everythingsfine11
profili

  • aşı taparlar şimdi nerede

    aşıtapar ne amk? yok köpektapar, yok keditapar, yok siktapar, yaraktapar, göttapar, zarttapar, zorttapar... tam çomar jargonu hakim oldu koskoca sözlüğe yettiniz amk.

  • afganla evlenen türk kızı

    afganla evlenen türk kızı bir elin parmaklarını bile geçmez. gidin suriyeliyle evlenen türk erkeğinin tartışmasını yapın. çünkü binlerce türk vatandaşı adam suriyeli kadınlarla evlendi.

  • bu saatte hala uyumama sebebi

    aylardır seçimi düşünüyorum. o gün oy vermeye giderken yolda gerginlikten kusar mıyım? sonuçlar açıklanırken saçıma bir gecede aklar düşer mi? eğer sonuç olumsuz olursa zaten bitmiş olan umudumdan geriye artık kırıntılar bile kalmayacak. işte o zaman napıcam onu düşünüyorum.

  • cins kedi almak yerine tekir sahiplenmek

    #132219719 disarida araba altinda kalmaktan, donarak ya da acliktan olmekten ve eziyet edilerek oldurulmektense sicak bir apartman dairesinde onu seven insanlarla yasamaktan emin olun daha mutlu olur. zaten cok zeki ve dayanikli hayvanlar. bu arada tekirlerin yaramaz olmasi anormal degil. anormal olan hasta cins hayvani satin alip hayvan uretimine dolayisiyla hayvan zulmune destek olmak. para zaten direkt bu sark kurnazlarinin cebine gidiyor. kedisini zorla ciftlesttirip kedisinin vajinasindan, rahminden para kazaniyor bu orospu cocuklari...
    ve o kedi bir sure sonra dogurmaktan ölüyor. sokakta yasayan bir cani kurtarmaktansa zorla ciftlestirilen, zorla dogurtulan bir kedinin yavrusunu parayla almak niye ya? ayrica cins kedilerin cogunda eklem agrisi nefes alamama ve zeka problemi oluyor. yani o biblo gibi sakince oturmasi usluluktan degil. bilmem kac yasina gelmis insanlar bunu sorgulamamali bile kedi evlat edinmek istiyorsa etraf kedi dolu zaten... artik bir evi olduguna deli gibi sevinirler ve sizi de cok severler emin olun.

  • facebook'a 2007'de katılmış biriyle çıkmak

    amına koduğumun kancıkları hepiniz 2010 doğumlu falan mısınız?

  • üniversite mezunlarının işsiz kalma sebebi

    aslında üniversite okumaması gerekenlerin işsiz kalması durumudur. 15-20 sene önce olsa şuan üniversitede öğrenci olanlar liseyi bile bitiremeyen insanlar olacaktı. şuan o düşük zekalarıyla liseyi de bitiriyorlar saçma sapan da olsa illaki bir üniversiteye gidiyorlar. her şeyin içi boş. eğitim kavramının içi boşaltıldı. liseler okulda olmaması gereken it kopuk tinerciyle dolu şuan... bir üniversite hocam 90' larda öss sınavında yaptığı netleri yazmıştı. hatırladığım kadarıyla erciyes üniversitesi edebiyat fakültesine girebilmek için bile sınavda baya baya yüksek puan alması gerekmiş. atıyorum 30 soru varsa 25 net çıkarmış falan... şuan 30 soru varsa 7 net çıkar herhangi bir yeri kazanıp yıllarca oyalanıyorsun zaten. ki son yıllarda bunun boku çıktı. gördüğüm her zengin çocuğu hukuk okuyor mesela, ülkede hukuk okumayan kaç kişi kaldı merak ediyorum.

  • mavi jeans ağ yırtılması kurnazlığı

    abi nasıl yırtıyorsunuz? h&m den 30 liraya kot almıştım 3 sene giydim yırtılmadı. kardeşim 3 gün giymiş hemen ağını yırtmış. dişleriniz falan mı var orada? bi daha da nah bulurum 30 liraya h&m kot...
    edit: "küçük taşaklıysan hayat sana güzel" demişler * kadınım ben arkadaşlar. pantolonumu ödünç alan kardeşim de kadın. taşakları yok.

    edit2:sorun bizde değil mavi jeans'in kurnazlığı dşyenler var. arkadaşlar bu marka bu krizde reklam yapıp reklam parasını bizden çıkarıp fahiş fiyatlara ürün satan "yerli" bir marka. gidip levis alın, zara, mangobershka, h&m falan alın. zaten aşağı yukarı aynı fiyat. bu fiyata neden yerli marka alıyoraunuz ki verdiğiniz paralar direkt serenay sarıkayan'ın ve kıvanç tatlıtuğ'un banka hesabına yatıyor. tasarım desen, perşembe pazarından hallice...

