josemontana9
profili

  • kılıçdaroğlu'na fatiha bilmiyorsun diyen akp'li

    depreme zamanında müdahale edemeyerek daha fazla fatiha okunmasına sebep olanlara sesini çıkaramayan birisidir aynı zamanda. bu kafalar yüzünden bu ülkede daha çok fatiha okunur. böyle giderse de hepimizin selası okunacak amk.

  • jose mourinho

    tarihin çöplüğüne gitsin demişsin ama bu adam orayı da şampiyon yapar be kardeş.
    gerçek bir winner.

    tanım: uefa konferans ligi şampiyonu.

    edit: düzeltme. teşekkürler @der meister.

  • mhp'lilerin esnaf dükkanını basması

    sosyal medya hesabı facebook üzerinden mhpye yönelik olumsuz yorum yapan bir vatandaşın işyeri mhp il başkanı, mhp merkez ilçe başkanı, ülkü ocakları başkanı ve bunların yanında gelen yaklaşık otuz kişi tarafından basılması hadisesi.
    vatandaşın yapmış olduğu yorumun çıktısını alıp bunu şeffaf bir dosyaya koyup onu da yanlarına alıp adamın dükkanını basan mhpliler, vatandaşı azarlıyor, üzerine yürüyor tartaklamaya çalışıyor.

    mhpnin eline birazcık da olsa güç geçince olan bu. birde iktidar olsa demek ki tüm ülkeyi elinde şeffaf dosya ile gezen ülkücüler saracak. birde toplanıp otuz- kırk kişi gitmişler adamın dükkanına. vatandaş yardım istese bu kadar çabuk toplanıp gitmezler. esnafın yanına gidip derdin ne diye soracaklarına adam dövmeye gidiyorlar. vatandaşa da helal olsun sinmemiş dik durmuş karşılığını vermiş.

    işte mhp bu. bir allahın kulu da demiyor ki aga biz ne yapıyoruz. koca koca adamlar dükkan basmaya gidiyor. adam dövmeye gidiyor. ülkeye gram katkıları yok. daha geçen gün bir milletvekili enflasyonu eleştirdi diye adamı disipline sevk ettiler. adamların düşünen, yorum yapan, fikri olan, beyni olan insanlara tahammülü yok.

    kaynak

  • bakan istifasının haber kanallarında olmaması

    bugün berat albayrak’ın istifasından daha önemli(ki normal bir ülkede ekonomi bu durumdayken sorumlu bakanın istifa etmesi gayet normal bir hadise.) olan ve ülkede diktatörlüğün geldiği son noktayı gösteren hadisedir.

    halkın haber alma hakkının bir aracı ve kendisine ait ilkeleri, etik kuralları olan ve anayasamız tarafından “basın hürdür, sansür edilemez” diye açıkça belirtilen ve korunan basın, bu gece itibariyle açıkça halkın haber alma hakkına tecavüz etmiştir.
    demokrasinin araçlarından birisi olması gereken basın gazetecilik yapmak yerine, halka bilgi verip aydınlatmak yerine yüzünü diktatörden yana dönmüştür. kafasını kuma gömerek yok olmak pahasına haber yapacağı yerde, yok olmak pahasına biat etmiştir.
    bu gece berat albayrak’ın istifa haberini vermeyen tv kanalları, haber ajanslarının lisansları bugün yaptıklarından dolayı ilerde iptal edilecektir. bu yaptıkları orospu çocukluğunun karşılığını elbet alacaklar. o kanallarda, haber ajanslarında çalışan kendine gazeteci diyen orospu çocukları ise bu suskunlarının karşılığını misli ile alacaklar. sanıyor musunuz ki unutulacaksınız. sanıyor musunuz ki bu ülkede yiyecek ekmeğiniz var. hepiniz tek tek ifşa edileceksiniz.

    düşündürücü olan ve beratın istifasından daha tehlikeli olan ise 2023 seçimlerinde rte kaybettiğinde tv kanalları ve basının ne yapacağı? bir an için ülkede ekşi sözlük, twitter gibi sosyal medya mecralarının olmadığını düşünün. rte seçimi kaybediyor ve yine bu haber kanalları sonuçları vermiyor. rte tv’ye çıkıyor ve ben kazandım diyor. olmaz mı? peki bundan on yıl önce size 2020 yılında bir bakan istifa edecek ve haber kanalları korkularından bunun haberini yapamayacak deseydim?

    edit: ekleme.

