hayatin olagan akisi23
profili

  • ankaragücü

    küme düşürmeden ziyade 50 puanlarını silip, bundan sonraki 3 sene boyunca tüm maçlarını farklı şehirlerde seyircisiz oynatıp taraftarlarının da pasoliglerini süresiz iptal etseler güzel işkence olur. olaya karışanlara da yapıştıracaksın 5 sene sorgusuz sualsiz ilk duruşmada yatıracaksın tüm cezayı. bunların da bi maçlarını van'da bi maçlarını edirne'de bi maçlarını muğla'da oynatacaksın keşke direkt amatöre düşürselerdi diyecek oyuncuları.

  • aşk-ı memnu'daki en vurucu replik

    tabii ki de
    (bkz: nihal saçmalama makyajın bozulacak)*

    fakirler ölsün temalı bu repliğin üzerine 15 yıldır replik görmedim. her seferinde kahkaha atarım.

  • 13 ekim 2022 aek larnaca fenerbahçe maçı

    larnaka teknik direktörü saçma sapan konuşmuş yok adadaki herkesin gururu için oynayacaklarmış. hayır sen ispanyolsun amk ne alaka adadaki herkesin gururu?bu rumlarla ermenilerin tamamında inanılmaz bi türk nefreti var lan şaka gibi. mesela bizim aşırı milliyetçiler dışında böyle bi şey yok iplemeyiz genelde. yüzyıllar boyunca bizim himayemizde yaşadılar diye herhalde, bana eziklik kompleksi geliyor. fener de yarın yenip galibiyeti önce kktc halkına sonrasında da ispanya'da ezilen katalan ve bask halkına armağan etsin endülüs çocuğu görürsün sen çok pis kuruldum sana.

  • mikrofonu açık unutup yiyişen merve

    " hocam yayını kapatalım isterseniz" diyen eleman merve'nin friendzone da kalmış platoniği.

  • 23 nisan 2022 göztepe'nin attığı gol

    eğer bahisle ilgili bi şey yoksa arka arkaya yapılan aptallıklar var kimse fair play falan filan maval okumasın. göztepe'nin attığı golde bi şey yok oyun durduğunda top zaten göztepe'de soner kaleciyi önde görüp vuruyor. sonrasında ne diye kaleyi açıp antep gol atıyor anlamak güç. penaltı desen ayrı saçmalık pozisyon penaltı değilse antepli oyuncu gider söyler değmedi diye zaten var var. muhammet gidip kendince auta atıyor. adam akıllı bi federasyon olsa şu maçtaki son 5 dakika için soruşturma açar da ne federasyon var ne mhk var. öyle başıboş ligde böyle saçmalıklar izliyoruz spiker de fair play diye anlatıyor. kusura bakmayın yemezler.

  • cem garipoğlu

    münevver karabulut'un babası, garipoğlu'nun intihar etmediği hapisten kaçırıldığı konusunda yıllar evvel cenazesini adli tıpta gösterdiler demişti şimdi intihar ettiğine inanmıyorum demiş. abicim o zaman adli tıpta sana kimi gösterdiler sen de evet bu cem garipoğlu dedin? sen ilk başta cenazesini gördüm demesen inanmayalım intihar ettiğine ama öyle dedikten sonra yıllar sonra böyle demen ne bileyim.

  • arkadaşımın evinde kapımıza dayanan şizofren kadın

    kadın şizofren ve tek yaşıyorsa aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğüne dilekçe vereceksiniz. onlar ambulansla kadını bakım evlerinden birine götürecekler. sonra kadının bi yakınına haber verecekler yok o ilgilenmezse sosyal hizmetler olarak kadının son yerleşim yerindeki sulh hukuk mahkemesinde vasi tayini için dava açılacak. bu sırada da kadın devlet gözetiminde olacak ve yakınlarından biri istemezse barodan bir avukat kadının vasisi olarak atanacak. polis baştan savma iş yapmış şikayetçi olun diyerek. benzer süreci yakından takip ettim bu kadar detay oradan biliyorum. öyle apartmanda imzayla falan olmaz o işler. geçmiş olsun.

  • evde kedi beslemenin aylık maliyeti

    bizim kedi ucuza gidiyormuş ya.*felicia mama alıyorum 2 kilosu 80 lira bi ay gidiyor. 20 litre kum 60 lira o da bi ay gidiyor. ayda da 10 tane yumurta, sarısını çok seviyor yavşak 10 lira da o olsun 150 liraya geliyormuş toplam maliyet.

  • 2 mayıs 2021 halk sağlığı g.m. yazısı

    bu belge doğruysa - ki üstteki yazar elektronik imzadan kontrol ettim doğru diyor- pcr testi istenmeyen ülkeleri geçtim o ayrı rezillik, ki leri doğru yazın bari oğlum esas rezillik bu benim gözümde. adamlar garanti olsun diye bütün ki leri ayırmışlar. dünyada ki nedir ülkemizde ki nedir siz bu dilbilgisiyle nasıl buralara geldiniz? liyakat nedirin cevabı resmen şu yazı.

