alpino18
profili

  • erkek arkadaşımın fazla yemek yemesi temalı soru

    güldüğüm ama çoğu yazarın aksine hak verdiğim kız. yakın bir arkadaşım aynı evde yaşamaya başladıkları nişanlısından ‘her sabah 1 kalıp peynir yiyor iki memur maaşıyla geçinmemiz imkansız, sürekli borç içindeyiz’ diyerek ayrılmıştı. her sabah 40 liralık peynir yiyen adam kızın üç beş ayda bir yaptığı 200-300 liralık kozmetik alışverişlerine ‘bunları almayı kes, çok pahalı, annem , ablam hiç almıyor’ diye takmış. kız da ‘benim de babam 1 kalıp peyniri anca iki haftada yer’ diyince ayrılmışlar.

    aynı eve girince işte en ufak bir şey bile böyle önemli hale geliyor.

  • iyi öpüşmek için yapılması gerekenler

    vakumlamayın, dillemeyin, dişlemeyin diyenlere inanmayın. yeri geldi mi hepsini yapıyorsun, yapacaksın. dozuna dikkat edelim yeter.

    kötü öpüşmek diye bir şey yok. dünyanın en doğal olaylarından biri bu. herkes arzuladığı kişinin öpüşünü dünyanın en iyi öpüşü zannediyor o kadar.

  • evlenmek için 15 bilezik 1 set isteyen kız

    erkekler ne kadar aksini iddia etseler de 35 yıllık hayatımda her zaman şunu gördüm;

    erkeği sıkıştıran, ondan hediyeler talep eden, yaptıkları karşısında memnun olmayan, tatillere gitmek isteyen, ev, araba, altın isteyen, eğitimsiz, evlenince çalışmayan ne kadar kadın arkadaşım varsa erkeklerle ilişkilerinde çok mutlular. hemen hemen hepsi bu şartlarını kabul de ettirerek istedikleri adamlarla evlendiler. tam tersine yumuşak başlı , maddi beklentisi çok olmayan, altın, hediye vs istemeyen, işinde gücünde emekçi olan, hesap ödeyen, aman orada yemeyelim çok pahalı şuraya gidelim diyen ne kadar kadın arkadaşım da varsa hep terk edildiler, aldatıldılar. hem de ilk örnekte verdiğim 'isteyen' kadınlardan çok daha güzel olmalarına karşın.

    ister kabul edin ister etmeyin. bizim halkımız bir işe maddi yatırımda bulunuyorsa, onu mal gibi alıyorsa ona değer veriyor. devletin okul kurslarını bedava yapınca katılım ve devamın yarı yarıya azalması gibi bir durum bu. bir şey talep etmeyen kadın açık ve net biçimde kolay ulaşılır ve değersiz görülüyor. kaprisli ve isteyen kadın ise her zaman tatmin edilmeye çalışılıyor.

  • kadınların tarih sevmemesinin nedeni

    cndkjshvfj kadınım ve sadece bu sözlükte 206 tane tarih kanalından entry girmişim. nerelerde hangi kadınlara karşılaştığınız az çok kendi hayat tarzınızla ilgilidir. ilişkilerimiz bizim aynamız.

    neyse yok öyle bir şey yani.

    edit: bu sefer de şu deniyor ; kadınlar tarih severmiş ama savaş ve çatışma sevmezmiş :)) özel ilgi alanlarım 1900-1921 arası anadolu ermeni isyanları/olayları. lübnana'a turla gittiğimde 1909 adana olaylarında bölgeden kaçan ermenilerin torunlarına bir iki soru sordum diye beyrut'ta karakola düşmüşlüğüm bile var :) sevimsiz adamlar. neyse. son 2-3 yıldır da sakarya savaşına sardım. yüzlerce km yol gidip polatlı'da falan arazi geziyorum canım sıkıldıkça. hayır çocuğum falan da var ama bu sözlükte her gün nasıl kadın olduğuma şaşırtacak bir başlık çıkıyor. ismail yk'nın dediği gibi yoksa ben zurna mıyım?

