ruhi mucerret10
profili

  • 13 şehidimizin sorumlusu recep tayyip erdoğan'dır

    kılıcdaroğlu'nun biraz önceki söylemidir.
    https://twitter.com/…tatus/1361633580754042881?s=19

    kk'yı ben bir çok konuda eleştirdim ama özellikle yerel seçimlerden bu yana çok iyi siyaset yapıyor, uzunun tüm pis siyasetine bam güm dalıyor. tüm oyunlarını boşa çıkarıyor.

    uzun çarşamba günü şova hazırlanıyordu, olmadı, 13 insanımız, askeri değil, siyasi bir operasyon sonucunda terör örgütü pkk tarafından şehit edildi.

    kk hiç de popülizm yapmadan ne söylenmesi gerekiyorsa onu söylüyor.
    edit:yeni link https://twitter.com/…tatus/1361658370370002946?s=19

  • 2 kasım 2020 dolar kuru

    damat orada olduğu için ekonomi ve dolar kurunun böyle olduğunu düşünen arkadaşların net gerizekalı olduklarını düşünüyorum.

    türkiye'deki her anlamdaki çöküşün en büyük sebep ve sorumlusu recep erdoğan'dır.

  • tsk'nın rus hava savunma sistemini vurma görüntüsü

    arkadaşlar olay şöyle oluyor, bu pelikan terör örgütü, hilal kaplan teröristinin emriyle toplaşıp "bol bol ihalı sihalı, kartallı güvercinli, ayağınıza taş değmesinli kurt dişili entryler girelim" diyorlar. sonra gelip sözlükte sağa sola salyalarını saçıyorlar, sanki askerleri ölüme sözlüktekiler gönderdi.
    olay bu. bunlar rus'lardan daha tehlikeli. bu tip başlıkların çok güzel bir yanı var, daha önceleri "muhalifim ama" ile kendilerini gizliyorlardı ama bu tür operasyon başlıklarında maskeleri düşüyor, o yüzden ak troll engellemek için birebir.
    deneyin, çok temiz oluyor. direk engelleyin, sözlüğü trollük yapmak için kullanmalarına izin vermeyin.

  • müteahhitler battı mutlu musunuz

    ankara'da babamların oturduğu binada bir müteahhit vardı, yozgat'lı. tam bir reyis tetikçisi, itin, köpeğin önde gideniydi. her seçimde binayı aleve veriyordu "reyiz gazandıııaaa goyduuh" diye.

    annem diyor ki "3 günde bir ambulans geliyor, ruhi bunalıma girmiş alıp götürüyorlar bunu" diye. daire satamıyormuş iki senedir.

    allah varsa gerçekten çok büyük.

  • türk kızının suratının genellikle asık olması

    ıstanbul'da yasadigim donemlerde kadikoy kosuyolu'nda bir ajansta calisiyordum. meltem diye bir kiz vardi. her sabah 5'te kalkip bakirkoy'den kosuyolu'na geliyordu. 8'de baslayan ise yetismek icin 3 vesait otobuse biniyordu. metrobus bunlardan biriydi.
    kizin aldigi maas ev kirasina gidiyordu.
    bu kiz nasil mutlu olsun mesela?

    buyuksehirlerde yasayip ortalama geliri olan erkek kadin herhangi bir insanin mutlu olma sansi yok

    edit: barda kafam güzelken yazdım giriyi. bu kada favoriyi ne ara aldı.

    edit 3: sözlükteki ilk meriçlik mertebeme de geçmiş oldum sanırımç

    edit 4: şu güzelim iskandivan barında mutlu mesut sapışsarı hatunlarla içerken size entry giriyorum kyımet bilmiyorsunuz bir de mesajla türk kızlarına giydiriyorsnz ayıp diyen bir şey var

    eidt 4: la bu türk kızı ne etti size. hepsine selam ederm buradan bitanesiniz

    edit 5: bakın çok enteresan bir örnek verecem tam üzerine geldiki. şu an güzel bir irlanda pubında bir masada 2 erkek 4 kız oturuyorz. erkek norveç'li, kızlar finli. ben de "aaa italyan'lara benziyosun" kontenjanından öz be öz ahıska türkü. 2-3 saattir berabrz ve onları dikkatli dinliyorum. dünya çok acımasız ve bizim insanlarımızın yaşam standartlarına çok üzülüyorum. tam şu an yanımda oturan sato, karşımda oturan mira ve onun yanındaki maria, yarın başlarına ne geleceğiden endişeli değiller. 1, 2 hatta 10 sene sonra nasıl bir hayat yaşayacakları aşağı yukarı belli. hepsi eğitimli ve dünyanın her yerinde hayatta kalabilecek donanımı elde etmişler.