  • 31 ağustos 2020 okulların açılması

    çekin özel okullardan kayıtları gidin devlet okuluna yazdırın çocuğunuzu. kabak gibi belli uzaktan eğitim diyecekler. ha göt olursak gider ikinci dönem tekrar yazdırırsınız çocuk en fazla yarım dönem kaybeder ama diğer türlü hem bütün sene ağlarsınız paraları aldılar uzaktan eğitim oldu iade etmiyorlar diye hem de çocuk bütün seneyi kaybeder.

    ben mart ayından beri okul falan açılmayacak diyorum. öğretmen falan değilim devlette de çalışmıyorum öngörü sadece. benim gözümde açılmasının tek şartı var. sınıflar 10 kişi olacak okul 120-130 kişi olacak her teneffüs sınıflar dezenfekte edilecek var mı böyle ihtimal yok o zaman geçiniz. bir de bakan çıkmış a,b,c,d planlarımız var diyor. a planınız bile yok reis ne derse o olacak. o da riske atmaz, atamaz her gün 20 milyon çocuğun seyahat etmesini. en fazla açarlar 1 haftaya kapatırlar.açın hayat eve sığar uygulamasını bakın her taraf kıpkırmızı ne okulu anasını satayım. ha her şeye rağmen açılır siz de gönderirsiniz ne diyim çocuğunuz umrunuzda değilmiş derim.

  • şu anda çalan şarkı

  • öğretmenlerin 22-30 haziran arası okula gitmesi

    baştan belirteyim öğretmen değilim gençler devlette de çalışmıyorum ona göre. bana aşırı saçma gelen bi uygulama bu bugün gördüm internette haberi. zaten öğretmenler açısından angaryadan başka bi şey değildi okula gidilip 3-4 saat boş boş duruyorlardı şimdi bir de böyle bi süreçte hepsini toplamak okula ne diyim akıl fikir. online yap geç işte. ama bunlar o bakanlıklardaki kralcılar yüzünden oluyor. saçmalık.

  • türklerin en çok yaptığı yazım hatası

    direkt yerine direk, falan yerine felan yazmak. gördüğüm zaman odunla dövesim geliyor.

  • ismail küçükkaya

    bu saatten sonra hiçbir siyasi kendisine güvenip bir şey paylaşmaz kendisiyle. adam seninle konuşuyorsa çık milyonlarin önünde konuşmaları ifşa et diye konuşmuyor.zaten kendisinin samimiyetsiz olduğunu yazmıştım daha önce burada, ek olarak boşboğazlığı da varmış.

  • fatih terim'in 9 milyon 324 bin lirayı az bulması

    not : beşiktaş

    gs'lilerin savunmasını gerektirecek bir durum göremiyorum ben burada. işçi- işveren arasında işveren tarafından haksız fesih söz konusu. olaya isimlerden ziyade bu yönüyle bakın. hakkaniyet indirimi çok fazla yapılmış. iş davalarında hakkaniyet indirimi genelde % 30 yapılırdı eskiden. tff'ye bak nasıl sözleşme yapmış diyeceğinize gs'liler nasıl savunacak diyorsunuz. napsın adam sözleşmeden doğan hakkını istemesin mi?

  • ali palabıyık

    bunu savunanlarda da şu türedi şimdi. " e sadece 2 kritik hatası var". bide yazıyorlar beşiktaş'ın golü ve penaltısını vermedi diye. oğlum mal mısınız lan siz sayıyla mı veriyorlar sizi bizim başımıza? ameliyat çok iyi geçti ama hastayı kaybettik demekten ne farkı var dediğinizin? bide sadece 2 kritik hatası varmış siker misin sabaha mı bırakırsın?

  • maicon pereira roque

    bu kütüğü gs'ye kim kitlediyse helal olsun bakanlık falan versinler. adamın beli dönene kadar mevsim değişiyor lan.

  • aşk-ı memnu

    ulan nihal beşir öldü mü diye soruyor kardeşine, yanındaki sarışın kız saçmalama makyajın bozulacak diyor kahkaha attım amk fakirlerin hayatı hep değersiz zaten kim ki beşir ölsün amk senin makyajın bozulmasın. *

  • trabzonspor

    bugünden sonra 2010-2011 şampiyonu biziz diyecek yüzü kendilerinde bulamazlar.

  • beşiktaş'a beleşe iki şampiyonluk hediye edilmesi

    burada eleştirilmesi gereken bi yer varsa dönemin gs li başkanı haluk ulusoy'un tff'sidir. uefa ile tahkim ligi 57'den başlatılmış kabul ediyor tff bu 2 kurumun kabul ettiğini reddediyor. tam türkiye'lik iş.