doctor ross geller13
profili

  • güneş sistemini tartışan gençlik

    ülkedeki egitim sistemin daha da kotulestigini gosteren genclik. tartisiyorlar, ufuklari aciliyor, bilgi alisverisi yapiyorlar diye ovenleri okuyorum burada.*

    7-8 yasindaki cocuklarin bilmesi gereken temel bilgiden yoksun olmalarina ragmen bilgisizce tartisma yapmayi bir halt sananlar var. bilgisi olmayanlarin fikrini soyleyebildigi toplumda, bunlarin ovulmesine sasirmiyorum. elindeki telefonu gunes gibi döndüreceğine, o akilli telefonun sagladigi nimetlerden yararlanmayi ogretemeyenler utansin.

  • galatasaray

    ölüyü canlandıran futbol takımı.

    *trabzonspor galibiyet almakta zorlanır, 4 yer! (belhanda huysuzu kırmızı yer)
    *akhisar ligin dibindedir 3 yer! (penaltı kaçırır öne geçemez)
    *fenerbahçe'yi nakavt edeceksin, skoru koruyamazsın ve takımın yarısını kaybeder 2 puan kaybeder! (salak taraftar oley çeker ve sonra tahrik olur)
    *schalke ligin kötüdür! kendi sahanda oyun olarak ezilir, deplasmanda yenilir! tarihin en kötü schalke'sini ikinci tura çıkarır! (açıklaması bile yok rezillik)
    *beşiktaş'ı şampiyonluk yarışından tamamen uzaklaştırma ihtimali vardır. yenilir gelir! (o kadar kamera varken, gider dirseğini uzatan eren malı)

    konya maçında beyinsiz onyekuru fişi çekemez işi son dakikaya bıraktırır, fener maçında taç falan diyoruz ama belhanda rakibini kovalamıyor bile.

    hakem, mhk ve tff bunlara çanak tutmuş olabilir, bunun da sebebi biziz! biz beşiktaş mıyız amk sürekli hakem, dış güçler diyoruz. kaçırma şu herifi savunma arkasına penaltıya da sebep olma artık. her maç aynı halt yedik.

    şampiyonlar ligi kozunu kullanıp forvet getiremeyen yönetim ve teknik kadro hiç mi suçlu değil? gittik yerine, emre akbaba'yı ultraslan açıklaması ile alan ve elimizdeki son parayı, tek başarısı türkiye'de alanyaspor'u kümede tutmak olan adamı mı almak başarı?

    ndiaye, donk, garry ve serdar bu adamlar faul yaptı da mı? cezalı? hayır! disipsizlikleri ile cezalılar! yönetim bunlara ceza bile vermedi.

    oyuncular sakat, bu da mı tff? getirin scott piri'yi artık. türk kondisyoner mi olur amk? tembel milletiz işte. fizik işi hiç ciddiyetsizliği kaldırmaz.

    kötüyüz işte kabul edelim. düşene tekme vurmak kolaydır! o imkanı vermeyeceksin işte.

    neyse amk tüm beceriksizlikleri ile sinir ettiniz! devre arası için umarım iyi planları vardır.

  • nusret gökçe

    önceden yazilmistir kesin ama avrupa yakası'ndaki şehsuvar karakterinin, nisantasi'ndaki kasapci haline benzettigim kisi.

    gerci sehsuvar pilava cok bayilirdi*

  • vergi iadesi zarfı doldurmak

    90 yillarda yapilan ilginc ötesi eylem.

    simdi bu basligi gorunce aklima bizim tam turk kafasinda olan uc kagitcilik masteri yapmis komsu aklimiza geldi. kadin bize gelip, nasil olsa hepsine bakmiyorlar siz 60.000'lik fisi 100.000 yazin cinsinden birseyler geveliyordu. ben de o yasimla, daha okuma yazmayi ogreneli 1 yil bile olmamisken, ben asla yanlis yazmam, ne yaziyorsa o mantigi ile hepsini kurusuna kadar dogru yaziyordum. iyki ailemdekiler, bu isi bana birakiyordu. kendimi su an ilyas salman-sener sen filmlerindeki ilyas salman'in dogruluktan ayrilmayan karakteri gibi hissettim*

  • anıtkabir 12 yılda bitti saray'ı 2 yılda bitirdik

    tamam amk en iyi sensin en büyük sensin tamam tamam en iyi insan da sensin en iyi peygamber de. hatta allahsın reco!

