okkabuc12
profili

  • kadınların araba kullanırken yaptıkları hatalar

    bu tarz bir başlığa yazmaya yer arıyordum. bakın kadınlar kötü araba kullanmıyor. bu yaşıma kadar trafikte tecrübe ettiklerime göre düşüncem bu. araba kullanmak teknik olarak zaten basit. uzay mekiği değil. maymunlar da kullanıyor.

    kadınlar trafikte hata yapmıyorlar. çünkü yaptıkları hata değil onların gerçeği. kendi yaptıklarının doğru olduğuna inanıyorlar. kadın trafikte kadınlığından vazgeçmiyor. bütün mesele bu aslında. o da çoğunun narsist olması. sağa sola dönerken bakmıyorlar çünkü siklerinde değil. banane o baksın düşüncesi tamamen. ego ve kibirin sonucu. arabalara da erkekler kadar bağlı değiller. aynaları kontrol etmemek, ana yollara kamikaze gibi atlamak tamamen kadının hayattaki umursamazlığını temsil ediyor. yolun ortasında durup mağazaya giriyorlar mesela. çünkü siklerinde değil. aptal değiller kötü araba da kullanmıyorlar. sadece benciller.

  • eşlerini teşhir eden sosyal medya fenomenleri

    devir gavatlık devri. fenomen olmana da gerek yok. benim evliliğe giden ilişkimin bitme sebebi gavatlığı reddetmemdi. yok o benim erkek arkadaşım yok ben sosyal medyada istediğimi paylaşırım. ben bu düzene ergenliğimden beri karşıyım. ilişkilerin, kişilerin bir mahremi olmalı, fedakarlık olmalı. benim spor salonundan bir arkadaşım var. eşinin sosyal medyasında adamın iki tane fotosu var ya da yok. geri kalanı taytlı göt. global anlamda da bu sıkıntı var. yabancılar da bayılıyor partnerlerini başka erkeklere paylaşmayı. özetle iğrenç bir dönem. ha mideniz gavatlığı kaldırıyorsa mutlu olursunuz. ben eski kafalıyım. 2018 sonrası iğrençleşen, sosyal medya ilgi orospuluğu beni çıldırtıyor.

  • the boys (dizi)

    3. sezon finali yayınlanmış dizidir. iki sene bekleriz herhalde yeni sezonu. bu arada bu bölüm bence gerçek herogasm'dı. bölüm beni tatmin etti açıkçası. 4. sezon umarım final sezonu olur ve dizi efsane olarak kalır diyorum.

    --- spoiler ---

    homelander'ın soldier'a babacığım çekmesi ve soldier'ın bu durumdan tiksinmesi çok iyiydi. üstüne butcher'a da homelander karını s*kti sen de çocuğu mu koruyorsun dedi ki orada bence haklıydı. butcher vicdanına yenik düştü ve büyük hata yaptı. ryan kontrolden çıkacak. homelander'ı da 4. sezonda öldürecekler belli. antony starr o kadar iyi ki adamı öldüremiyorlar.

    --- spoiler ---

  • cristiano ronaldo

    juventus'un serisini bitirdi dediler. adam nasıl 2 tane italya ligi şampiyonluğu gördü o zaman?

    3 senede 100 gol atmış herif. gol kralı olarak da ayrılmış daha ne yapsın. bak morata'yı koydular oraya bugün yine yenildiler. juventus zaten bitmişti ronaldo kendini kurtardı. çok ararlar ronaldo'yu real madrid gibi.

    manu'ya dönüşü ve şu ilk maçı yıllar sonra tekrar tekrar izlenecektir. müthiş bir futbol öyküsü adam. youtube'da manchester united kanalı ronaldo'nun 118 golünü yayınladı. açın izleyin en baştan. her ne kadar real madrid'de rekorların bokunu çıkarmış olsa da manu hikayesi tam belgesellik oldu. olur da bu sene ligi ya da şampiyonlar ligini alırsa bütün dünya ayağa kalkıp saygı duruşu yapar. bugün bütün kafelerde manu maçı açıktı. herkes ronaldo gol attı mı ne yaptı diye takipteydi. ronaldo ve manu böyle bir şey işte. messi daha yetenekli olabilir hatta belki ronaldo'nun rekorlarını da geçebilir ama asla bir ronaldo olamaz. bütün statlara heykeli dikilecek bir sporcu.

