oyadabu17
profili

  • bunlar başı ezilmesi gereken zehirli yılanlardır

    yıllar önce rte kendisine gereken cevabı vermişti.

    aile nedir, çoluk nedir, çocuk nedir bilmez

    edit: bu entry evlat değil başı ezilmesi gereken zehirli yılanlar başlığına yazılmıştı. bu başlığa taşınıp evlat kelimesi aradan çıkınca biraz havada kalmış gibi oldu.

  • 12 ağustos 2020 ziya selçuk açıklamaları

    yıllardır kullandığım şu güzelim sitenin el birliği ile içine edildiğini tekrar görmemi sağlayan açıklamalardır.

    başlığa girip acaba ne açıklamış diye bakıyorum. 50 tane şunu söyleyeceği açıklamalardır yazısı okuyorum. 50 taneden sonra bakmaya erindim artık. bilgiyi başka kaynaklardan almaya devam edelim. kutsal bilgi kaynağı kutsal tahmin kaynağına dönmüş.

    durumu sanırım en kibar bu şekilde ifade edebilirdim.

    edit: yaklaşık yarım saat önce yazdığım bu entry başlığın 100. entrysi falandı. bu kadar kısa sürede bu kadar çok favlanıp başlığın en beğenilen entrysi olması ekşisözlük için hala bir umut olduğunun kanıtı oldu. kutsal bilgi kaynağı özlemi daha baskın çıktı. lütfen arada derede kalmış bu entrye insanların bu ilgisinden bir sonuç çıkarın artık. yoksa hem sizin için hem de bizim için bu güzel sitenin sonu yakındır.

  • 21 mart 2020 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı

    sayın cumhurbaşkanımızı uzunca bir süre dışarıda göremeyeceğiz anlamına gelir. artık evinden facetime ile bol bol bağlanır haberlere.

  • ekşi sözlük dışarı çıkmalık arkadaş veritabanı

    arkadaş bu nedir ya?

    billur mu geçiyosunuz yoksa birbirinize naz mı yapıyorsunuz anlamadım. ya da önceden buluşup küstünüz de başkasını mı arıyorsunuz?

    yazmış işte antalya diye, git mesaj at. hatta profile henüz bakmadım ama nickten anlaşılacağı üzere bir kadın yazmış. aradan sadece 24 dakika geçmiş gelip antalya var mı antalya yazıyorsun. at işte mesajı sen at, illa o atacak diye bekleme.

    ne biçim insanlarsınız anlamadım gitti. hadi belki bu vesileyle kaynaşmış olursunuz köftehorlar.

  • genç kaynana şehvet uyandırır

    oğlum açık açık söyleyin "olay genç kaynana, mini etek meselesi değil" diye de kıvranmayın boş yere.

    bizim sikimize taş değse kalkar, damacana ağzı görsek boşalırız deyin. kaynana, kaynata fark etmez. hatta erkek, kadın, yaşlı ya da çocuk fark etmez her şeye her şartta halleniriz biz deyin. bu sapıklıklarımızı örtmek için dini kullanıyoruz deyin ya artık.

    deyin de siz de rahat edin biz de edelim. en azından götümüze tencere tava falan bağlayarak gezelim de tedbirimizi alalım.

  • chp'nin oy potansiyeli %85

    15 puanı nerden kırdınız hocam?

    aslında düz mantıkla baktığımızda tüm partilerin oy potansiyeli yüzde yüzdür. yani herkes oy verebilir. nedense düşük söylenmiş orandır.

  • melih gökçek'in ateistlere çağrı yapması

    kar tanelerinin hepsi birbirinin aynısı olsa bu sefer "işte allah'ın hikmeti, hepsini aynı yaratıyor. bunu göremeyenin gözleri mühürlenmiştir." diyecek olan zat.

    fazla ciddiye almamak gerek.

