftler çocuk yaparken aşkla, tutkuyla sevişir ki çocukları güzel/yakışıklı olsun.

    bizimkiler tarladan gelince mi seviştiler (eved köylüyüm) babam ayak üstü halledelim şu işi mi dedi, sevişirken etlerinden et mi koptu da böyle doğdum. beni gören kadınlar çantaları çalınmasın diye karşı kaldırıma geçiyor, emzikli anneler görse sütten kesiliyor, çıkma teklif ettiğimiz gözlüklü kız gözlük takıyoruz diye de kör değiliz mk diyor, babam bunu az görürüm diye askeri okula yolluyor ve daha bir sürü şey. lan ben de isterdim kızların; hepsi senin mi yavrum diye laf attıklarında, hayır yarısı köy hizmetlerinin demeyi, standart ekşi erkeği gibi (esmer, adonisli ve kabile mızrağı gibi zikli) fena yakışıklı olmayı lakin allah next next diyip geçmiş. sana bu konuda da çok kırgınım allah'ım.

  • seksin altın kuralı

    burada verilen tavsiyeleri okudum şu an partnerimin kulak memesini emerken beethoven'in 9'uncu senfonisini çalıyorum.

    yarın da kısmetse neşet ertaş türküleri okurken kızın sol memesine masaj yapacağım. ekşi sözlüğün en sevdiğim tarafı mütüş seksologların burada altın gibi kıymetli bilgiler(!) vermesi. sizin sayenizde partnerim orgazm olmaktan bim'de tencere kapma kavgasında dayak yiyen teyzeler gibi ağlıyor teşekkürler ekşi sözlük fucker team

  • balık etli kadınların daha etkileyici olması

    adam sabah namazına kalktıktan sonra sözlüğe girip, dur bir balık etli kadın öveyim diye entry döşemiş.

    sabahın 5'inde yazılan bu entrylerin başka bir açıklaması olamaz. allah'da kulum sabah namazına kalktı diye seviniyor, adam sarkmış meme peşinde koşuyor allahım yeme bu numaraları. aileniz böyle yaptığınızı görse çok üzülürdü, allah soğuk suyla abdest almaktan zatürre olan ananıza sabır versin.