  • 22 günlük gelinin evi terk etmesi

    kendinize ev arkadaşı, iş ortağı seçer gibi eş seçerseniz olacağı budur. evi hazırdı, arabası hazırdı, bir kız lazımdı "evlenmelik"! onu da buldu evlendi. muhtemelen anasına da bu gelin adayını onaylattırıyor. nasıl olsa tertemiz devlet memuru, öğretmen hanım kızımız. bu daha çok iş anlaşması gibi olmuş. eminim kadının da başına gelse, adam aynısını yapardı. birbirlerini sevmiyorlar sadece ara sıra seks yapan(belki de onu bile yapmayan) ev arladaşı onlar. ve ülkenin çoğu böyle evleniyor.
    bu işin kadını erkeği yok arkadaşlar. aynısını erkek de yapar hatta erkekler bunu daha çok yapıyor. kanserli halam ölmeden kaç yıllık kocası kendine eş aramaya başlamıştı.

    demek istediğimi sevgili suser çok güzel açıklamış. dediklerimi anlamadan zırlamayın.
    (bkz: #92922326)

    edit: mantık evliliği olsa bile yapmamalıydı demişler. bir de bana orspu çocuğu demişler. haha lan böyle bir ilişki de ikisi de bir amaç uğruna evleniyor yani sizi çok sevdiği için değil. baktı ki adam hasta, kocişinden veledler doğuramayacak vınlıyor anında. bunu belki 5-10 senelik kadın yapsaydı karaktersizlik olurdu. ama öğretmen oğlum bunlar! "atanam da, evlenem de, kocişle kahve keyfi fotoları atam da, tez vakitte bebeler yapam da, herkesi de çatır çatır çatlatam" kafasında kadınlar çoğu.. aniden evleniyorlar, aniden de bırakıyorlar. kısacası erkek için de bu durum geçerli kadında da... daha 1 ay olmadan hasta olsa onlar da bırakırdı. eminim bunlar daha 22 günde samimiyet bile kuramamışlardır.

    bu arada erkek değil kadınım. bazıları kadın düşmanı demiş de bana... ben her iki cinse de söyledim. istisnalar olabilir ama kaideyi bozmaz.

  • meral akşener'in %21'den %9'a düşmesi

    bu akşam teke tek programında abdullah gül'ün aday olmasına hdp'nin bile ok verdiğini söyledi. fatih altaylı başka kimler diye sorunca farklı farklı gruplar bunu istedi dedi ama ben hayır dedim dedi. yani ekmeleddin gibi işe yaramaz bir osmanlıcıyı karşımıza çıkaracakları gibi bunuda karşımıza çıkarıcaklarmış az kalsın yahu ben anlamıyorum solcusu,kürdü,sağcısı neden abdullah gül'ü aday göstermek ister ya ? muhalefet ne kadar beş para etmez durumda bunların kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum.

    edit:bazı yazarlar abdullah gül aday olsaydı seçilir yazmışlar. yahu cidden rte'ye oy veren insanların oyunu gül'e atacağını mı sanıyorsunuz? sağcılar, ikisi 2.tura kalsa eminim rte'yi secerlerdi yine. gül'ü değil.rte'ye oy atacak olan sağcı karşısına kimi çıkarırsanız çıkarın rte'ye oy atar. atmıycak olanlar şuan zaten meral akşenere oy vericeklerini söylüyorlar. kısacası akşener ne alıcaksa abdullah gül'de onu alırdı.

  • kendi dizisi çekilse tutacak dizi yan karakterleri

    tabikide (bkz: burhan altıntop)

  • şort giyen erkeğin asıl amacı

    kadınları zinaya teşvik eden erkektir artık annesi babası nasıl yetiştirmişse iffetsiz herifi :d