silverdagger28
profili

  • beyefendi erkek bulmanın imkansıza yakın olması

    ben, saçları seyrek ve sık dökülen, gözlüklü, sırtı omuzları kıllı, kilolu bir erkektim. fiziksel olarak tek avantajım uzun boyumdu ama yukarıda yazdıklarım olunca o da pek bir işe yaramıyordu. birde gözlerim var yeşile çalan ela gözler. ama onlarda gözlük altından belli değildi. yani özetle kadınların ilgisini çeken bir tip değildim. tipsizdim işte.

    iyi bir okuldan mezun olmuştum güzel bir işim vardı. naif, kibar, güler yüzlü, sakin bir hayat tarzı olan efendi bir adamdım. sonuç ? sürekli reddedilme, masumca yapılan tanışma girişimlerinde bile kızların sana böcekmiş gibi davranması, sen kim köpeksin çekmeleri. bunun sonucunda yerlere inen bir özgüven ve peşinden gelen yalnızlık.

    sonra bir gün dedim ki eh sikerler. yeter lan. ben değiştirebileceğim her şeyimi değiştireceğim. gittim lazerle göz ameliyatı oldum. son derece başarılı ve doğal görünümlü saç ektirdim yetmedi saç simülasyonu yaptırdım saçlar geri geldi. hayat tarzımı değiştirdim sağlıklı beslenme, düzenli uyku, spor derken önce kilo verdim sonra hafiften kas yaptım fit oldum. yetmedi sırtımda omuzlarımda vb. beni rahatsız eden ne kadar kıl tüy yer varsa lazer epilasyon ile kurtuldum. tüm bu süreçler yaklaşık 2-3 yılı aldı.

    37 yaşımda 27 yaşındaki halinden daha genç görünen fit ve çekici biri oldum çıktım. bunu mesleki kariyerimde gelen yükseliş ve buna bağlı gelir artışıyla taçlandırarak kombo yaptım.

    bugün 44 yaşındayım kadınlar ile ilişki durumum tabiri caizse am üstünde fındık kırıyorum, sıraya diziyorum hatunları. öyle yok kibar ol, yok naif ol, yok beyefendi ol geçiniz anam bunları geçiniz. bitti onlar.

    kendine bakan, özgüveni yüksek, ağzı laf yapan, geliri ortalamanın üstü, eğitimli, kariyer sahibi, eli yüzü düzgün fit vücutlu bir erkekseniz ortalığı kasıp kavurursunuz. ondan sonra ağlıyorlar beyefendi erkek kalmadı diye. tabi kalmaz. vardı bir zamanlar ama siz el birliğiyle öldürdünüz o garibi. nah bulursunuz.

    yani doğru tespit. hadi şimdi gidin az ötede ağlayın, kodumun kezbanları.

    not: genç erkeklere tavsiyelerim; kendinize bakın, kendinize saygınızı hele karşı cins için asla yitirmeyin, aşırı olmamakla birlikte özgüveniniz yüksek olsun, asla kadınlara karşı dertlerinizi anlatıp sürekli sızlanan ezikler gibi davranmayın unutmayın kadınlar güce tapar onlara bunu hissettirin, ağzınız laf yapsın, her şeyin zamanı var öyle 20-23 yaşlarında kendinizi kral sanmayın, tecrübe çok önemlidir nasihat alın söz dinleyin. sakın ola evlenmeyin. hadi evlendiniz erken evlenmeyin. hayat bir erkeğe 30'lu ve 40'lı yaşlarda da çok şey verebilir bu konuda kadınlara göre ters avantajınız var bunu asla ama asla unutmayın o nedenle geç kaldım paniğiyle acele kararlar vermeyin.

