uzaydan gelip gote giren semsiye35
profili

  • ersan şen'in imamoğlu davası kararına yorumu

    asıl ucuzluk 16 milyonluk şehrin 4.7 milyon oy almış belediye başkanının “ahmak” gibi hakaret bile olduğu tartışmalı kelimeden dolayı siyaset yasağı getirilip görevden alınmaya çalışılmasıdır.

    hadi yallah. ne kadar çakma muhalif gibi görünüp mevcut düzenin değirmenine su taşıyan varsa hepsine yallah

  • evlilik %20 azalırken boşanmanın %47 artması

    çevremde kim varsa boşanıyor. şöyle söyleyeyim 20 yıl önce boşanmak çok nadir bir durumdu. şimdi boşanmayana plaket veriyorlar.

    20 yılda muhafazakar diye kendini tanımlayan bir iktidarın ülkede aile yapısının bu kadar bozulması çok tuhaf. aynı şekilde gençlerde deizm ve ateizm artması da ilginç bir tezat

  • ikinci el araç piyasasının düşmek zorunda olması

    kafanız mı güzel, aptal numarası mı yapıyorsunuz anlamadığım başlık.

    hala 70 bine aldığı aracı 400 e satıyor goygoyu. lan o 70 bin tl ile bugünün 70 bin tl’si aynı değil. (bkz: ekonomi101) lan bu.

    ben de 12 yıl önce 64 bin tl’ye ev almıştım. şimdi değeri 650-700 bin tl. iyi aq ben de evimi 64’e almıştım diye 65 bin tl’ye satayım.

  • beşiktaş

    1 maçta 8 yersin 10 yersin.. grupta bütün maçlada direnirsin ama olmaz 0 çekersin. ancak 6 maçın 6’sında da ezilemezsin.

    6 maçın 6’sında da rakibin ne kadar gole ihtiyacı varsa o kadar gol atardı. bakın bugün formalite maçıydı. geçen hafta tersi olsa ve şu maç iddialı bir maç olsaydı, dortmund’a 10 gol gerekse atardı, abartmıyorum gerçekten atardı.

    bu rezalet öyle bir maçta rezil olmaya benzemiyor ve tv kanallarına bakıyorum hala yok taraftar sahip çıkmalı, destek olmalı diye geziniyorlar

  • beşiktaş'ın şampiyonlar liginde sıfır çekmesi

    hep tartışılırdı 8-0 mı, grupta 0 çekmek mi diye.

    beşiktaş bu tartışmayı bitirmiş oldu böylece.

  • 20 kasım 2021 peugeot zam rezaleti

    “ikinci eli sıfırından daha pahalı, bu nasıl iş anlamadım” diyenler şimdi anladınız mı nasıl iş?

    edit. altta girilen entryleri okudum da adamı “sistemi, düzeni nasıl bilmezsin” diye bi dövmediğiniz kalmış aq. lan herkes sistemi bilmek zorunda mı? yazarın tek hatası bir bilene danışmadan “resmi” bayii çalışanının sözüne inanmak olmuş. kendisiyle ilgilenen çalışan açık ve net şekilde teslimat günü fiyat farkı olması durumunda bunun alınacağını belirtmesi gerekirken iddiaya göre “fiyatları sabitlemek için” demiş. hala bayiinin suçu yok diyenler var. geçen sene araba bakarken bana da denk geldi böyle yavşak bir çalışan. opel’de araç bakarken ilgilendiğim aracın 1 ay sonra geleceğini söyledi, ne kadar peşinat ödeyeceğimi vs sordu. fiyatını söyledi ve direkt işlemlere başladı, yandan da sürekli senin için şunu da yaparım, 15 gün erken de getirmeye çalışırım diye yalakalık yapmaya başladı. “peki bu sürede fiyatı artarsa ne olacak?”dedim. suratıma baktı ve “biz yakın zamanda fiyat değişimi beklemiyoruz efendim” dedi ve evraklarla ilgilenmeye devam etti. bunun üzerine “biz biraz daha düşünelim” deyip kalktım. sonra gidip bayiide bulunan farklı marka bir araç aldım. sadece 2 gün sonra tcmb başkanı değişti. 10 gün sonra ise 40 bin tl arttı aracın fiyatı. o yavşağın sözüne inansam, sistemi bilmesem göte gelmiştim.

  • 9 ekim 2021 misvak dergisi karikatürü

    önde atatürk imzalı domatesler arkada fetö, pkk vsye benzeyen domatesler ve tezgahtar kılıçdaroğlu.

    komik desen değil, başarılı desen değil, ince desen değil, güzel desen değil. hakikaten adamlarda sike sürülecek akıl yok.

    ayrıca işlerine gelince sanki atatürk’ü çok seviyorlarmış, sayıyorlarmış gibi davranmaları daha komik aq

  • fatih terim

    hababam sınıfında bir müfettiş vardı ya hani. müdür sınıfa gelip onu tanımlarken “her sene aynı soruları sorar, sırası bile değişmez” demişti.

    heh işte bu adamın da değişikleri skor, rakip, ihtiyaç ne olursa olsun hiç değişmiyor, hep aynı, sırası bile aynı

