otlukek11
profili

  • çarşafın bana değiyor tiksiniyorum sizden

    oo türbandan çarşaf güzellemesine geçmişiz mükemmel.

    beş altı sene öncesine kadar türbanlılarla açıkların kavgaları çıkıyordu. şimdi de çarşaflı bacılar mağdur olmuş. bir sonraki ne? peçeliler ve eldivenliler mi? bir de "akp işte bu yüzden kazanıyüür" diye algı kasmışlar. ülkenin yarısından fazlası istemiyor kardeşim şeriat düzeninizi, çarşafınızı, dininizi, tarikatlarınızı, cemaatlerinizi. o kadar çok gözümüze soktunuz ki millet tiksiniyor. euroyla maaş alan gurbetçiler ve oy için vatandaşlık verilen göçmenler olmasa seçim alamayacak insanlarsınız.

    özgür bir kadın olarak çarşafın normalleştirilmesini doğru bulmuyorum. kimsenin gidip çarşafına asılmam ama ucu benim özgürlüğüme dokunan her şeyden tiksinme hakkım da var. bence kadın da içinde tutamamış hislerini. bundan 10 sene sonra ülkeye doldurulan araplar ve bu cemaatçi kafalar yüzünden benim giyimime, eteğime, yaşam stilime dokunulmayacağının garantisi var mı? herkesin psikolojisi bozuldu ülkede.

  • aleyna yurtkölesi'nin boğularak öldürülmesi

    karşısındaki erkeği reddettiği için öldürülen kadınlardan biri aleyna. daha 22 yaşındaydı. çok gençti. hayalleri vardı. bir erkekle artık görüşmek istemediği için öldürüldü.

    tanışma, birlikte olma, birlikteliği sürdürme, evlenme teklifi, seks teklifi gibi her türlü bağlantıyı reddettiğinizde öldürülme tehlikenizin olması artık bu ülkede o kadar yaygınlaştı ki. siz daha türk kızının merhaba sorusuna verdiği cevaplar başlıklarında saçmalamaya, kadınlarla alay etmeye devam edin. bakalım gerçek türkiye'ye ne zaman ulaşabileceksiniz.

  • neslican tay

    toprağa verildiği şu günde bile fenomenlik peşinde koştuğunu düşünen yaratıkların artık rahat bırakması gereken rahmetli. arkadaşlar kız öldü. 20 yaşında, bir bacağı eksik, ömrünün en güzel yıllarını yarına çıkacak mıyım korkusuyla geçirerek ve ağlaya ağlaya "yaşamak istiyorum" diyerek öldü. belki çok yalnızdı sosyal medyaya tutundu belki başka pek çok neden etkendi. birilerinin sessiz sedasız ölmesi neslican'ı neden kötü biri kılsın? keşke herkes daha çok sesini duyursa ki ben neslican'dan umut toplayarak instagram hesabı oluşturmuş pek çok kanserli ve engelli insan gördüm. bu insanlar için bir umut ışığıydı ve şimdi başka bir yerlerde. artık huzur içinde uyusun deyip gidin. insanlığınız yok mu?

  • ekşi itiraf

    bir iş yeriyle kameralı mülakat gerçekleştirirken ağzımın yamuk olduğunu fark ettim. konuşurken kayıyor:( diş teli takarken kadına bu telleri erken mi çıkartıyoruz demiştim. yok yok oldu bu ağız dediydi. nah olmuş*. yıldız tilbe gibi geziyorum ortada. her şeyi muntazam olan insanlardan hiçbir zaman olamayacağım demek ki. bir yerimde hep bir yamukluk kalacak.* (skolyoz da var haha)

  • 2 temmuz 2018 izmir toplu taşıma rezaleti

    temel olarak tüm hatlardaki otobüsleri iş giriş ve çıkış saatleri ile sınırlandırmışlar. sabah 6-9 akşam 16-20.00. geri kalan saat dilimlerinde herkes travmay ya da metro kullanmak zorunda. üç sene önce evimin önünden tek otobüsle gittiğim alsancak yönüne artık otobüs+metro+travmay ile ulaşacağım. gerçekten şahane bir düzenleme.