  • 14 mayıs 2023 genel seçimleri

    artık kararım net.
    hüdapar'ın işin içine resmen girmesi ve yeniden refah oartisinin 6284 sayılı kanunun kaldırılmasını istemesiyle gönlüm muharrem ince'den yana olsa bile riske girmeye gerek olmadığını düşünüyorum ve emin bir şekilde kılıçdaroğlu'na oy vereceğim seçim olacak.

    ne olursa olsun önce demokrasi...

    not: ama hdp diyenler olacaktır öncelikle hdp resmi olarak millet ittifakına dahil değil. hdp'nin de birçok konuda benim gözümde hüda-par'dan pek farkı yok. ama en azından adamlarla seküler yaşam tarzı, kadın hakları, çevre ve sağlık vb. konularda ortak yönler bulabiliriz. lakin şeriatçı demokrasi düşmanı bir hizbullah sempatizanıyla ne ortak yönüm olabilir ki?

    edit: özellikle doğu ve güneydoğu'da sandık güvenliği en önemli mesele. en ucra yerlerde bile sandık sahipsiz kalmamalı. oradaki herkese büyük sorumluluk düşüyor. bu yobaz şer ittifakı her şeyi yapabilir. tedbirli olmak gerek.

  • orijinal küfürler

    erman toroğlu 'nun bir anısından gelsin.

    hoca bir gün adana'da maç yönetiyormuş. ev sahibi takımın aleyhine çok karar verdiğini düşünen ateşli ve sinirli bir adana taraftarı kendisine maç sonu tünele girerken şöyle küfretmiş ;

    -erman ulan erman demir çubuğu ateşte kızdırıp soğuk tarafından götüne sokayım.

    hoca, düşünmüş ulan madem ateşte kızdırıyorsun neden soğuk tarafından sokuyorsun? sonra cevabı da kendi bulmuş kızgın taraftan tutup çıkartamayayım diye. *

    ben ömrümde böyle yaratıcı ince gören bir küfür duymamıştım adama saygı duydum diye anlatmıştı.

    bence de orijinal küfür budur. teşekkürler adana.

  • lağım faresine kalp masajı yapmak

    hayat,
    -sırf bu kızı sikebilmek için telefondan lağım faresine kalp masajı yapma tarifi vermek demek ( 1. eleman)

    hayat,
    - sırf bu kızı sikebilmek için eline poşet geçirip lağım faresine kalp masajı yapmak demek. (2.eleman)

    hayat,
    gereksiz duyar kasıp bu olayı ınstagramda story atmak , twitter'da takipçi kazanmak uğruna reklam ederken kamera çekiyor mu diye kaçamak bakışlar atarken yakalanmak demek ( hassas kızımız)

    hayat,
    bu siktir boktan evrende her şey olabilecekken lağım faresi olarak doğmak zorunda olmanın bahtsızlığını böyle şanlı bir olaya denk gelerek efsane şekilde dengeleyerek ölmek demek (bay fare)

    özetle hayat herkese farklı amaçlar için farklı roller biçiyor bize de böyle abuk bir olay denk geldi.

  • almanların 2.dünya savaşında yaptığı en büyük hata

    - sovyet rusya'yı işgal etmeye çalışmak. ( en büyük hata)
    -dunkirk'te ingilizleri imha etme şansını kaçırmak.
    -kaçınılmaz olan abd ile savaşa girme olasılığını mümkün mertebe geciktirememek.
    - abd üzerinde etkin olan yahudilerin gücünü hesaba katmadan avrupa'da yahudi soykırıma girişmek.
    -ismet inönüyü ortak savaşa ikna edemeyip türkiye'nin stratejik gücünden faydalanamamak ( iyi ki ikna olmamış paşam)
    - musolini denen kımıl zararlısının yükünü taşımak
    -uzaktan faydası olmadığı gibi abd'nin savaşa katılmasını hızlandıran japonya ile ittifak kurmak. (gerçi savaşta japonya abd'yi epey oyaladı ama başlangıç itibariyle girişine sebep oldu)
    - hitler'in tecrübeli ve liyakat sahibi komutanları değil yalaka ve yancıları dinlemesi.