  • boşanmasını erik dalı ile kutlayan kadın

    kadın bildiğin tuğba hanım'ın kına gecesi organizasyonu gibi boşanma sonrası organizasyon yapmış neyin empatisini kuracağız. akıl sağlığının, psikolojisinin tamamen çöktüğü ihtimalini ayrık tutarak söylüyorum ki bu kadının yaptığı tamamen şovdur. burada empati diye duyar kasmanın manası yok.
    tuğba gibi evlenenler böyle boşanıyor sanırım. yakında organizatörler bu işe de el atarlar.

    edit: hatun atanamamış şeyma subaşı çıktı ya la. “kimbilirneyaşadıcılar” duyarcılar silin silin.

    gelen bilgi editi: kadını tanıyan bir çaylak arkadaş mesaj attı. kendisinin mesajını(izni dahilinde)aynen kopyalayarak buraya bırakıyorum. ve ilk yazdığımda akıl sağlığı veya psikolojisi iyi değil belki o yüzden böyle olmuştur şerhimi de geri çekiyorum. bunlar yüzünden gitgide kadın düşmanı oluyoruz amk.

    “merhaba.kadını yakından tanıyorum. adamın evini arabasını ayrılık kararı aldıkları aldıkları ilk ay sattı. yani 3 yıl önce. haberde çantamla kapıya koydular demiş, çok güldüm. adamın güneş gözlüğünden tutunda, bekarlık zamanlarından kalma barkovizyon cihazını bile götürdü. fena gold digger, ajitasyoncu vampir gibi bir hatundur. adamın hayatına tecavüz etti, bana dayak attı diye rapor aldı mahkemede dayak attı dediği saatte adamın orada olmadığı ortaya çıktı telefon kayıtlarından. usta işi bir reklam ürünü bu. söylediklerim resmi ve kayıtlı şeylerdir.

    erkek tarafının susmasının sebebi bu çirkefe bulaşmak istememeleri ve süreçten utanmalarıdır.

    bilgin olsun, entryine ekleyebilirsin.

    teşekkürler”

  • 13 ağustos 2018 donald trump'ın f35 kararı

    (bkz: şekerimle çiçeğimi geri verin o zaman)

    (bkz: çöpçüler kralı)

  • trump'ın rte ile fotoğrafını paylaşması

    trump kendisi güzel çıktığı için paylaştığı fotoğraftır.

    trump klasik türk kızı hareketi yapmış resmen. eminim çekilen fotoğrafların hepsine bakmıştır. en iyi bu fotoğrafta çıktığı için bunu seçmiştir. etrafındakiler "ama efendim rte'de bu karede " diye serzenişte bulunsa da "siktir et sevinsin ibneler" diye tepki vermiştir.

    edit: düzeltme

  • avukat şımarıklığı

    avukatlık kanunu madde 58. "....ağır ceza mahkemesinin görev alanına giren bir suçtan dolayı suçüstü hali dışında avukatın üzeri aranamaz."

    avukatın aranması, temsil ettiği ve hakları savunduğu kişilerle ilgili bilgi, belge, delil ve sırlarını yanında taşıyabileceği için özel olarak düzenlenmiş olup, şahsa tanınmış keyfi ayrıcalık sayılamaz.

    başlığı açan arkadaşın özel hayatına ilişkin- mesela bir boşanma davasıyla ilgili üçüncü kişilere gönderdiği çıplak fotoğrafları vb- bilgileri avukatında olsa ve avukatının üzeri, evrakları aranmak istense(kanuni istisna hariç) ve kendisinin bütün özel bilgileri oradaki polisler ve etraftakilerin gözü önünde incelense buna razı olur mu acaba ? o zaman da "ıvıktlr şımırk yea" diye inler mi?

    avukatlar kendi egoları için değil müvekkilleri için direniyorlar.

    edit: "ama avukatlar çantalarında silah saklayarak hakim savcı öldürür" diyenlere, bu ülkede hakim arkadaşına rica edip sevgilisinin telefonu için dinleme kararı aldıran savcılar, adliyeye silah sokup yaralama eylemine karışan hakimler oldu. verilen yetkinin kötüye kullanılması, o yetkinin kötü olduğu anlamına gelmez.

  • kim milyoner olmak ister

    beyinsiz yarışmacılar yüzünden an itibariyle kendi kendimi siktiğim yarışma.

    edit: özel üniversitede hosteslik okuyan sarışın " bu soru hakkında bilgim yok "
    peder " hangi konu hakkında bilgin var amk salağı"

    kız kazandıkça ailecek sigara yakıp sövüyoruz. nasıl kıskanç fesat aileysek.