  • arabanın ön koltuğuna kaynana mı gelin mi oturacak

    ön koltuğa eş oturur. artık senin ailen o kadındır. gelin kaynana çekişmesi bu hayatta en tiksindiğim şeylerden biridir. bu çekişmeyi yaratan da malesef erkek anneleridir. en aydını da en cahili de olsa gelin dedin mi tetikleniyorlar. henüz evlenmedim ama ilişkilerimde her zaman partnerimin tarafında olurum ve ezdirmem. bu güne kadar bütün sevgililerimin ailesi bana prens muamelesi yaptı. diger yanda kendi annem ise her zaman kusur arayıp bok atmaya çalışmıştır. inkar eder hep ama yapar. acı ama gerçek. o ilişkilerim uzun da sürse bitti belki ama hiçbirini bu çekişmeye yem etmedim. anne de olsa yerini ve haddini bilmeli. eşlerini annelerine ezdiren biri kendine erkeğim demesin.

    edit : özelde ''am düşürürsün'' diyen arkadaşa da cevabım buradan olsun. sevgilimin olmasını da geçiyorum,bu zamana kadar sözlükte kimseyle cinsiyetini bilerek konuşmadım. mesaj atana cevap yazarım genelde.

    annenize gidip babaannenizi sorun. istisnalar haricinde şöyle çektirdi böyle çektirdi diye 2 sezonluk dizi malzemesi anlatacaktır. bunlardan biraz ders aldıysanız sizin de sevgilim, eşim dediğiniz insanı bu saçma kaynanalık kültürüne yem etmemeniz gerekir. birinin sizin anne ya da babanız olması, onun mükemmel bir insan, yaptığı her şeyin doğru, eleştirilemez olduğu anlamına gelmiyor. benim eşimin ailesi bana abuk davransa ve o da buna karşı bir önlem almayıp bana baskı yapsa ilişki biter. ama erkek annesi yapınca kaynanalık diyerek geçiliyor. ben neden ailem yüzünden mutsuz bir ilişki yaşayayım ? aile bir huzursuzluk kaynağıysa ilişkinin dinamiklerine yansımamasının imkanı yok. çünkü bir kere ipin ucu kaçarsa eskisi gibi olmuyor. baştan o duvar çekilmeli.

    o gün ön koltukta oturma mevzusu bile yıllar sonra karşına çıkacaktır. kadın unutmaz.

  • bir erkeğe çok tatlısın demek

    erkeklerin nefret ettiği bir şeyi söylemektir. bir erkek olarak en uyuz oluğum şeydir. ama karşıdaki kadın bunu genelde kasıtlı yapıyor. bir erkek bir kadına seksisin, çekicisin, güzelsin diyebiliyor. ama kadın erkeğe çok yakışıklısın, seksisin falan dediğinde sanki güç dengeleri bozulacakmış gibi geliyor. kimse kimseyle tatlı olduğu için sevişmez. seni yakışıklı ve çekici buluyordur. bu yaşıma kadar bana yakışıklısın diyen sevgilim olmadı. bakın sevgilim diyorum. aynı evde yaşadıklarım dahil. seni istiyorum diyenler ve çeşitli sapık şeyler söyleyenler gördük. ama bir gün bugün çok yakışıklısın, ya da ne yakışıklı adamsın diyene denk gelemedim. 5 dakika önce birbirimizi yalıyorduk ne demek çok tatlısın.

    çok tatlısın lafı aynı zamanda friendzone'a yollama ve kibarca tipini sikeyim anlamında da kullanıldığı için erkek nefret eder. bu sebeple de inadına daha çok duyar. bir nevi küfür gibi.

  • aslı bekiroğlu

    bence süreci baya abartmış drama döndürmüş kisidir. 58382 tane story atmiş. bu bir tecavuz demiş. tecavuze ugrayan kadinlara hakaret resmen. bu tepkisini o çektiği fotograflardan kendisinin de memnun olmamasina bağlıyorum.