  • billur kalkavan

    kendisiyle şöyle bir anım var. yıllar önce arkadaşlarla bodrum'a gitmiştik marinada gezerken kıyıya demirlemiş bir yatta kendisini görmüştük.

    uzanmış güneşleniyor. ama nasıl vamp bir kadın, nasıl bir aurası var anlatamam. o zamanlar ekranda en sık görüldüğü dönemler biz de sivilceli ergenleriz bunun da etkisiyle ona hayran hayran bakmaya başladık.

    her halde öküzün trene baktığı gibi bakmış olmalıyız ki
    -çocuklar hafızanıza yeteri kadar kaydettiyseniz bırakın da güneşin keyfini çıkarayım dönüşte tekrar bakarsınız demiş, ardından da o müthiş kahkahasını atmıştı. bunun üzerine biz kafalar önde jet hızıyla ortamdan uzamıştık. azarlamadan, hakaret etmeden, esprili bir dille rahatsız olduğunu belirtmesini takdir etmiştik.

    bende her zaman dobra, eğlenmesini bilen, hayattan zevk alan, kafasına göre yaşayan bir insan imajı çizmişti. ışıklar içinde uyusun.

  • putin'in yalnızca tr'ye gaz vereceğiz açıklaması

    herkesin çıkarına uygun, kuyruğu dik tutma veya tükürüğünü yalamamak üzerine oturtulmuş taktik bir diplomatik hamle. açıklayalım;

    -rusya avrupa'ya gaz satmam dedi. ama satmak zorunda, çünkü para lazım. çözüm ne? önce türkiye'ye satmak, türkiye'nin de avrupa'ya satması.

    -avrupa rusya'dan gaz almam dedi ama almak zorunda, çünkü kış geldi götleri donacak. çözüm ne? gazı rusya'dan almayıp türkiye'den almak.

    aslında her şey net. gazı satan rusya, gazı alan avrupa. ama verilmiş sözlere uygun olarak kağıt üzerinde yazılan bu değil. yani herkes mutlu. işte buna diplomasi diyoruz.

  • rusya ukrayna savaşı

    dünyanın başına bu başkanlık sistemi bokunu kim sardıysa sorumlusu da o olan savaş.

    amerika akıllı tabi 2 dönemden yani 8 yıldan fazla böyle bir yetki vermiyor ki başkan kibir abidesi bir diktatöre dönüşmesin. bunun daha güçler ayrılığı ilkesi, yargı bağımsızlığı, özgür medyası, güçlü sivil toplumu ve vergi bilincine sahip halk unsuruna kadar onlarca dengeleyici yönü de var. rusya'da ise bunların hiç biri olmadığı için 21.yy'da çarlık hevesine kapılan bir diktatör tüm dünyayı perişan etti. binlerce insanın ölümünden, enerji krizinden, küresel korku ve stresten sorumlu sarı piç. bildiğin jofrey.

    tamam, eski kgb üyesi adamsın kafanda fena çalışmıyordu çeçenistan gürcistan derken fazla coştun. sscb sonrası toparlanan rusya'yı ondan bile beter hale geri döndürdün. muhtemelen ya içeriden darbe ile ya kim vurduya giderek ya da halk isyanıyla kızıl meydan da linç edilerek iktidarını kaybedeceksin. ülken de savaşı kaybedecek.

  • mide bulandıran sosyal medya deyişleri

    (bkz: devamke) diyeni skesim geliyor o derece. ayrıca bi ara (bkz: vurur yüze ifadesi) vardı ki kullanan evlat olsa sevilmez.