  • bim'de kıçını açan kadın vol 2

    marketlerde yeni bir ödeme sistemine geçildi de benim mi haberim yok?

    eğer öyleyse sağ lobumu yanıma alıp haftalık alışverişe çıkıyorum, şans dileyin.

  • tuzlaspor'dan çeyrek düzine gol yemek

    (bkz: tuzlaspor'dan nerdeyse 1k'nın 333te biri gol yemek)

    bu kadar zorlamayı ilk defa gördüm kardeş tebrikler.

    not: takım tutmuyorum.

  • cumhurbaşkanlığı nöbetçilerinin yeni kıyafetleri

    (bkz: bizimle deyılsın)

  • 10 aralık 2016 demirtaş'ın kalp spazmı geçirmesi

    başlığın altı kusmuk dolmuş, umarım temizlerler.

    haberin doğru olup olmadığını henüz bilemiyorum, sadece facebook linki var. fakat demirtaş gibi bir insanın kalpten ölebilme ihtimali bile size bu kadar mutluluk verebiliyor ise gerçekten içinizdeki sevgi bitmiş demektir.

    uzun uzun kendisini anlatmayacağım. bilen biliyor zaten. kendisine acil şifalar dileyelim de belki kusmuklar arasından iyi niyetli bir entry okumak isteyenlere faydamız dokunur.

  • ölümsüz olsaydık hangi dine inanırdık

    üst edit: başlığı açan yazarının kaçtığı bir soru cümlesi. tahmin ettiğim için ekran görüntüsü almıştım. entry havada kalmasın.
    __________________________

    aynen baba hristiyanlık aynen.

    manyak mısın la ölümsüz olmuşum ölümsüz! ne dini?

    zaten din dediğin şey ölüm üzerinden insanlara korku salmaz mı? ölümsüz olsaydık emin ol dünyada bir adet dindar kalmazdı.

  • 26 eylül 2016 metro turizm kazası

    insanın öldüğü bu olayı ntv yolcu otobüsü olarak duyurmuş.

    hayır yolcu otobüsü değil, metro turizm.

  • erkeklerin evlenince haberdar oldukları nesneler

    türkiye için maalesef;

    (bkz: vajina)

  • 19 eylül 2015 akasya avm apple store rezaleti

    tam beklenen zamanda gelen rezalettir. bir an için rezalet gelmeyecek sanıp korkmuştum ama içim rahatladı sonunda. zira öğle yemeği saati geliyor nerden baksan 1 saat rezalet yok. en azından günün ikinci dilimine piyasalar rahat bir nefes alarak girecek.

  • en korkutucu tehdit cümlesi

  • doğu türkistan için ankara çin konsolosluğundayız

    evladım nasıl bir kafa yapınız var ya? bi protesto yapacaksınız eyvallah ama iki cümleden biri "tatlı su solcuları görmez" diğeri ise "hümanister nirede?"

    siz değil misiniz solcuları, sosyalistleri, alevileri, eşcinselleri, dinsizleri vs. yıllarca dışlayan? siz değil misiniz devlet tarafından öldürülen insanların haklarını bu insanlar savunurken polisin arkasından satırlarla saldıran?

    ne kadar çiğ yaratıklarsınız anlamıyorum gerçekten. eyvallah zulüm vardır, eyvallah protestonu edersin. ama bu yalandan nerdeler dediğin insanlar orda olsalar sarılıp öpecek misin yoksa siktir git kodumun teröristi mi diyeceksin? biz sizden insan olmanızı istemek dışında birşey talep etmiyoruz. siz de biraz tutarlı olun lütfen.

    tanım: bir girişim cümlesi.

    edit: mesaj kutumu ağır küfürleriyle coşturan arkadaşlara buradan teşekkürlerimi sunuyorum. bir kez daha ne kadar haklı olduğumu kanıtladınız. tek tek küfürlerinize cevap veremeyeceğim maalesef canlar. kendinize iyi bakın, bol bol oksijen soluyun.