nerites9
profili

  • türkiye'deki pahalılığın artık cana tak etmesi

    dolar 7 tl'ye çıktığında fiyatları üç kata kadar arttı bazı ürünlerin , sonra dolar 5.3 tl'ye kadar indi ama tabiki bu ürünlerin fiyatları düşmedi.

  • galatasaray'ı uefa'ya şikayet ediyoruz kampanyası

    sizi tescilli şikeci ilan eden uefaya mı

  • serdar aziz

    bu kazmayı 2,6 milyon euro'ya hem de fb'ye satıp, senelik 2 milyon euro maaşını da fb'ye kitleyip 800 bin euro maaşla marcao'yu oynatıyor olmamız nasıl bir efsane harekettir.

    edit:satma ifadesine takılıp biz bonservissiz aldık diyenler, şimdi serdar'ın bizden alacağı olan 2,6 milyon euro'yu bırakıp fb'den bu parayı tahsil etmesi ile bu parayı fb'nin direkt gs'a vermesi arasında bir fark göremiyorum.

  • 4 aralık 2018 galatasaray açıklaması

    gs yönetim bu kadar vasıfsız ve çapsız olmasa bu açıklama yapıldıktan bir gün sonra çıkar derdi ki: 1-bu açıklamaya onay verip fikonun kayığına binen sevgili anadolu kulüpleri ankaragücü'nün maçı son gün kayseri'ye alındı ona neden açıklama yapmadınız?
    2-yönetim kararı olmadan gs ile paylaşmadan açıklama yaptığınız için hem kulüpler birliğinden hem yayın havuzundan çıkıyoruz. maddi zararınızı metni yazandan isteyin
    3-sevgili tüpçü bu açıklamayı pfdk'ya sevketmeyeceğinden senin karakterini ve cibiliyetini çok iyi bildiğimiz için eminiz. o koltuktan gideceksin.

  • usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler

    etrafındaki herkes gerizekalıymış gibi düşünerek araba kullan. çünkü bir gerizekalı bir gün hayatına malolabilir en azından hazırlıklı olursan kurtulma şansın olur. beni görmüştür, görünce durur, yol benim vs gibi düşünme. mezarlıklar böyle düşünürken salağın biri yüzünden ölmüş insanlarla dolu. hep en kötü ihtimali düşün örneğin yol senin olduğu halde hemen önünde yan yoldan yaklaşan araca korna çal veya selektör yap çünkü gerizekalı bakmadan dalabilir.yol kenarında emniyet şeridinde durmak zorunda kaldıysan dörtlüleri yaksan da oralarda fazla dolanma mümkünse kendini yolun dışında bi yere at. bi gerizekalı gelip emniyet şeridindeki arabanla beraber seni biçebilir. makas atarak arkandan gelen araç varsa hızını ve şeridini değiştirme, gerizekalı tepene çıkabilir.daha bir sürü örnek yazılabilir.

  • loris karius

    doğu roma imparatorluğunda entrika çeviren senatör ismi var pezevenkte

  • ülkeye yüklü döviz girişi sağlayacak projeler

    ülkeye döviz girişi sağlamak için aşağıdaki projeler hayata geçirilebilir:

    1-blockchain, rpa ve iot vb yeni teknolojileri ile ilgili çalışmalar için ayrı bir bölge kurulması, bu bölge için ayrı bir vergi ve yatırım mevzuatı oluşturularak yatırımcılar için çekici hale getirilmesi. başarılı projelere devlet desteği sağlanması. burada amaç bu konuda çalışan önemli beyinleri ve yatırımları ülkeye çekmek. bu işin marketingi de önemli özellikle blockchain için önemli bir fırsat var.

    2-kumarın belirli koşullarla serbest bırakılması. mevcut durumda zaten bir kumar olan iddia oynanıyor. parası olan avrupalı turist kumar olmadığı için türkiye'yi tercih etmiyor büyük çoğunlukla. en azından sadece 5 yıldızlı otellerde serbest bırakılabilir mahalle arasında olması problem yaratacaksa ki birşeyi yasaklarsanız kayıt dışı olarak bir şekilde devam ediyor.

    3-islami finans merkezi oluşturulması. arap ülkelerindeki çok ciddi para londra'daki yatırım bankalarına ve finans kuruluşlarına akıyor. bu parayı çekmek için islami sermayeye yönelik bir finans merkezi ve buna uygun hem yasal hem de finansal düzenlemeler yapılması gerekir.

    4-elektrikli araçlara ve güneş panellerine çok ciddi devlet desteği getirilmesi. ülkenin en büyük döviz harcaması enerjiye gidiyor. nükleer santral yatırımında çok geç kaldık ve petrole, doğalgaza akan parayı azaltmak için evlere güneş panelleri konulması, elektrikli araçların yaygınlaşması gerekiyor. bu da ancak çokciddidevlet desteği ile olur. buna devletin harcayacağı para dövize akan parayı keseceği için daha karlı olacaktır.

  • sözlük yazarlarının mühendisleri linç etmemesi

    mezun olduğunda 1500 lira teklif edilen (asgari ücret 1600 olduğu için artık mecburen en az 1600 teklif edecek özel sektör patronları çok üzücü gerçekten), pek çok yerde haftanın 6 günü minimum haftada 45 saat çalışan adamların neyini linç edeceksin zaten adamlar özel sektörün kucağında linç edilmiş.

  • jan olde riekerink

    gs'dan gitmesi gerekenlerin listesini yapsak bu adam ilk 10'a girmez. bu sene zaten artık şampiyonluk gitti, taraftar organize olsun alayını gönderelim önümüzdeki sene bari dursun'la selçuk'la sabri'yle uğraşmayalım yeter artık ne çektik be.