  • younes belhanda'nın sözleşmesinin fesh edilmesi

    kulüp imajını zedelemişmiş. sen bok gibi sahada oynatmaya utanma, kulüp imajın zedelenmesin. bunu bir futbolcu sizi eleştirir şekilde dile getirince “kulüp imajı zedelendi” diye ağla. umarım fifalarda süründürür ve siz beceriksizler de türk futbolundan defolup gidersiniz.

    not: belhanda’dan nefret eden bir gs taraftarı

  • 9 ocak 2021 galatasaray gençlerbirliği maçı

    kalecinin ilk maçıymış. böyle bir kaleci daha hatırlıyorum ben. ilk maçı değildi 4-5. maçı falandı ama çaylak kaleciydi ve galatasaray 6 gol atmıştı.

    rakip holiganlar yine şike ile suçlamıştı bu genci.

    bu genç mi kim? (bkz: altay bayındır)

  • yeni bir gezi dalgası geliyor

    iktidar dua ediyordur şu an gelsin diye. son 3 yıldır bir türlü mağdur olamıyorlar, ekonomi bok gibi suçu birinin üstüne yıkamıyorlar. şöyle gezi gibi bir girişim olsa da mağduru oynasak diye dört gözle kollandığına eminim

  • aliyev çiftinin yılbaşı fotoğrafı

    yılbaşı ağacına ve eşinin başı açıklığına laf atan yurdum yobazına azeri kardeşimiz güzel bir cevap vermiş “ azerbaycan musteqil ulke arabistan degil”

  • terim'in hayatını anlatan filme isim önerileri

    şuradan fetö, himmet geyiği yapanlara dava açsa muhtemelen filmin ismi "karartılan hayatlar" olur.

    mal mal konuşurken lafın ucunun nereye gideceğini düşünmek lazım, suçladığınız kişi de öyle zamanında kol kola girmiş. her gün gülen'e iltifatlar düzenlerden değil. kolaylıkla dava açar, donunuza kadar alır.

    umarım da alır.

  • 1453 osmanlı haritası

    bok daha güçlü ve refah bir ülke olurduk.

    hatta trabzon'a, artvin'e, kosova'ya, sırbistan'a bakıp ne kadar medeniler diye iç geçirirdiniz.

    sorun toprakların nerede olduğunda değil, hala anlamadınız mı?

  • 27 mart 2020 şehirler arası yolculuk yasağı

    herkesin bir yerlere gittiğini veya gitmek üzere olduğunu gördüğümüz önlem.

    vay aq bir de parkta oturan yaşlı insanlara saldırıp duruyor ekşi ahalisi kendi seyyahlarına bakmadan. gezin gezin daha fazla gezin.

  • emre kılınç

    aman uzak dursun yeni burak’lara, caner’lere, emre b’lere ihtiyacımız yok. ömer gibi maç boyu tekme yiyip yine tekmeye kafa uzatan adamlar lazım.

  • 1 mart 2020 galatasaray gençlerbirliği maçı

    yattı diyen arkadaşlar bence gençlerbirliği’ne haksızlık yapıyorlar. geçen hafta fb evinde daha iyi yatmıştı.

  • radamel falcao garcia

    3. dünya ülkesi muhabbeti yapanlar siktirsin gitsin 2. dünya ülkelerine

    adama saldırma yok, linç yok, izdiham yok. adam çıkmış yüksek yere taraftarı coşturuyor, coşuyor. kendi rahatsız değil, taraftar rahatsız değil gayet eğlenceli geçiyor. hatta ilk defa eğlenceli bir karşılama görüyorum.

    bu tür olaylar ülkeden soğutmaz aksine sempatiyi arttırır, başka futbolcuların daha kolay tercih etmesini sağlar, turistlere bak biz adam yemiyoruz, vahşi insanlar değiliz de der.

  • nihat özdemir

    (bkz: haluk ulusoy) bu adam galatasaray’da başkanlık yapmadı, başkan yardımcılığı yapmadı. ama bazı yavşaklar tarafından onun döneminde galatasaray’ın kazandığı bütün başarıları bu adama bağlarlar.

    ancak son 4 başkandan ikisi fenerbahçe, diğer ikisi beşiktaş yöneticisi hatta başkanlık yapmış veya başkanlığa soyunmuş isimler. ancak o orta malı yavşaklar yüzleri kızarmadan hala bunu bahane olarak kullanabiliyor.

    daha ilginç olanı bu kendilerinde yöneticilik yapmış isimlerin döneminde de galatasaray’ın kollandığını söyleyecek kadar komik olabiliyorlar.

    bu tür yaratıklara göre bu kişi döneminde fenerbahçe şampiyon olursa her türlü alnının akıyla olacaktır. galatasaray olursa yine tff çaycısının galatasaraylı olmasından dolayı kollandığı için şampiyon olduğu söylenecektir.

  • radamel falcao garcia

    twitter ergenleri bile şu “dayım bilmem nerede hademe, eniştem bilmem nerede çaycı” geyiklerinden sıkıldı. ekşi ergenleri ısrarla devam ediyor.

    he amk çok komik, çok güldük yeter!