  • dut ağaçları kesilsin kampanyası

    antalya'dan bildiriyorum çare kesmek değil benjamin ağacı dikmek olması gereken kampanya.

    ben bu kadar şehir peysajına uygun ağaç görmedim. kısa sürede büyüyor dev gibi oluyorlar, yemyeşil dalları ile altı mis gibi gölge. caddelerin sağına ve soluna dik harika görüntü veriyor. akarı yok kokarı yok. antalya'da giderek yaygınlaşıyor. sığır gibi hemen asıp kesmeyin doğada her şeyin çözümü var.

    merak edenler için görsel

    edit: o kadar büyümesi de risk değil mi? diye merak edenler olmuş. hayır değil, tamamen budama ile alakalı. yani ağacı ne şekilde büyütmek istiyorsanız ona göre budayabilir istenen şekil ve büyüklüğü verebilirsiniz. zaten belediyeler nerede ne büyüklükte olması gerektiğini planlayıp ona göre dikim ve budama yapıyor. sıfır sorun.

  • cem küçük

    bugün, aslında elinde hiç bir şey yok blöf yapıyor dediği sedat peker'i kızdırarak, ihlas holding ceo'sun ifşa videosunun yayınlanmasına sebep olan yandaş gazetecimsi. demek ki adam blöf yapmıyormuş değil mi cemcim.

    şimdi ne kadar yandaş, yalaka, sedat peker düşmanıyım diye caka satan dürrük varsa cem'e sus aq çoçuğu, sus sakın konuşma aman reisi kızdıracak damarına basacak şeyler söyleme diyerek ağzına kürekle vuracaklardır.

    ne oldu cem küçük, yol çekiyordun sedat peker'e. puhahaha

  • tansu çiller'in kuracağı partiye isim önerileri

    jet ski partisi.

    anlayan anladı. ışıklar içinde uyu üstad levent kırca

    yoğun istek editi: işte o ski

  • gibi (dizi)

    hatırlarsınız dizi'de en çok merak edilen konulardan biri de 1. sezon 7. bölüm'de geçen ilkkan'ın gerçek anne ve babasının kim olduğuydu.

    merak uyandıracak şekilde bu sorunun cevabı verilmeden ilgili bölüm bitirilmişti. ama galiba ben babasını buldum. sıkı durun söylüyorum.

    ilkkan'nın babası (bkz: yasser arafat) yok ebesinin damı dediğinizi duyar gibiyim, işte bakın yılmaz'da o mektubu okuyup gerçeği öğrenince sizin gibi tepki vermedi mi? şaşırmanız gayet normal.

    devam ediyorum. (bizde her şey belgeli ispatlı. öyle sallamak yok.) ilkkan'nın 1979 yılının ekim ayında doğduğunu biliyoruz. o da ne, yasser arafat'da 5 ekim 1979'da türkiye'ye gelmiş. kağıt üzerinde fkö'nün ankara temsilciliğini açmak için geldiği söyleniyor. oysa yasak aşk yaşadığı kadından peydahladığı evladına gizlice veda etmek için gelmişti. işin resmi boyutu sadece paravandı.

    üstelik hatırlayın sarı salim'in eski lakabı arap salimdi. kendisi uydurma bir kenya hikayesini bahane edip arap olan lakabını sarı'ya çevirdiğini ve aslında arapları hiç sevmediğini söylemişti. oysa sarı salim gerçeği, yani arafat'ın yediği naneyi bildiği ve onun nezdinde tüm araplara kızdığı için lakabını değiştirmişti. gerçek aslında buydu.

    bir diğer ispata gelince allah'ını seven şu benzerliği görsün yalan mı? tıpkı babası işte göz var izan var.

    görsel

    görsel

    özetle babasını bulduk merak eden anasını da bulur.

    not: aranızda hala ikna olmayan denyolar* var. yahu mossad işin içinde diyorum olum daha ne olsun, manyak mısınız? o kadar gizem, o kadar kişinin yıllarca sakladığı sırlar, gizli mektuplar, hastanede işlenen cinayet, imam'ın ketumluğu, babaannenin büyük oyunu, tüm semti haraca bağlayan mafya babası, tırsık tamirci, herkes işin içinde herkes. olay çok büyük lan.

  • soylu'nun karşısında otursan soracağın ilk soru

    her boka espri kasmak zorunda mısınız?

    yanlış anlamayın soylu'ya değil size sorardım.