  • bayramda köprü ve otoyolların ücretsiz olması

    aha

    zaytung haberi falan değil. 81 ilde sokağa çıkma yasağının olduğu bu ramazan bayramında hemde. hakikaten ağam bizimle eğleniy galiba.

    edit: yav bir de 'görevli milyonlarca kişi var cahiller' falan yazanlar var. yok milyarlarca kişi var... tövbe tövbe. normalde 100 bin kişi geçecekse köprüden şimdi 100 kişi bile geçmeyecek işte. hele ki şehirler arası otobanlar! 10 kişi bile geçmez. bu haberin kırmızı puntolu son dakika olarak verilmesi halkla resmen taşak geçmektir.

  • ilişkinin kaçıncı ayı öpüşülür sorunsalı

    en güzel ilişkiler öpüşerek başlar.

    tanım: saçma soru.

    edit: alttaki saçma sapan yorumlardan sonra açıklama yapma ihtiyacı hissettim. daha o gün tanıştığımız insanla şakkadanak öpüşerek hemen ilişkiye başlamıyoruz arkadaşlar. böyle bir dünya yok. benim söz ettiğim olay şu;
    hani zaten tanıdığınız veya tanımadığınız ama aynı ortamlarda bulunabildiğiniz birine karşı içten içe yanıksınızdır, böyle o da arada ne bileyim bir bakışıyla bir gülüşüyle aklınızda 'lan o da mı bana yanık' acaba diye bir fikir uyandırıyordur. hatta bazen tek bir bakışmanız sonrası ' e bu bana resmen yanık' diyorsunuzdur ve siz de ona yanıksınızdır.(karşılıklı söylenmemiş hisler olacak yani) bir fırsat çıkar bir yerde takılırsınız, ne bileyim evine kadar yürüsünüz ne bileyim barda, sahilde oturursunuz öyle bir an gelir ki hislerini birbirine hiç söylememiş bu iki insan o anın samimiyetiyle öpüşmeye başlar. işte en kaliteli ilişkiler böyle başlıyor. yaşım 35 lütfen tecrübelerime güvenin :))

    bir de size öpüşme baskısı yapan biriyle beraberseniz ilişkiyi hemen bitirin falan denmiş. buna çok güldüm. esas sorun şu siz neden öpüşmek istemediğiniz biri ile ilişki içerisindesiniz? ben aramızda hiçbir ilişki veya tanışıklık olmasa da birinden hoşlanıp hoşlanmadığımı onunla deliler gibi öpüşmek isteyip istemediğimden anlıyorum. değil ki ilişki ve aşk! biriyle ilişkideysem onu mutlaka öpmek isterim yani. hadi ilişkimiz bir şekilde başladı ve utancımdan öpemedim. karşı taraf böyle bir hamle yaparsa ben de yapışırım yani. anlayacağınız 2 ay olmuş 'ay sana daha güvenemiyorum, erken' diyerek sizinle öpüşmeyen bir tip varsa esas siz onu hemen yollayın gitsin. çünkü sizi kesinlikle sev-mi-yor.

  • türkiye'nin f-35 programından çıkarılması

    başımızın büyük belası ermeni soykırımı da dahil olmak üzere 1000 yıllık anadolu, balkan ve kafkas türk tarihinde başımıza gelen neredeyse bütün kötü olayların doğrudan ya da dolaylı olarak bir numaralı faili rusyadır.

    türk milletinin ilk kamera çekimi bile bu adamların yeşilköy’e yaptıkları zafer anıtının yıkımı sırasında olmuştur.

    böyle de tarih bilmez bu halk ama bu kadar da rusya güzellemesini bünyem kaldırmayacak galiba.

