toros kaplani8
profili

  • kişinin 10 yıl önceki haline vereceği mesaj

    metin2 oynamayı bırak ve ders çalış şerefini haysiyetini siktiğimin ergeni.

  • ekşi itiraf

    ilk kez bir kızla dışarı çıktığımda kızla selamlaşırken kafa tokuşturmuştum.

  • ekşi itiraf

    yaşım 15 iken inci sözlükte kadın-erkek ilişkileri hakkında liseli ergen bakış açısıyla yazdığım, şimdiki aklımla dönüp bakınca utandığım bir entry'm vardı. benim bile tahmin etmeyeceğim kadar popüler oldu o entry. inci'de başlığına 30 küsür sayfa entry girildi, bir de yanlış hatırlamıyorsam o yılın en beğenilenleri arasına girdi. diğer sözlüklerde ve forumlarda da defalarca paylaşıldı. facebook'a falan değinmeye bile gerek yok zaten, hiç paylaşılmadıysa en az 50 farklı sayfada paylaşılmıştır.

    aradan 8 yıl olmasına rağmen o entry hala sık sık karşıma çıkıyor. bir de işin ilginci benim 15'lik ergen aklımla yazdığım entry için 25-30 yaşındaki herifler "helal olsun, daha iyi anlatılamazdı" türü yorumlar yapıyor. yazarı olarak benim utandığım entry'i binlerce kişi takdir ediyor ya. vallahi kafayı yememek elde değil.

  • hiç cemaat evi görmemiş türk genci

    amerika'da yaşayan ilkokul mezunu bir vaizin muhterem hocaefendi hazretleri olarak anıldığı, o vaize biat eden savcı ve hakimlerin türk askerine kumpas kurduğu, bu kumpas süreci boyunca o vaizin desteçileri tarafından yönetilen zaman ve taraf adlı gazetelerde türk askerine her gün alçakça iftiraların atıldığı, çoooook önemli ve güçlü bir zatın da bu kumpas davalarının savcısı olduğunu ifade ettiği yıllardı.

    sbs'ye hazırlanıyorduk o zamanlar. okulda sınıfımda ışık dershaneleri'ne giden 4-5 arkadaşım vardı. dershanedeki hocalarının yönlendirmesiyle abiler diye tabir ettikleri üniversite öğrencilerinden müteşekkil insanların evlerine gittiklerini, o evlerde ders çalıştıklarını ve buna ek olarak da pes oynamak, çiğköfte yoğurmak, halı saha maçı yapmak gibi eğlenceli aktivitelerde bulunduklarını ballandıra ballandıra anlatıyorlardı. bir de sürekli maklube denen, adını daha önce hiç duymadığım ama google görsellerde arattığımda oldukça iştah açıcı görünen bir yemekten bahsediyorlardı. bir süre sonra bu ballandıra ballandıra anlatmalar "sen de bir kere gel" türevi sözlere dönüştü. 13 yaşındaysanız, en büyük eğlenceniz futbol oynamak ve pes atmaksa, ve yemek yemeyi de seviyorsanız anlatılan ortam kulağa oldukça güzel geliyor. "tamam ulan geleceğim" dedim, ne zaman gidileceğini sordum, yarın dediler.

    o akşam haber vermek için babama söyledim, hayal bile edemeyeceğim kadar sert bir tepki verdi. "o şerefsizlerin evine gidersen seni evlatlıktan reddederim" dedi. "o orospu çocuğu arkadaşlarınla bir daha görüşmeni istemiyorum" diye de ekledi.

    gitmedim. maklubeyi de yemedim hiç. nenemin yaptığı etli bulgur pilavından daha güzel olduğunu sanmıyorum zaten.

  • tek bir erkeğin modern kadın için yetersiz olması

    (bkz: cuckolding meraklısı erkek)

    gavatlığın bir üst versiyonu zaar.

  • kızların 1.85'ten kısa erkeklere ilgi göstermemesi

    1.84 boyunda bir erkeğim.

    bu başlık 1.70 için açılınca sesimi çıkarmadım, çünkü arada bayağı bir fark vardı.
    sonra sınırı 1.75'e çıkardılar, yine sesimi çıkarmadım çünkü 1.75'den de uzundum.
    o da yetmedi, çıtayı daha da yükseltip 1.80'e çıkardılar. tedirgin oldum ama yine sesimi çıkarmadım, çünkü 1.80'den kısa değildim.

    çıtayı 1.85'e çıkardıklarında ise çevremde benim için sesini çıkaracak kimse kalmamıştı.

  • senden harika baba olur diyen kız

    (bkz: the bomb has been planted)

  • bağımsızlıkçı kürtler buluşuyor

    bağımsız olursanız adana, mersin, gaziantep, izmir, istanbul, ankara vb. illerden siktirip gidecek misiniz peki ?