kutluata5
profili

  • 9 nisan 2023 dsp'nin cumhur ittifakına katılması

    iktidara geldiğinde ve geldikten sonra defalarca ecevit'le alay eden şahsı desteklemeyi ecevit'in yolunda gitmekle açıkladı dsp genel başkanı çapsız az önce.

    bu kadar koltuk meraklısıysanız benim koltuğa oturun ben otururken.

  • meb'in de bağlacını ayıramaması

    korona salgınının neden olduğu eğitim eksiklerini gidermek için rehber olarak açtıkları sitenin doğrudan ana başlığında bu hataya yer vermeleri sitenin ve meb'in ne kadar donanımlı bireyler tarafından kontrol edildiği konusunda bendenizi ikna etti.

    https://telafidebendevarim.meb.gov.tr/…iyet/harita/

    görsel

  • antakya'da bulunan ilginç mozaik

    sonunda hakiki atalarımıza ait bir şeyler buluyoruz. sikmişim neo-ottomanları benim atalarım aha bunlar.

    ek. sakın bana o tarihlerde anadolu'ya daha gelmemiştik bıdı bıdısıyla gelmeyin.

  • yusuf halaçoğlu'nun görevden alınması

    çinli olmasından şüphelendikleri için olabilir.

    http://blogimg.radikal.com.tr/…0-cf03-039a-bdce.jpg

  • kemal kılıçdaroğlu

    kadınlardaki efendi adam yerine piç adam tercihinin seçmen bazında vuku bulmuş halinin mağduru.

    ama üzülme güzel yürekli adam. seçime kadar da seçimin ardından da elinden geleni yaptın sen. her zaman olduğu gibi seçmenine yalan söyleyenler, egolarını aşamayanlar kazanıyor yine.

    partiye ektiğin demokrasi tohumlarıyla güç kaybetmeden de yenilenebilir olduğunu gösterdin. tohumlarını belki sen toplayamayacaksın, -böyle bir hırsın olduğunu da sanmıyorum- ama o tohumlar illa ki filizlenecek.

    tek derdin ülkenin vakit kaybetmemesi. ancak bu halkın seçimi çağdışı bir demokrasi, temsil ve yaşam hakkı. buna senin yapabileceğin çok bir şey yok, iktidar olmadıkça.

    görünen o ki: devleti büyük yobazla, yavru yobaz yönetecek. büyük yobaz, yavru yobaz'ı yutacak. çünkü agar.io bunu gerektirir.

    sen üzülme koca yürekli adam ve partideki o temizlediğin kişilerin zihniyetinin başa gelmesini tamamen engellemeden de sakın bir yere kımıldama. selin sayek böke gibi insanları artırmaya çalış yanında. seçmenin arkanda ve yaptıklarını görüyor.