fightisover8
profili

  • 3 nisan 2022 trabzonspor beşiktaş maçı

    trabzonspor'un şampiyonluğunun sadece futbolla gelmediğini bize gösteren maç.

    3 büyüklerin hepsi kötü bir dönem geçirdi ve ne hikmetse hepsi, sistematik olarak hakemler tarafından doğrandı. ayrıca ne büyük tesadüf ki hakemlerin trabzonspor'a destek attığı bir çok maç var.

    çünkü herkes çok iyi biliyor ki 3 büyüklerden 1 tanesi bile kafayı kaldırsaydı, trabzon şampiyon falan olamazdı. bu kadar puan farkına rağmen rahat değiller. enselerinde iyi bir takım olsaydı, asla ve asla bu stresi kaldıramazlardı.

    he bunları niye anlatıyorum? şu yüzden.

    bu tip hakem destekleri tıpkı başakşehir şampiyonluğu gibi tek sezonluk olur. moralleri düzelsin ve rahatlasınlar diye bu sene şampiyonluğu verdiler trabzon'a. bu şampiyonluk yeter onlara da. daha bir 40 sene olamaz diye düşünüyorum.

  • ak parti'den önceki türkiye

    dindarlar çok daha güvenilir insanlardı.

    akp bu ülkenin neredeyse her değerinin içini boşaltmıştır. ama en ironik olanı, güya dini tekrar öne çıkarmak için gelmelerine rağmen, en çok dinin ve muhafazakarlığın içini boşaltmasıdır.

  • 16 kasım 2020 vatan bilgisayar rezaleti

    üst edit : bu başlığı açmamın sebebi, benim yaşadıklarımı görüp, artık bu firmadan alışveriş yaparken bir kez daha düşünmenizi istememdir. ne yazık ki bir kaç arkadaş, anlam veremediğim bir agresiflik ile beni yanlış bulmuş. bir ürün satın alıp, bunun evde çalışmamasını ve ortalama 1 ay sürecek bir bekleme sürecine sokulmayı normal kabul etmiş. o sürecin sonunda da çözüleceği kesin mi? teknik servisten döndüğünde, aynı hatayı görürsem ne olacak? yine teknik servise gidecek. teknik servislerin her şeyi harika çözdüğünü mü sanıyorsunuz? buradaki eleştiri, müşteri memnuniyetinin zerre önemsenmemesidir. tüketici mahkemesine kadar gidecek artık bu iş. bakalım.
    --------
    --------

    bana 1 haftadır yaşattığı ve halen yaşatmakta olduğu rezalettir.

    öncelikle ilk defa böyle bir başlık açıyorum. kusurum varsa affola.

    durum şu ki ben 1 hafta önce 9 kasım 2020 günü, vatan bilgisayar levent şubesinden bir adet toplama bilgisayar satın aldım. hazır sistemlerinden biriydi. 8000 tl civarında bir kasaydı. 1 gün sonra, 10 kasım salı günü beni aradılar ve sistemin hazır olduğunu, gelip alabileceğimi söylediler. ben de gittim ve kasayı teslim aldım, eve getirdim. buraya kadar herşey normal.

    kasayı eve getirdim ve çalıştırdım. açıldıktan 40 dakika sonra, makine mavi ekran verip restart etti. sonra kutuyu bıraktığımda fark ettim ki hiçbir şey yapmasam da makine kendi kendine restart ediyor. bunun gibi teknik bir kaç hata daha gördüm ama konudan uzaklaşmamak için yazmıyorum. kasanın bozuk olduğu bariz belli olduğu için, 1 gün sonra, yani 11 kasım çarşamba günü, makineyi aldığım şubeye geri getirdim. vatan bilgisayar levent şubesinde çalışanlar, hatayı bulmak için test edip, gerekirse parça değiştirip tekrar deneyeceklerini söylediler. ben de iyi dedim bekliyorum.

    dün akşama, yani 15 kasım pazar gününe kadar bekledim. bu süreçte de ne aradılar ne sordular. sürekli ben arayıp durum ne diye soruyorum. dediğim gibi en son dün akşam aradım. dediler ki bütün parçaları tek tek değiştirdik, ama sorunu halen çözemedik. (bütün parçaların değiştirilip aynı hatanın hala görülmesine inanmak güç ya neyse.) ben de dedim ki o zaman iade yapın. bana ayıplı mal sattınız dedim. cevap şu : "efendim önce aletin servise gitmesi gerekiyor. orada tek tek parçalar incelenecek. uygun görünürse oradan iade yapılacak.".