  • horoz dövüştürücülerin rte'yi oyla tehdit etmesi

    pezevenkin birinin çıkıp karı satamıyok oy yok cumhurbaşkanım demesiyle eşit bir tehdittir.

    ibnenin yaptığı iş legal sanki.

  • cinsel içerikli paylaşım yaptığı iddia edilen er

    kardeşim erotik sitelere de koysaydın görmeyen kalmıştır. hadi kız adamın kız arkadaşı, yapmış bir godoşluk, ilgi çekme ve sürüsüne şov amaçlı bir dingillik ve paylaşmış. e amına koduğum sen niye olayı uluslararası hale getirdin. o fotoğraflar kim bilir nerelere ulaştı. hem tsk'yı karalamandan hem de kızın fotoğraflarını yaymandan umarım hakkında işlem yapılır.

  • cumhurbaşkanlığı'nın 15 temmuz afişi

    ingilizler boğaz'dan girip hatay'dan çıksa, işgal ettikten sonra asacakları poster bu olurdu.

  • köpeksiz sokaklar istiyoruz

    *evcil hayvan satışı denetimi sıkılaştırılmalı. belirli çiftliklerde belirli limitlerde olmalı. el altından, petshoplardan satış yasaklanmalı ve cezası yüksek olmalı.
    * satış yerine barınaktan sahiplenme teşvik edilmeli.
    *köpek sahiplenmenin veya satın almanın bazı kriterleri olmalı. sokağa atıldığı tespit edilirse cezası olmalı. aile doktoru gibisinden veteriner sistemi olabilir. bu şekilde veterinerler aracılığıyla daha çok bilgi akışı sağlanır.
    * hükümetin üst kademesinden bugüne kadar bir allah'ın kulu hayvanlar hakkında kitleleri etkileyecek tek bir olumlu söz söylemedi. insanlardaki algı değiştirilmeli. özellikle bazı malum kesimde. siz biliyorsunuz onlar kimler. bazı kampanyalar şart.
    * insanlara biraz hayvan sevgisi aşılanmalı. toplum önce hayvanlara işkence yapmaması, öldürmemesi gerektiğini bilmeli.
    * barınaklara yatırımın artması gerek. soykırım ne amk cahil misiniz ? köpek nufüsunu kısırlaştırmalar ve sıkı kontroller ile dizginlenebilir hale getirin önce. yarak kürek vergisi alacağınıza azıcık bir barınak vergisi koyun da işe yarasın. gerçi onu da yersiniz.

    önce insan bilinçlenecek sonra köpeklere sıra gelir. köpeksiz sokak istiyormuş. götüm. ben de seni istemiyorum. seni de öldürelim bir iğneyle ya da başka türlü. halledilmeyecek mesele yok. ama bunlar olmayacak tabi. her kuşu siktik bir leylek kaldı. bu yüzden hayvanları sevmeye ve onlarla yaşamaya alışın. anasını satayım sanki sokağınızda afrika leoparları cirit atıyor. ulan 1.5 aylık kedi geliyor yanına adamın, hoşt pışt diye tekmeliyor. bu adam normal de kedi mi değil ?

    sahilde 3 tane çingenenin elinde zor tuttuğu pitbullar var. bu heriflerin eline o hayvanlar nasıl geçiyor onu engelle önce sen.

  • bursa'da üzerine kaynar su dökülen köpek

    sonra neymiş efendim köpeksiz sokaklar istiyorlarmış. ulan şerefsiz köpek senin üstüne kaynar su döküyor mu ? bu konularda hiç vicdanlı değilim kimse kusura bakmasın bunu yapan orospu çocuğu önümde can verse gram üzülürsem adam değilim.

    iyileşmesini umduğum köpektir. bu tarz haberler o kadar çoğaldı ki uzun zamandır sokakta hep tetikteyim. kedi köpek gördüğüm zaman kötü davranan eden var mı diye gözlemliyorum. bir tanesini görsem işkence yapan kafasını gözünü kıracağım.