    özlem, pınar, meltem ne yapsın? gerçekten çok üzülüyorum bizim kızlarımıza. ,isşsiz kalsa açlıktan ölecek türkiyde sen kız niye gülmyor diye dert yanıyorsun salak. meriç deyin ne derseniz diyin ma üzülüyorum ya valla bizim kızlarımız iyidir ama biz erkekler, babalar, abiler, dayılar amcalar malız.lanet olsun bize.

    edit 6: ayrıca bele vaziyyetin içine soxum. yarın ayık kafayla bu iriyi okurken utanmam zahir

  • 3 mayıs 2018 dolar kuru

    şu ülkenin bu duruma gelmesinde iki tane çok çok temel olgu var.

    birincisi malum adam ve onu ülkeyi batırması için uzun vadeye yaydıkları harika planları uygulayanlar,

    diğeri ise “türk’ün türk’ten başka dostu yok”cu beyinsiz oğlu beyinsizler.

    bu toplumda zihinsel bir kanser var ve bunun yok olması için sanırım bir kaç yüz yıl daha geçmesi gerekiyor.

    edit: bir yazar arkadaşımız da tüm iyi niyetiyle “eğitim reformu”na vurgu yapmış. o iş geçti. türkiye 15 senede, 150 sene geriye gitti. bugün oturup dünyanın en iyi eğitim sistemini hayata geçirsen ülkenin maddi manevi toparlanması 20 sene. en aşağı

  • türkiye katar'a neden destek çıkıyor

    türkiye'nin katar'a sahip çıkmasının nedeni ideolojik, dini, mezhepsel, bölgesel...vs falan değildir. bunun ortada kilo kilo kanıtı var.

    türkiye'nin katar'a sahip çıkmak zorunda olmasının tek bir nedeni var, o da hayatları boyunca süremeyecekleri bir sefayı sürecek kadar yükünü tutmuş, deveyi hamuduyla yutmuş besleme bir ak köpek zümresi olmasıdır.

    bu havuz köpekleri, bu troller nasıl besleniyor, bu kirli düzen nasıl dönüyor sanıyorsunuz?

  • hayrettin karaman'ın evet demek farzdır fetvası

    34 yıllık müslümanım, artık ilan ediyorum ki bunlar müslümansa ben değilim. bunların inandığı allaha, dine peygambere, kitaba ben inanmıyorum.

    hayatımda, istisnasız bildiğim ttüm nefret objeleri dahil, bu kadar nefret ettiğim bir kitle olmadı.

    ne demek farz orospu çocuğu ne demek farz. dini sata sata posasını bile bırakmadınız şerefsizler. iğrenç adamlar.

    sizin dininizden değiliz, allah cennete koyacaksa beni sizden ayrı tutsun cehenneme razıyım

    edit: bunların inandığı allaha inanmıyorum çünkü bunlar müslüman olamazlar. müslümanlık insanlara dini pazarlamayı, şahsi istikballeri için din simsarlığı yapmayı, bir insana dokunmayı ibadet sayma müşrikliğini, yalanı, hileyi aleni şekilde din mecburiyetiymiş gibi gösterme gafletini, allahın tüm emir ve yasaklarını kendi istedikleri gibi evirip çevirmeyi hoş görmez. aksine yasaklar. sizinle aynı dinden olamayız

  • ak-saray'ın yanına yapılan 250 odalı rezidans

    yaklaşık 3 haftadır mesaiye kalıyorum. bu nedenle arkadaşımın düğününü kaçırdım. aman doğalgaz çok gelmesin diye evde tir tir geziyorum. şu an bu nedenle hastayım ve hastalığımı yaşayamıyorum çünkü çalışmam gerekiyor. çünkü ay sonu geldiğinde tonla vergi ödemek zorunda kalacağım.

    işte bu anlarımın, alın terimin, emeğimin vergileriyle o saraylarda oturanların, oraya ayak basanların, pis hırslarını bastıranların allah bin türlü belasını versin diyorum.

    uzun, iki elim de iki cihanda yakandadır, hakkım varsa, ki sonuna kadar benim emeğimle iğrenç sefanı sürüyorsun, sonuna kadar haram zıkkım olsun, boğazınızdan gelsin ak köpekler.

  • 29 haziran 2015 türk ordusunun suriye'ye girmesi

    yıllardır keleşle, doçkayla, el bombasıyla, sniper tedirginliğiyle -sivilinden askerine- uyuyan bir toprağa girmek, eline alıp dönmek, hatta dönememek demektir.

    dönemezsin, orası ortadoğu, bataklığa battığında geriye dönük işlemez zaman.

    savaş dediğiniz şeyi şaka sanıyorsunuz ak sığırlar. anamız ağladı sizin politik hırslarınızdan, gerçekten savaş olacaksa kefenlerinizi giyinin ve gidin siz savaşın, rabia işareti yapmaya da benzemez götünüze kazığı sokar gönderirler.

    ulan bir yıldır devletin neredeyse her imkanıyla elinde çakı dahi olmayan bir cemiyeti bitiremediniz, gidip arazide savaşacaksınız değil mi? davar oğlu davarlar.

    mallığınız tarihi değiştiriyor yeminle.

    tanım: eğer olursa, akp'yi tarihten silecek operasyondur. ha olsun diyemiyoruz, gene insanlık bizde amına koduumun yerinde.