  • 17 haziran 2019 fransa üniversite sınav soruları

    çoktan seçmeli sınav öylesi kolay geldiği için değil hakkaniyet gözetmek için yapılır. sonuçları tartışma götürmez biçimde nettir.

    lisede sözel bir dersin öğretmeniyim. klasik sınavlarımı okurken sevdiğim öğrencilere ek puan verme eğiliminde olduğumu fark ettim. buna karşın derste bana sorun çıkaran örencilerden de puan kırıyordum ya da kıracak sebep arıyordum. bu sebeple yıllardır sınav sonuçlarını okurken öğrencilerin isim kısımlarını katlayıp kapatıyor, kağıtları karıştırıyor ve sonuçları öyle okuyorum. hatta bazen e okula geçirmek için isimleri açınca 'vay puşt nasıl aldı lan bu notu' diye kendimi tutamayıp kağıtları tekrar gözden geçirdiğim oluyor. test sınavlarda böyle bir sorun yok. cevap net, puan da. herkesin hakkı neyse o.

    türkiye'de halen fakir fukaranın kafası çalışan çocuğu bir yere gelebiliyorsa bu çoktan seçmeli merkezi sınavın sonucudur. fransa sınav tarzına 200 sene sonra bile uygun bir ülke olmayacağız.

  • 9 nisan 2019 büyükçekmece polis operasyonu

    seçmen listeleri aylarca çarşaf çarşaf askıda kalmışken kılını kıpırdatmamış olan polisin yaptığı operasyon.

    keşke hazır başlamışken ayni dairede seçmen olan 45 kişiyi de bir araştırıverseniz.

  • müge anlı ile tatlı sert

    şu anda programa özel harekat ile baskın yapılması ve programa konuk olan ailenin tüm bireylerinin alınıp müebbet hapisle yargılanması gerekiyor.

    (bkz: savcıları göreve davet ediyorum)

    21. yüzyıl türkiye’sinde istanbul’un göbeğinde iki küçük çocuğa ( büyük ihtimalle aslında 3 çocuğa) aile içi tecavüz, ispirto içirme, cin çıkarma , enjeksiyon sokma, öldürüp gömme... tüm bunların hastane raporuyla tespit edilmesi ancak devletin çocukları bu ne oldukları belirsiz tecavüzcüler arasında bırakması.

    korkunç.

    edit: anneanne havva *damadı tuncer’den korktuğu için konuşamıyor denmiş. kadının tuncerden korktuğu falan yok kadın cinlerden korkuyor :/ bu adam bir şekilde ortalama 50-60 ıq ‘ya sahip bu ailenin bireylerini kendisinin cinci hoca olduğuna inandırmış. cinlerim istiyor diyerek ailenin 3 çocuğuna tecavüz edip bir kızlarını ve torunlarını öldürmüş. ailenin her şeyden haberleri var ancak cinlerden korktukları için konuşamıyorlar. cinler sizi görse altlarına ederler be !! reha muhtar tonlamasıyla soruyorum;

    (bkz: nerde bu devlet?)

  • ufak tefek cinayetler

    arzu'nun iş kıyafetlerinin rezalet olduğu güzel dizi. sanki çalışmaya ofise değil de pavyona gidiyor güzelim kadın. geçen hafta tek omuz mini elbise bu hafta sırt dekolteli süper mini elbise.

    lütfen şu kadını işine uygun giydirin. millet de özel sektörde işe çıplak gitme zorunluluğu var sanacak.

  • yavuz yılmaz

    ne ekonomik krizi ya. 3. havalimanının devasa harfiyat işlerinden tutun da nişantaşı , etiler , adalar vs de pek çok işletmeleri olan bir adamdı kendisi. sedef adasındaki beachleri yeter 3 aileyi zengin yaşatmaya.

    kim bilir ne derdi vardı?

  • e harfinden başladı diye öğretmeni bıçaklamak

    izmirli muhabbeti açılmasaydı yazmaz idim ama okulun bulunduğu bölge tamamiyle ağrı kökenli vatandaşlarımızın ağırlıkta olduğu bir bölge. buradan size yine ekmek çıkmaz yani.

    adam izmir'e vurmak için şöyle bir profil çizmeye çalışıyor; ''chp'ye oy atmış kemalist teyze/amca okuldan çocuğunu almaya gider ve e harfinden okuma öğretmeye başladığı için öğretmeni bıçaklar'' inandırıcı geldi mi? tabi ki gelmedi. çünkü böyle bir izmirli yok. götünüzü kassanız da olmayacak. izmirlilerin gıcıklıkta başka yöntemleri var evet ama böyle bir şiddet eğilimleri yok.

