dakikada 100 dil darbesi10
profili

  • ali cabbar

    türk insanının bu şarkıyı çok sevmesi normaldir.
    eziklik, özgüvensizlik, ağlaklık, yıllardır istedim vermediler kavuşamadık arabeskliği vs

  • ümitcan uygun'un instagram yorumları

    turk gencliginin boktanlık seviyesini cok guzel gosteren yorumlar. midem bulandı. neyse ki alayınızın hayatı fakirlikle ve hayal ettiginiz hicbirseyi elde edemeden gececek.

    edit:sozlukteki sansuru gormeniz acısından gerek favori sayısı gerek de sukela sıralamasında en ustte bulunan bu entry, nickim dolayısı ile yarın debe'de kesinlikle olmayacak. isterse 2000 favori gelsin farketmiyor asla debe'ye sokmuyor kanzuk efendi.

  • 2022 kasko fiyatları

    kasko fiyatlarından sikayet edenlere sesleniyorum. cok geliyorsa satın arkadasım arabanızı. fakir ulkelerde arac sahibi olmak her onune gelenin yapabilecegi birsey degil.
    es dost arkadas arasında 2 yıl once 150ye aldıgım araca 750 veriyorlar keh keh keh demesini biliyorsun. aklınca 600 bin karda oldugunu dusunuyorsun ya iste o artıs kaskoya yansıyınca aglıyosun.
    sahip oldugun herseyin fiyatı 10 a katlansın istiyorsun ama harcamaların yerinde saysın istiyorsun. cunku sen bir malsın.

  • pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

    ülke artık dünyaya açıldı. türk halkı arjantin'den bile fakir hale getirildi ve artık dövizle kazananlar bu ülkenin nimetlerinden faydalanacaklar.
    en popüler şehirlerinde yabancılar yaşayacak, şehrin varoş kesiminde o yabancılara hizmet eden taksici, garson, şöför, temizlikçiler yaşayacak. halk sokak satıcılarından yemek yerken, ancak çok zenginler restorantlarda yiyebilecek. halk araba alamadığı için motorla seyahat edecek.
    nüfusun çoğu uygun olduğu için albenisi az olan orta anadolu'ya göç edecek.

    parası değersiz ve fakir ülkelerde olan budur.
    (bkz: filipinler)
    (bkz: tayland)
    (bkz: bangladeş)
    (bkz: kamboçya)
    bu ülkeler bile türkiye'den kat kat iyi durumda çünkü tarım bol, yüzlerce tür sebze egzotik meyve ve ucuz pirinç ile halk evinde karınını kolayca doyuruyor. yani yıllarca acıdığınız bu ülke halklarına özenecek duruma geleceksiniz

    bu senaryoya kendinizi hazırlayın

  • 24 şubat 2022 joe biden açıklamaları

    kimse sizin salak ve komik olmayan tahminlerinizi okumak için girmiyor bu başlığa, allahın belası ortadoğu artıkları.
    böyle kutsal bilgi kaynağının içine edeyim

  • 6 ekim 2021 konda seçim anketi

    akp artı mhp yuzde 41 i buluyorsa her zaman dedigim gibi turk halkı tum bu yasadıklarını ve fazlasını hak etmektedir.

  • 2022 asgari ücreti

    valla ne kadar zam yapılırsa temel gıda urunlerine o kadar zam yapılarak misliyle vatandastan geri alınacaktir.

  • recep tayyip erdoğan

    atatürk’ün inkilaplarını yok etmeyi, heykellerini kaldırmayı kafasına koymuş sağcısı, solcusu, kürtçüsünün el birliği ile yetmez ama evet diyerek başa getirdiği, şimdi de kurtaran yok mu diye ağladığı insandır.

    durun bakalım yok öyle 1-2 sene sürünmekle kurtulmak. ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan gelecek.
    atatürk’ün ilkelerine fikirlerine ihanet edince ne oluyor yaşayarak öğreneceksiniz.

    bacımı başörtüsü ile okula almıyolar ühühü, anamgil sıkmabaşı ile orduevine giremiyo ühühü diye lanet edip yok ettiğiniz ordu da yok artık sizi kurtarsın. tek bir kurtarıcınız var azrail. reis nefes aldığı sürece cehennemi yaşayacaksınız.

  • clubhouse

    bir ortam düşünün kendini elit, aydın , beyaz yaka diye tanımlayan tüm türk tipler ordalar ve de konuşarak ahkam kesiyorlar ve millet de o ortama girebilmek için biribirinden davetiye dileniyor.

    abovvv olaya gel.

    ulan biz bu tiplere tahammül edemediğimiz için ülkeden 10bin km uzağa kaçtık, burada nadiren bir türk ile karşılaşsak tüylerimiz diken diken oluyor, ortamdan kaçarak uzaklaşıyoruz.
    davetiye göndermemeniz için $100 atabilirim. benden uzak olun yeter ki.

  • filiz aker

    1 yıldır conrad hilton'da yaşıyormuş. düşünün dehşet derecede paranız var, abd vatandaşısınız, vizesiz istediğiniz ülkede tatil yapabilirsiniz, bahamalar'da, cancun'da, hawaii'de cennet gibi yerlerde hayatınızı mutlulukla yaşayabilir conrad hotele 1 ayda verdiğiniz paraya meşhur malibu sahilinde villa kiralayabilirsiniz.

    ama siz kendinizi beşiktaşta bir otel odasına kapatıp 1 yıl burada yaşıyorsunuz. sadece bunlar bile kadının nasıl bir ruh hastası olduğunun ispatıdır.