  • regl izni

    dünya düzeni ne kadar berbat bir halde yahu. daha da kötüsü burada kadınlı erkekli "yok canım ne izni. sürünerek çalışsın işte." deniliyor. bahsi geçen durum sadece karın ağrısı değil ki sadece ilaçla geçsin. benim mesela bağırsaklarım bozuluyor. direkt ishal oluyorum. midem bulanıyor o gün pek bir şey yiyemiyorum. baş ağrısı, bel ağrısı. hormonlardan dolayı gelen aşırı sinir, ateş. yazarken bile fenalaştım. algı sistemin kapanıyor zaten bunlarla birlikte. bu durumda çalıştığın işten verim alamıyorsun. tüm gün çalışıyormuş gibi yapıp eve dönüyorsun yani. bana kalırsa insanların sağlığı ile ilgili bir hususta o gün parasını alamasın, bayılsa da çalışmaya devam etsin mantığı normal değil.

  • çingene deyince yazarların aklına gelen düşünceler

    lisedeyken sınıfa dalıp beni döven kız.

    olayı başa sarıyorum hulolop:

    annemle bir gün dolmuşla bir yere gidiyoruz. bu kızda annesiyle arkamızda bağır çağır kavga ediyorlar. kız annesine "senin belanı mikerim" filan gibi ağza alınmayacak şeyler söylüyor. annemle ben cık cıklıyoruz. kız bize de küfür edip iniyor dolmuştan.

    olay günü:

    yine leş bir lise günü. mp3'ü kulağıma takmış lanet olsun böyle okula, hayata diye aşırı depresif takılırken kafamı kaldırmamla beraber bu kızla göz göze geldim. böyle kara, tıknaz bir şey. daha ne olduğunu anlamadan kız bana şrrak diye geçirmeye başladı. abv noluyor demeye kalmadan kolumdan tuttu, başladı savurmaya. zaten 40 kilo bir şeyim. hüf deseler savruluyorum. gözümde gözlük olduğundan yüzümü korumaya çalışıyorum filan. bu beni var gücüyle çekiyor. ne oluyor ulan, napıyor demeye kalmadan ampül yandı kafamda. beni daha iyi dövebilmek için tuvalete sürüklüyor şıllık dfhilf. bu arada benden nefret eden sınıf arkadaşlarım oo otlu dayak yiyor lan huhaha diye bizi izliyor. ben o an dayak yediğimi fark edip ilk hamleyle (baya dayak yedikten sonra dşgf) kıza tekme attım bir tane. kolumu sıyırdım, saçını tutmaya başladım. bildiğin saç saça bir rezillik içinde tuvalete sürükleniyoruz. allam kurtaran yok mu, nerede bu devlet, nerede bu müdür diye haykıracakken en yakın arkadaşım özge belirdi. o an gözlerim ışıl ışıl oldu. özge iri yarı, özge vurdu mu oturtur. şıp diye itekledi kızı. doğru müdüre koştum ben de şgflh tam bir inektim.

    sonuç: kızı okuldan attılar.

    bu da böyle bir çingene anımdır gad dem it.

  • game of thrones

    7. sezon fragmanında en çok dikkat ettiğim şey drogon'un ne kadar büyüdüğü oldu. elimizde büyüdü ay resmen duygulandım. temmuza kadar ölmesek bari.

  • regl olunca çift don giymek

    tarihte bugün'de görüp öylesine girdiğim bir entry'e bu kadar hakaret içeriği gelmesine şaşırsam da beni daha çok şaşırtan #66833857 şu tarz kadınların girdiği entry'ler. uzun uzadıya gelen cümlelerin altında tek bir mana var o da "ben kadının hasıyım. en iyisini ben biliyorum. bana gelin." kadınlığa giriş için ben de bir tavsiye vereyim. dünyada milyarlarca kadın var ve hepsinin regl dönemi, kanamaları, kanama düzeyleri ve günleri, kullandıkları yöntemler vs. birbirinden farklı ve biz birbirimize tercihler üzerinden hakaret ederek değil birbirimizi anlayıp saygı göstererek yardımcı olabiliriz. hele ki erkeklerin bitmek bilmeyen 31 geyiklerini anlattığı şu platformda bir kadına böyle bir entry girdi diye "orospu" deniliyorsa ve üstüne sen bu entry'i girebiliyorsan o kadınlık filan değildir.