    ben de dedim : "ya siz ayıplı mal sattınız. servise gitmeyle konunun ne alakası var? ben kullanamadım bile ürünü. iade istiyorum". karşılığında levent mağazasındaki gürhan denen müdür olduğunu iddia eden şahıs: "yapabilecek bir şeyimiz yok" dedi. ben de konuyu sosyal medyaya taşıyacağımı belirttim.

    bu sabah ise son bir kez, bir de vatan bilgisayar müşteri hizmetlerini arayayım dedim. sandım ki daha insancıl bir muamele görürüm. orası ise tam bir rezillik! bir tane kadın çıktı. durumu anlattım. "mağaza size doğru bilgi vermiş. ürünün servise çıkması gerekiyor. tüm o parçaların tek tek incelenmesi gerekiyor" dedi. ya siz beni şu an mağdur ediyorsunuz dedim. "o sizin kişisel fikriniz. benim verebileceğim bilgi bu kadar" dedi. ben de kapattım.

    şu an bozuk bilgisayarım halen vatan bilgisayar levent mağazasında. inatla iademi yapmıyorlar. bugün hangi ürünü alırsanız alın, 1 gün sonra bozuk olduğunu gösterdiğinizde anında iade yaparlar. vatan bilgisayar ise resmen bozuk ürün olduğunu görmesine rağmen, sizi süründürüyor. şimdi ne olacak bilmiyorum.

    işte vatan bilgisayar bu arkadaşlar. eğer ki aldığınız ürün sağlam çıkarsa şanslısınız. aksi takdirde, size göstere göstere bozuk, ayıplı ürün verdikleri aşikar olmasın rağmen, haftalarca ve belki daha uzun süre size işkence ediyorlar.

    paranızla rezil olmak için doğru adres: vatan bilgisayar!

    edit: bu arada sanırım bir şey teknik olarak açık anlaşılmamış. bilgisayar halen kendi kendine restart ediyor. hata sürekli olarak devam ediyor. bu hatayı vatan bilgisayar levent mağazasındaki herkes halen gözlemliyor. hatta format atılıyor. yine aynı hata devam ediyor.

  • yıldırım demirören'in istifa etmesi

    önce beşiktaş'ı sonra türk futbolunu batıran kişinin istifasıdır.

    yaşım 33. öyle çok geçmişleri bilmem ama benim izlediğim türk futbolunun en büyük belasıydı bu adam. umarım bir daha, herhangi bir halı sahanın bile başına geçmez.

    not: bjk

    biraz düşündükten sonra edit : gerçi futbolun en şüpheli yeri olan bahis şirketinin başına geçti. allah türk futbolunun sonunu hayretsin.

  • 2019 yerel seçimlerinde 3 büyük il tahminleri

    yıllardır olduğu gibi istanbul-ankara akp, izmir chp olacaktır.

    çünkü adaylar önemsizdir. daha haziran ayında %50'si cumhur ittifakına oy vermiş bir topluluğun aday kim olursa olsun, chp adı altındaki bir kişiye oy vereceğine düşünen varsa benim gözümde salaktır.

    izmir için de aynısı geçerli. yıllarca kültürüne işlemiş chp kültürünü bırakıp, aday kim olursa olsun akp'ye oy vermez.

    kısacası hep diyorum. birçok alanda olduğu gibi, bu ülkede siyaset de bitmiştir. çok şükür ki artık ben ve benim gibi nice insan için kimin kazandığı önemsizdir.

    önemli olan bu ülkeyi en yakın zamanda, en iyi koşullarla terk edebilmektir.

  • burak yılmaz

    her transfer döneminin, bana işkence olarak geçmesini sağlayan oyuncu.

    bir beşiktaşlı olarak her transfer döneminde çıkan burak yılmaz haberlerinden, spor ahlakı diplerde gezen bu şahsın kulübümle anılmasından tek kelimeyle tiksiniyorum. beşiktaş taraftarı duvarı koymasa, yönetimin hemen yarın gidip kendisiyle anlaşacağını da adım gibi biliyorum. bu da ayrı bir mide bulantısı yaşatıyor.

    bazıları da diyor ki "efendim gelsin golleri atsın, taraftar affeder.". öyle karaktersizler illa ki çıkacaktır. ama gerçek beşiktaşlı unutmaz, unutmamalı.

    beşiktaşlı unutma. bak paylaşayım hırsız nasıl 3 puanımızı çalmıştı. izle, o gece beşiktaşlı çocuklarının mutluluğunu nasıl yok ediyor. sen şimdi bu adamı gidip alkışlayacaksan, senin gibi bir karaktersiz taraftara sahip olduğu için beşiktaş'ım adına üzülürüm.

    pozisyon

  • duşko toşiç

    kapattığın telsizlerin boynu bükük.

    güle güle tank reyis

  • büyüksün reis

    ulan adam çok güzel bir senaryo yazmış bir okuyun amk.