    1940'lı yıllardaki yapıtları kaçak olarak inşa ettiği kaçaksaray'ı 12 yaşındaki çocuk gibi karşılaştıran zattın açıklaması.

    sana oy atanların elleri kırılsın!

  • selçuk inan'ın gomis'e pas atmaması

    burak yılmaz'a bu şekil 40 kere gol attıran adam, gelip şu pası atamadı. bulup başlık açanın eline sağlık.

  • jason denayer

    maicon'nun yanına su adamı alip, semih veya ahmet'i kiralık yollasak çok iyi olur.

    edit: ahmet calıklı ve denayerli takımların yediği gollerin hesabını yapanları görünce, futbol cahillerini iyi ortaya koymuştur. geçen sene denayer, tamamen iddiasını yitirmiş takımda oynadı. ciddi ciddi şu mallara yazarlık vermeyin! sabri ile 8. olan takım, sabri ile şampiyon oldu anlayacağınız dilden konuşursak.
    topla çıkma var rakibi bozma var hız var

    ahmet çalık veya semih kaya şu deparı atsın da görelim! sonra allahın pokemonu calık ile az gol yedik yazmışlar. dünyanın en stoperi diyen tek galatasaraylı yokken, bu gerizekalı tinerciler bunu demişiz gibi yazmışlar bir de. zaten denayer'e kötü diyenler bjk taraftarı burada. ne hikmetse yorumlarını, bugün kısmına tıklayınca görebildim. engelleyin geçin!

    hızı ve çevikliği ile maicon'u tamamlayacak stoper. uygun bonservise alınabilecekse ilk alınması gereken stoper. ayrıca sağ bek ihtiyacı olan galatasaray'da böyle hem stoper, sağ bek oynayacak oyuncuyu almak süper hamle olur. iki ortasaha transferinden sonra alınması gereken oyuncudur.

  • avrupa'da ırkçıların gurbetçilere saldırması

    akepeye oy verip türkiye'deki diktatörlüğü körükleyenlerdense üzülmediğim olay.

    (bkz: dinsizin hakkindan imansiz gelir): şunun anlamını öğrenin de mesaj atın!

    edit: (bkz: #68474533) burada da yazıldığı gibi, bildiğin mağdur edebiyatı yapılıyor olabilir.

  • recep tayyip erdoğan

    ne zaman öleceğini merak ettiğim kişi. sıkıldık artık senin şu mahkeme duvarı suratından.

    edit: o kadar mesaj gelince, ağır içeriğini (bana göre normaldi) değiştirmek zorunda kaldım.

  • burası türkiye mi neyi içeri atacaklar

    bir orospu çocuğu itirafı. sen orada içeri atılmayacağını bildiğin halde, eylem yap. biz burada senin reyiz dediğin adamı sevmiyoruz eleştiriyoruz diyince, biz içeri girelim.

    bu adama evet basacakların sülalesine sokayım. yettiniz amk yettiniz!

  • selçuk inan

    şimdiden birşeyler yazayım da, benim entrim okunsun. nasıl olsa top kaptırıp tonla pozisyon verdirecek bu mal herif. kalede de cenk olduğuna göre, artık özetlerin büyük bir kısmında yer bulur yaptığı top kayıplarıyla.

    edit: umarım sezonu falan kaparsın, çıktığı gibi öyle böyle azıcık takımın çırpınmasını izledik.

  • aziz yıldırım

    tarihin en iyi ve başarılı galatasaray başkanı.

  • 5 günlük kamp için 7 milyon ödeyen milli takım

    futbolunuzu sikim orospu çocukları dedirten milli takım.