  • kız arkadaşın aileyi beğenmeyip ayrılması

    akıllı kızmış helal olsun.

    aynısı 7 sene önce benim de başıma geldi. o zamanlar saflık var tabi. sevgili kişisi gayet çağdaş, zeki , koskoca uzman doktor.!! ailesi köylü olsa ne olacak ki?

    2 sene sonra kayınvalidenin tribi ;

    herkesin gelini kiraz toplamaya geliyor bizim gelin niye gelmiyor??

    sonrası ;

    4 seneye kalmadan boşanma.

    herkes kendi kültüründen ve düşünce yapısından kişilerle evlenmeli.

  • kadri gürsel

    sosyal medyada eşeysiz üreyen tek hücreliler tarafından karısını öptüğü için yerden yere vurulan gazeteci.

    kıskanın köpekler; adam 56 yaşında baya baya yakışıklı, karizmatik ve de her yönüyle gerçek bir gazeteci. satılmışlardan değil. bir de kendisi gibi bir karısı var. bu öpücüğü eleştirenler hayatları boyunca tek bir kadından bile böyle tutkulu bir öpücük bulamadılar bulamayacaklar nefretleri bundan.

  • meslek lisesinden hacettepe tıp kazanan kız yalanı

    yazan oldu mu bilmiyorum ama kesinlikle sadece kızın başının altından çıktığını düşünmediğim olay.

    kız istanbul üniversitesi jeoloji mühendisliğini kazanmış ancak kayıt bile yaptırmamış. neye ve kime bu kadar güveniyor ki seneye sınav puanının düşeceğini bile bile kayda gitmiyor?

    kim ne derse desin kız aptal değil. sözel ağırlıkla eğitim veren bir meslek lisesinden jeoloji mühendisliğini kazanabiliyorsa en azından sistemin nasıl işlediğini biliyor demektir. okul idaresinin olaydan haberdar olmaması mümkün değil. önce puanlar ardından da yerleştirme sonuçları okullara gelir. müdür bu sonuçları dys üzerinden imzalayarak resmi yazı ile ilçeye gönderir. yazıyı göndermezsen hemen ararlar. ayrıca yıl sonu ve sene başı öğretmenler kurulunda sistem üzerinden çıktı alınarak sonuçlar tartışılır.

    tahminimce kız torpilli. bazı büyük başlar fark edilmeyeceğini düşünerek önce kazandı algısı yarattılar. ardından da hacettepe'ye itelemeye çalıştılar. hadi lan demeyin idareci olduğum anadolu lisesine günde en az 10 kişi okulun taban puanından 200 puan düşük almış olan çocuklarını okula kaydettirmeye çalışıyor. önce aaa puanımız yetmiyor mu diye başlayıp, hiç yolu yok mu ile devam edip sonra da aslında ben bu puanı ankara'dan yükselttiririm diyorlar. bende yükseltin o zaman diyince götüm götüm gidiyorlar.

    ülke kokuşmuş artık.

  • vatanım sensin

    küçük asena'mız hilal'in leonidas'ın öpücüğünden hiç rahatsız olmadığı da gözümüzden kaçmadı hani. ah hilal ah o kadar konuştun ne oldu işte . sonunda elin yunan işgalcisiyle öpüşüp sonra oha o neydi be diye adamın suratına 5 sn bakıp götü kalkmasın diye yalancıktan bi tokat yapıştırdın. hepimiz biliyoruz ki sirpinma senin de hosuna gidezek :)

    30 yaşını geçtik ergene bağladık ya ne leonidasmış kardeşim.

  • kürtlere kız vermeyen türk

    balkan göçmenleri ile bitlisliler arasında hiçbir kültür farkı olmadığını öğrendiğimiz başlık. öyle diolaaa...

    ne mozaiği mermer mermer tabi...