gkv10
profili

  • sırf 98 girişli diye gencecik adamı emekli yapmak

    anayasa ihlali olması için emeklilik işlemlerinin yasa çıkmadan tamamlanmış olması ve onların göreve geri çağrılmaları gerekirdi. o zaman kazanılmış hak ellerinden alınmış olurdu. bu sekiz yıllık zorunlu eğitime geçişte ikinci sınıf öğrencisinin hayır ben beşe kadar okuyacağım, çünkü ben okula başladığımda kural böyleydi demesi gibi bir şey.

  • iran meclisinin 14 bin kişinin idamını istemesi

    işte bu nedenle gaza gelip "idam geri gelsin" diyenleri engellemeye çalışıyoruz. tamam sen çok insani bir şekilde bazı şeyleri sindiremiyorsun belki ama bak idam cezası bu kapıları da açıyor. yarın sadece vahşice cinayetler için idam cezası getirilse. siyasi olarak tehdit görülen birine cinayet suçu atılıp idam edilmeyeceğini nereden garanti edebiliriz?

    idam cezası olsaydı, gezicilerin idam edilmeyeceğini kim garanti edebilirdi? zamanında üç sizden üç bizden diye insan canı üzerinden pazarlık yapıldı bu ülkede.

  • 22 ağustos 2022 fenerbahçe adana demirspor maçı

    arkadaş, galatasaraylıyım ama fener maçları tutku oldu bende. heyecanla bekliyorum. fenerbahçe maçı demek saha içi ve saha dışı her olasılığa açık maç demek. karşılarında da ligin en iyi takımlarından biri de var. oh, gel keyfim gel. fener beş de atabilir, ağır bir mağlubiyet de alabilir. ali koç, taraftarla tartışabilir. sahaya ufo inebilir.

  • imamoğlu'nun balıkçıya gittiğinin doğrulanması

    sorun balıkçıya gidilmesi değil. sorun muhalefetin bu durumda görüntülenirlerse spekülasyonlara neden olacaklarını ve güven kaybedeceklerini öngörememesi. al eline ekmek arası bir şey, ver akom'da pozu: " başkanımız ayaküstü atıştıracak vakti ancak buldu" diye yap manipülasyonunu. sonra halk bizi anlamıyor, halk cahil diye kıvranırsınız. kusura bakmayın da siz de o cahil kitleyi manipüle edemeyecek kadar kibirli ve öngörüsüzsünüz.

  • 7 aralık 2021 borussia dortmund beşiktaş maçı

    8 yedin diye senelerce dalga geçilsin, üstüne her maç yine 8 yer miyim korkusu yaşa. bu nasıl eziyet.

    anlayamazsınız.

  • exxen

    tutmazsa da tuttururlar. cep telefonu devleriyle baş edemeyince ithal telefona vergi getirilsin denilen bir ülkede yaşıyoruz.

  • berkcan güven

    gaga bulut'un yaşadıklarının bir benzerini yaşama ihtimalleri yüksek. 18'inden küçük bir çocuğun yanında, cinsel içerikli sözler ve hareketler, bunun kayda alınması çocuk istismarına girer mi girer.

  • 1986 yılında galatasaray'ın eskişehir'e attığı gol

    bir sezon önce aynısını metin tekin orduspor maçında yapmıştır.
    hatta metin'in müdehalesinde top elden çıkmamışken burada çıkmıştır.

    https://youtu.be/5yr5i4rzwmc

  • 7 ağustos 2019 galatasaray akhisarspor maçı

    ümraniyespor'a iki maçta yenilmeyeydin de seninle oynayaydık finali.

  • volkswagen golf

    takım için birbirlerine girerler, araba için birbirlerine girerler, siyaset için birbirlerine girerler, markalar için birbirlerine girerler. bunları düdükleyenler de kıs kıs gülüyordur bir köşede. hiçbir şey insanlığın yararı gözetilerek yapılmıyor artık. içinizden biri de çıkıp dese ki arkadaş ortalık araba mezarlığına döndü, iklimin a. koyduk. şu ülke de niye hiçbir yerde ferah, dakik toplu ulaşım yok. bizi niye araba almaya mecbur bırakıyorlar. yürüyerek ya da bisikletle neden şehir içinde düzgünce yaşamıyoruz. borca bağlanmış modern köleler sidik yarıştırıyor. sonra da onu bunu beğenmez cahil dersiniz.