thor x13
profili

  • ohio'da bir erkeği tasmayla gezdiren kadın

    sahibe seher ve kuki.

  • evlerinde 16 günde 17 kez yangın çıkan aile

    bu ev yanma hikayeleri de hiç böyle eğitimli, bürokrat, üst sınıf bir ailenin başına gelmez. ne hikmetse hep böyle hocalardan yardım isteyecek modellerin başına gelir.

    hocalara ihtiyacımız var adlı pr çalışması. sıkılmadınız yüz yıllardır masal hikaye peşinde gezmeye.

  • 5 temmuz 2021 su kanunu

    su kaynaklarını özelleştirme kapsamına al reis, bu milletin imanı var, susuz da yaşar.

  • 30 yaşını doldurup evlenmeyenlere vergi

    görüyorum ki hala aranızda 40 yaşına gelip götünü siktirmemiş olanlar var diye devam edebilecek bir hadise.

    bu işin sonu şuraya evrilecek.

    evimizde sikin bizi

  • devlet bahçeli

    istanbul büyükşehir belediye başkanlığının hukuksuz şekilde yenilenen seçimlerinde, abdullah öcalan’ın mektubunu aklınca üstü kapalı şekilde izah etmeye çalışan, terörist başına tercümanlığa soyunmuş türk milliyetçisi?

    belki de mektubun aslını görmek ve istişare etmek için imralı’da olabilir.

    buna türkmen beyi diyenlerin, mustafa kemal atatürk ile zerre kadar alakaları ve ilgileri yoktur. tamamı türk düşmanı, arap boku sevicisidir.

  • libidosu yüksek kadın

    tekila ısmarlayacak kadar bilgin ve zengin, kendinden de ödün verecek kadar fedakar, sizi sikmek isteyen bir kardeşimiz var. yollu da demeyecekmiş size, hadi yine iyisiniz. en iyisi siz bu kardeşimizi kaçırmayın, başarılar.

    tanım : var olduğuna inanılan kadındır.

  • adana'da fren yerine gaza basan sürücü

    başlığı görünce herkesin aklına sürücünün kadın olduğu geldi değil mi?

    yanılmadınız.

    yakınlarına sabır dilerim.

    tanım : kadın sürücüdür.

    çok sayıda mesaj gelmesi editi : kadınların koordinasyon eksikliği erkeklere nazaran bariz bir şekilde ortadayken, konumuz da bu iken ; olayı kadın düşmanı olmama bağlayan mesajların yazarlarına selam olsun.

    konumuz trafik canavarlığından ziyade, fren yerine gaza basma hadisesi. koordinasyon eksikliği. bunu giderip araç kullanan kadınlara saygımız tabii ki olacak.

    ulen kalkışı zor bulup, kalkış hesaplaması yapmamak için kavşaklarda durmayan, yol vermeyen kadın sürücülere hiç mi denk gelmediniz? bir motorcu olarak kadın araç sürücülerini maalesef çok iyi tanıyorum.

  • meral akşener'in anadolu ajansı ile ilgili iddiası

    meral akşener'in böyle bir durumdayken kesin olmayan bilgiyi paylaşması düşünülemeyeceği için, kesinlikle doğru olan iddiadır.

    her seçimde yedikleri boku, tekrar yiyecekler ve sandıkları terk ettirip hırsızlığın daniskasını yapacaklardır.

    meral akşener ve muharrem ince, milyonların iradesine sahip çıkacak olan sizlersiniz. biz sandık başında sayım bitene kadar görevimizi ifa edeceğiz. olur da sineye çekmek gibi, olmayan mahkemelerde sonuç aramak gibi asılsız ve sünepe bir arayışa girerseniz, bu ilk ve son seçimleriniz olur. ayağınızı denk alın!

  • erdoğan'ın demirtaş'a terörist başı demesi

    hdp'li muhafazakar oyları da kaybettiği açıklamadır. sanki recep paşa'nın hiç kazanası yok.

  • 8 haziran 2018 erdoğan demirören vefatı

    başlığı okuyunca ikisi aynı anda harakiri yaptı sandım.

  • israil'in iran'ı mahvedeceği gerçeği

    iran’ı güçlü zannedenler doluşmuş hey yavrum hey.

    israil değil iran’ı, orta doğuyu komple gözüne kestirmiş ve alabilecek ekonomik güce de haiz bir yapıdır. dikkat et devlet demedim, yapıdır. öyle bir yapı ki ; yıllarca elinden çay içtiğin adamın mossad ajanı olduğunu anlayamayacağın kadar üst düzey eğitimli adamlar bunlar. mö 4000 falan masal hikaye. konjonktürü yakalayamayan orta doğu, yenilmeye mahkumdur.

    ha bir de şu var ; fetih diye ortalıkta gezen gavatların, ne kadar iki yüzlü olduğuna da değinmek gerekir. sen yapınca fetih, kutlu yürüyüş, adalet dağıtmak, onlar yapınca işgal öyle mi? siz önce mantık hatalarınızı gidermeden ne bir kademe yol alabilir ne de israil’e kafa tutabilirsiniz. ulan adamlar istediği dakika senin borsanı sikip atacak kabiliyete sahip at kuyruğu, sen neyin tribindesin?

    önce eğitime, bilime önem veren ve arge yapan bir toplum yaratacaksın, sonra da bu eğitimden geçen adamlara katma değer üretecek alanlar oluşturacaksın, en son sağa sola kafa tutacaksın.

    öyle masalla, hikayeyle, kuru sıkıyla, hava gazıyla hiçbir bokumu giyemezsin. ulan senin 8 milyon dediğin israil, mars’ta tarım yapıyor tarım sikik. kalkmış iran güzellemesi yapıyor. önce bi bokunuzda boncuk aramayı bırakın. şer ittifaklarıymış da, diz çöktüremezlermiş de bilmem neymiş. ulan adamlar seni diz çöktürmeye ihtiyaç duymuyor ki ayakta sikiyor zaten.

    bu embesil kapkara cahiller yüzünden orta doğu hiçbir zaman istikrar yakalayamaz.

  • meral akşener'e imza verenler araştırılsın

    "akp'ye oy verenler araştırılsın, fetö'nün seçmen ayağı olabilir" dersek, sistem kilitlenir sistem

    edit : imla

  • tecavüz ve sapıklığın arkasında deizm vardır

    (bkz: entry nick uyumu)