koprualtindaki bos sise7
profili

  • ekşi itiraf

    açılan sikko başlıkların altına gelip de; ne kadar da sikko bi başlık açıldığına dair entry giren bir sürü kişinin, o sikko başlığı açan denyodan, daha embesil kafalı olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum.

  • şeyma subaşı

    türkiye’nin en aptal kadını.
    bu kadar paranın, şöhretin, sonsuz imkanlarla dolu bi hayatın içine nasıl sıçılırın tanımı.
    kafatasının içinde krem peynir yerine beyin taşısa, şu an boğaza bakan şatosunda, elinde üçbin yüroluk 85 yıllık viskisini yudumlayabilir, acun medyanın hatrı sayılır yöneticilerinden biri olabilir ve türk halkı tarafından da saygı duyulan biri haline gelebilirdi.
    çok zor değildi bu dediklerim. ama dediğim gibi krem peynir.
    ama o, kafasını karşı aynadan yansıyan acun terliğini hangi açıdan telefon kamerasına daha net gösterebileceğine yorarken, önündeki muazzam hayatı da uzun vadede elinin tersiyle itmişti zaten.
    9 yıl süren dip gaz bi hayat. eminim uyarılmıştır. yapma, etme. dur. paylaşma. telefonu elinden bırak. o fotoyu paylaşma, öyle bi story atma. eminim demişlerdir.
    acun medyada çalışan bi çocuk, dominicte katledildi, öldürüldü. bu hatun cenaze gecesi boğazda doğum günü partysi verdi. acun da ordaydı. o iğrenç partyde. storyler gırlaydı tabi. şuh şuh boğazda kendi doğum gününü kutladı. kendi şirketlerinden gencecik bi çocuğun cenazesinin olduğu gece.

    düşeceğinden emin olduğum bi figürdü bu karı, ama bu kadar hızlı ve skandallı olacağını tahmin etmemiştim.

    türkiye’nin en aptal kadını.
    bay beybi.
    şimdi o telefonu rahatça şeyapabilirsin, sokabilirsin, koltuğun kenarına.

  • şeyma subaşı

    bugün bi kaç fotosunu gördüm. küçük kızına topuklu ayakkabı ve yarı çıplak partygirl kıyafetleri giydirdiği fotoğraflarını 2.6 milyon takipçisi olan açık insatgram hesabına koymuş. pedofiliden, çocuk istismarından ve teşhirden bahsedilen tepkiler gelmiş bu hanıma. sevmeyeni zaten çok olduğundan, tam topun ucunda olan bu hanım kızımızın da cevabı “ sizi mahkemeye verecem” şeklinde olmuş.
    neyi verecen mahkemeye diye sorasım geldi, ondan yazıyorum.
    4 yaşında bi kız çocuğuna topuklu parlak bot giydirerek, onu yarı çıplak kıyafetlerle sergilemek nedir arkadaş? çocuk çocuk gibi giyinir, kadın gibi diil. isviçre’de yaşıyor olsak “ siz çocuğu teşhir etmişsiniz” diye, suistimalden asıl kendisi ceza alır. ama burası türkiye cehennemi. ve kendisi de hükümete yakın bi medya patronu karısı. (karı)
    biz de giydik küçükken annemizin topuklu pabuçlarını, rujlarını sürdük. ama kimse görmedi. gerek yok çünkü. maymun olmadık çocuk olduk.
    düşünemiyorum mesela annemin bana kadınsı giysiler giydirip, dudağıma ruj sürüp gün arkadaşlarına sergilediğini. babam psikiyatri kliniğine yatırırdı gibime geliyo.

  • acun ılıcalı

    kendisine bu nahoş platformdan ciddi ciddi iş için yalvaranları görüyorum.
    midemi bulandıran dalkavuklar sürüsü.
    iş yerinde de müdürünüze içinizden geldiği için çay kahve götürüyo musunuz?
    çapsız hayalperestler. amacınız ne lan?

  • 7 temmuz 2017 urla lavida butik otel rezaleti

    rezalet filan değil, okumayın boşuna. dünyanın kendileri etrafında döndüklerini sanan dingillerin hezeyanı. keşke sizin gibiler üremese.
    bunların mutfağı da kesin pembedir. mobilyalrı da beyaz.
    buraya bunu yazarken harcadığın vakti, iki kitap, gazete, dergi okumaya harcasaydın keşke.

  • yozgat'ta kaza yapan sebze kamyonunun yağmalanması

    ramazan ayında sokakta su içsen dayak yiyeceğin şehirde gerçekleşmiştir.

  • evlilik programları kaldırılsın kampanyası

    esra ceyhan'a bile razıyım lan. sabri bey'e inanıcam söz. havada kesin durmuştur şu an o kıvamdayım artık. derya baykal'ın silikon tabancasıyla vurun beni, ona da razıyım. hatta gülben ergen'in paçalarından akan sahteliğine de. yeter ki kaldırsınlar artık bu rezillikleri. eskiden aslında ne güzelmiş gündüz kuşak programları. en azından iki şarkıcı çıkardı, bi psikolog, bi jinekolog, efendime söyleyim arada haydar dümen, boğa burcunun aşk hayatından bahseden astrolojik hanım kadınlar... iyiymiş be.
    türkiye'nin en çok izlenen 3 kanalında eş zamanlı, haberler başlayana kadar bu iğrençlikler yayınlanıyor. ardından felaket haberleri, sonrasında da türk insanı beyninin çürümüş soğandan farkı olmadığını yüzüne vuran 3 saatlik diziler. bu programların yapımcılarının ve sunan insanların da bi gün beş parasız kalmasını diliyorum. insanların ahlak, kültür ve akıllarıyla bu kadar taşşak geçilmesinin bi bedeli olmalı. özellikle de; cipinden otobüsteki insanlara bakıp ağlayan o kadının. yatacak yeriniz yok lan.