    1. sedat peker'in iddialarını ülkenin yarısını terörist ilan etmeden, yemin billah etmeyerek hasamet edebiyatı yapmadan yanıtlar mısınız?

    2. istifa etmeyi düşünüyor musunuz?

    3. nedir bu damatla olan kavganız?

    4. akp'nin başına geçme niyetiniz var mı?

    5. geçmişte rte hakkında söylediğiniz ağır sözlerden neden vaz geçtiniz?

  • en mide bulandırıcı insan tipi

    biraz önce face'de sigaraya yine zam maltepe bile 15 lira olmuş tarzında eleştirisel bir habere 'banane zaten içmiyorum isterse 1000tl olsun' diye yorum yazan akçomar bir arkadaşımı gördüm. bu tiplerin üstüne artık doğrudan kusasım geliyor. bulantı az bile kalır.

  • reklamına gıcık olup kullanılmayan ürünler

    (bkz: youtube premium)

    nefret ettirdi kendinden tiksindim artık iyice.

  • 27 ekim 2020 serdar çam'ın attığı küfürlü tweet

    ulan bu mu siyasal islam'ın 70 yıldır geldiği seviye? bu mudur asım'ın nesli diye diye dillerinden düşürmedikleri altın kuşak? bunlar mı fatih'in torunu, yavuz'un kayınçosu, abdül hamit'in sol taşağı? meğer bunlar ne boş beleş adamlarmış gördün değil mi sevgili muhafazakâr kardeşim. yıllardır gözünde büyüttüğün övüp durduğun adamlar bunlar işte. görmediysen iyice bak seviyeyi gör.

    yazık ülke adına cidden yazık.

  • sol ayakla fren yapmayı denemek

    hiç unutmam yıllar önce amasya samsun karayolunda gece saat 2-3 gibi hızla giderken gerek yorgunluk gerek uykusuzluk hadi itiraf edeyim biraz da mallık sonucu nerden aklıma geldiyse bilmiyorum dedim sol ayakla hafifçe frene basayım ne olacak ki ?

    az daha ebensinin örekesi oluyordu daha ne olsun. ulan güya hafif ayarda bastım frene ama resmen kökledi gitti ayağım kontrol edemedim. biraz geri çeker gibi oldum sonra otomatikman tekrar gitti. araba öyle bir savruldu ki uyuyanlar çığlık atarak uyandı arkadan gelen arabaların napıyon sen lan denyo dercesine çaldıkları korna ve yaptıkları selektörlerde cabası. akabinde tabi benim o uykulu gözlerim faltaşı gibi açıldı dikkat tavana vurdu sonrasında efendi gibi kullandım arabayı.

    o gün bugündür böyle abukluklara tövbeliyim.

  • rahatsız oluyorsan isveç'i terk et

    siyasal islamcılar girdikleri her ortamı kısa sürede bozarlar. ortamda iki şey yaparlar

    1- güçleri yeterse sizi ezip kendi yaşam tarzlarını size dayatırlar.
    2- güçleri yetmezse yetene kadar bekler takiye yapar, yettiği anda da size 1. maddeyi uygularlar.

    islam'ın huzur içinde yaşandığı insani gelişmişlik düzeyi son derece yüksek afganistan, pakistan, suudi arabistan, iran, sudan, mısır, yemen vb. gibi güzide ülkeler dururken domuz eti yiyip onlar gibi kokan taharet almaktan aciz gavur ülkelerinde zulm görmeyi tercih edenleri kınıyorum. yallah çıktığınız yerlere. gidin oralarda doya doya dininizi yaşayın. karışan eden olmaz.
    yok ben burda yaşarım diyorsan da adamların kurallarına uyacaksın. yani biri gidecekse o sensin muallim hanım. kapiş.

  • yazarların kokusundan tiksindiği şey

    yumurta kokan çay bardağı.

    o ne lanet bir kokudur arkadaş gece gece aklıma geldi şimdi.