    gerçekten şu entry'deki alt metinleri inceleyip uzun uzadıya bir şeyler yazmak istedim daha sonra değmeyeceğini anladım ama isteyenler için özet geçeyim:

    ofisim(!)
    ağda(aylık),
    tampon denilince "aaay bekaretim" diyip gözlerini faltaşı gibi açan diğer kadınlar
    gratis maceları(bakımlıyım)
    gece yatmadan duş(bakımlıyım +1)
    reglden önce gelen libido artışını kaçırmayalım diy mii (oh bu konuyu da sıkıştırdım lay lay lay)
    kendi kadınlığınıza saygınız yok mu!!!!!!! ( en iyi kadın benim)
    kadınlığa giriş 101 (en iyisi ben ben ben!!)
    kendinizi sevin ( iki külot giyenler kendini sevmiyor??? hlgh)

    ay yok devam edemicem galiba. şöyle basit bir konudan nasıl prim çıkarmaya çalışıyorsunuz hayretle izliyorum. devam.

  • ekşi itiraf

    dün kendimi zorlayıp dışarı çıktım. anksiyete için kullandığım antidepresan bir süredir çok halsizlik yapıyor ve evde yatıyorum sürekli. (bir de işsizlik var) sinemaya girecektim ama hava o kadar güzeldi ki hilton sevgi yolunun oradan alsancağa kadar usul usul yürüdüm. ay bir iyi geldi. o gazla bana 10 gün içinde döneceğiz size diyen iş yerini arayıp bana niye dönmediniz dedim şlgh. daha değerlendiriyoruz. haftaya mutlaka döneceğiz herkese dedi. iyi tamam dönün ama dedim. sonra son paramla iki tane kitap ve bir kahve alıp kordona yayıldım. kuşları, birbiriyle oynayan köpekleri ve küçük bir kızı izledim. küçük kız ve en az onun kadar küçük olan köpeğini. onun o tatlı adımlarla güvercin kovalayışını filan. eve dönerken de çantama attığım mamalarla üşümüş kedileri besledim tek tek. eskiden lise yıllarımda hep böyle yürür tek başıma takılırdım. 10 sene sonra yine aynı moda dönmek garip ama iyi hissettirdi. ne olursa olsun mutlu ve huzurluyum.

  • meşazını aldım evet diyorum

    "bu insanlar eğitimsiz, cahil, fakir. siz elitist insanlar onları aşağıladıkça asla kazanamayacaksınız" diyen kitlenin de ağlak hümanistliğinden gına geldi yav. chp halka inemiyormuş, bu insanlara kucak açıp onlara sistemi, insan haklarını anlatacakmışız. bakın benim annem 60 yaşına girecek bir ay sonra. ilkokulu imkansızlıklarla zor bitirmiş. babam da aynı şekilde. ikisi de çok çocuklu ailelerin gecekondu evlerinde büyüdü. 12,13 yaşlarından beri çalışıyorlar. annem her gün gazete okuyor. yıllardır elinden kitap düşürmüyor metroda, otobüste dahi okuyor. geçen gün kadınlarla ilgili eğitim veren bir kursa yazıldı. 60 yaşında cinsellik, iletişim dersleri alıyor. "çevreme anlatır, onları bilgilendiririm kızım. " filan diyordu geçen gün ablama telefonda. başka başka derneklerden de çocuk eğitimi, insan hakları sertifikaları toplamış bu kadın ben çocukken beni iyi yetiştirmek için. son seçimde chp kadın kollarıyla kapı kapı dolaşıp insanlara ulaşıyorlardı ama çoğu kişi kapıyı yüzlerine kapatmış. özetle bu işlerin fakirlikte, eğitimsizlikte filan ilgisi olduğunu söyleyip izmir'e, chp'lilere bok atanlara bir hsttir demek istiyorum. ulan biz bu insanlara derdimizi anlatmaya çalışıyoruz zaten. ama chp'liler gavur, ermeni tohumu, kızlarını pazarlayan gavatlar zihniyetindeki konyalıya derdimizi nasıl anlatalım??

    edit: bizim kadar cahile cühelaya acıyıp okuyana söven ülke yoktur herhalde. arkadaşlar çirkinlik başka bir şey. ona sövülemez elbette ama cahil kalmakta ısrar eden insanları da "ama yazık yaa" diye yüceltmeyin. siz yücelttikçe bu insanlara iyilik değil kötülük yapıyorsunuz.