conlesibamose7
profili

  • jorge jesus'un rakip futbolcuya tekme atması

    son derece babacan bir şekilde "kalk ulan kerata bir şeyin yok işte" diyerek tekme atar gibi yapmış ve hemen sonrasında kendisiyle ilgilenerek başını okşamıştır.

    bir de utanmadan mukayese ettikleri kişiye bak ya.

    neyse bu da olmadı. kovalamaya devam edebilirsiniz.

    tekmeciler için edit: herhangi bir itin tekmesiyle jesus'un şefkat dolu tekmesini elbette aynı kefeye koyamayız. ki zaten olayda ciddi bir tekme olsa istanbulspor camiası ortalığı ayağa kaldırırdı. düşünme özürlü moronlar.

  • saçını keseceğine kocana iyi karı ol

    evrimin kayıp halkaları bunlar ya. yok 100.000 yıllık insanlık tarihinin sonucunda bu tarz canlılar hala oluşuyor olamaz. cidden büyük iş.

    en büyük sorun da malum üremeleri. bunların üremesi çok ama çok üzüyor beni.

  • lukas podolski

    adamların tüm eski futbolcuları aynı profil. bakın tartışmasız hepsi.

    inanılmaz bir camia. gerçekten şu işte bir dünya markası galatasaray.

    bizim ex'leri ise iyi bilirsiniz. kariyer maçlarını fener'e karşı oynarlar.

    her şey değişir, bu değişmez.

    edit: şunun olacağı gün gibi ortadayken, onu oyunda tutan ersun yanal'ın hoca olmadığını da söylememe gerek yok sanırım. jailson'u aylarca göz göre göre stoper oynatarak bizi perişan eden adamdan bahsediyoruz gerçi. çok da şaşırtıcı değil.

  • 19 ocak 2021 m. h. yandaş'a 1 maç ceza verilmesi

    şimdiii sevgili dostlar bildiğiniz üzere geçen sene alexander sörloth net kırmızı kartlık bir hareket yaptığı için kırmızı görerek oyundan atılmıştı.

    fakat o da ne? efendim kendisi tahrik edilmişti ve dolayısıyla fazla ceza almamalıydı. ve sonra ne oldu? kendisi 1 maç ceza aldı. evet şaka değil, şampiyonluk yarışının o kritik günlerinde kendisi bu hareketi sebebiyle 1 maç ceza almıştı.

    gelelim mert hakan yandaş konusuna. mantıken durum benzer. hatta tahrik arayacaksak, burada çok daha fazlası mevcut. bilinçli olarak kafaya geçirilen bir ayaktan bahsediyoruz. ve karşılığında "var'a rağmen" cezalandırılmayan bir aytaç kara mevcut.

    o yüzden fenerbahçe'nin direkt olarak geçen seneki durumu gündeme getirmesi akıllıcaydı. bunlarla mücadele etmek için iyi bir hafızaya ve ortalama üstü bir zekaya sahip olmanın şart olduğunu bir kez daha anlamış olduk.

    benim görüşümse geçen seneki sörloth kararı nasıl ki hatalıysa bu karar da hatalıdır. tahrik mahrik geçeceksiniz onları. rakibe sert hareket/küfür nedeniyle olan kırmızılar minimum 2'den başlamalı.

  • 5 nisan 2019 turkcell internet kesintisi

    feci kopmuştur. öyle böyle değil. muhtemelen sorumlusu benim zira az önce salla kazan'dan 3 saatlik 3 gb geldi. turkcell'e bırakmamak için wifi'yı kapatıp sömürmeye başlamıştım. afedersiniz arkadaşlar :(

  • 24 ekim 2016 atiker konyaspor fenerbahçe maçı

    geçen sene şampiyonluk yarışındaki en kritik dönemeçlerden birinde, fener'i evine eli boş gönderen aykut kocaman'ın hala utanmadan fener'e yatacağını söyleyenler var. bakın şimdi size bir tavsiye vereceğim. bunu en yakın dostlarınız dahi yapmaz. değerimi bilin.
    aynaya bakın ve aşağıda yazanı yüzlerce kez tekrarlayın:

    ben aşağılık, adi, iftiracı bir köpeğim ve huzura ermek için değişmek zorundayım.

  • robin van persie

    geçen sene ligde 15'ten fazla gol atmıştır. daha bunu bilmeyenler taraftar diye geçiniyor ya ben ona yanıyorum.