purepain9
profili

  • 11 ocak 2024 sivasspor galatasaray maçı

    tff muslera cezasını sivas'da değil de 4 eksikli karagümrük maçında çeksin diye gittiler 48 saatliğine ligi ertelediler, onda da 1. ligde fikstürü kaydırırken süper ligde erteleme yaptılar. döndü dolaştı galatasaray 4 eksikle maça çıktı yedek kulübesi de yaş ortalaması 17 idi. ibnelik yapan ibnelik bulur.

  • 4 kasım 2023 fenerbahçe trabzonspor maçı

    maça 1 hafta hazırlanma süresi olması eksiklerin yerini doldurma anlamında hazırlanmak için bir avantaj oldu. diğer yandan evet becao djiku ikilisinin olmaması gerçekten büyük dezavantaj gibi görülse de bunun hazırlıkları daha önce yapıldı.
    osterwoolde 2-3 kere mert müldür 1-2 kere stoper oynatıldı. (buradan neden maç içinde stoper değiştiriyorsun diyenlere de selam olsun.)

    sağlıklı durumdaysa samet osterwoolde ikilisi bekliyorum. bu evet oyun kurulumunda bize bela çıkaracaktır ama o durumda defanstan oyun kurmak yerine ismail ya da ferdi'nin oyun kurulumunda daha ön planda olduğu bir senaryo görebiliriz.

    üstelik belliydi ki abdullah hoca djiku'ya baskı yapıp becao'nun top kullanmasına yönlendirecekti (son zamanlarda rakipler bunu yapıyor.) ana plandaki 3 belki 4 stoperin olmaması fenerbahçe'nin ana planını da değiştirecek ve bu abdullah hocaya da sürpriz olacaktır.

    trabzon maçında fred'i çok arayacağımızı düşünüyorum. onun yerine %90 zajc oynayacak. hücumdaki yoğunluğun ana plandaki en önemli oyuncusu kare asa girebilecek oyuncu fred ve onun yokluğu bizi bence stoperlerden daha fazla zorlayacak.

    ve gelelim livakovic'e taş gibi defansın arkasında kalecilik yapmak kolay hadi bakalım önünde stoperler yokken marifetini görelim koçero.

  • 19 ekim 2022 galatasaray kastamonuspor 1966 maçı

    galatasaray'ın neden türkiye kupasına bu kadar erken ve 3. turdan başladığını hatırlatalım: geçen sene süper lig'de ilk 8 takım arasına giremediği için. *

  • o_l__/

    tatil yapan beyaz yakalı. büyük ihtimal elinde tablet game of thrones izliyor.

  • eliyle 3 yaparken başparmağını kullanan tip

    basketbol hakemi de olabilir pekala.

  • referanduma evet demek için 25 neden

    referanduma evet demek için 25 nedenin her birine 10 ar cevap verebilirim. o yüzden hayır diyorum içim de rahat.

  • hesap makinesiyle sözde indirim hesaplayan esnaf

    net söylüyorum bu işin ustası kuyumcudur.

    sene 2011 evlilik teklif edeceğim için antalya'da kuyumcuları dolaşıyorum, bir tanesine girdim bir yüzük beğendik fiyat sordum 3800 tl dedi ama dedi eğer akşama kadar almaya karar verirsen, hesap makinesiyle ilişkisine başladı işte o an. 1,5 dakikalık işlem sırasında nasıl yaptı nasıl etti bilmiyorum ama 3800 tl'yi 1650 tl'ye indirdi.

    işin ustasının kuyumcu olmasının bir sebebi de işin içinde çok parametre var, kar marjı, altın fiyatları, altının döviz karşısındaki durumu, maliyet gider çizgisindeki yeri. türkiye ekonomisi bence bir kuyumcuya teslim edilmeli o hesap makinesiyle altından kalkacağına eminim.

  • 5 temmuz 2015 yunanistan referandumu

    yunanistanın 5 yıldır battığını görmeyip çipras'a yunanistanı batırdı diyip solcular ekonomiden ne anlar diyenler, türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durgunluğun krize dönüşmesiyle sorumlulğu yıkacak birini arayacak olanlardır. işte bu yüzden chp'nin hiç bir şekilde koalisyonda olmasını istemiyorum.

  • kemal kılıçdaroğlu

    kendisinin tek derdi akpartiyi bitirmek bu yolda tüm egolarını geride bırakmaya da hazır.