foucauldian11
profili

  • 13 mart 2024 ali koç basın toplantısı

    adam bildiğiniz yerel seçimler öncesi ne ekonomi, ne fiyatlar ne de başka şey konuşulmasın diye kendisini yırtıyor. sanki bir yerlerden talimat gelmiş, herkes futbol konuşsun diye yırtınıyor. bu hakem hataları bile kasten bu yüzden yapılıyor olabilir.

  • 14 mart 2023 konda seçim anketi

    konda tarafindan hiçbir yerde paylaşılmamış olan, tahminen vitaminsizin üstünlüğü ele alan muhalefetin moralini bozmak için dolaşıma soktuğu kolpa.

    buna inanıp da manipülasyon yapanın kafasına patlatın.

  • ilk 500 içinde 8 malay üniversitesinin olması

    malezya'nın yolsuzluk yapan başbakanını tutukladığını bilmeyenlere garip gelebilir. bunu yapabiliyorsan bir çok alanda da iyi gidersin.

  • 19 temmuz 2021 afgan istilası

    bu istilayla ilgili dikkat etmemiz gereken bir diğer husus da yurtdışında (özellikle de batı ülkelerinde) olup bulunduğu ülkenin yüksek kriterlerini anca yerine getirip orada kıyaktan göçmenlik yapan sözde akademisyen sürüsünün afganların göçüne karşı çıkanlara ırkçı filan demesi.

    ulan beyinsiz, madem sen kıyaktan göçmenlik yapıyorsun bern'de, lozan'da, köln'de, türkiye'de yaşayanların başına gelenleri, bu istilanın türkiye'yi ne kadar yaşanmaz hale getirdiğini, ortada ciddi bir politikasızlık olduğunu ve demografinin değiştiğini, türkiye yerine türk toplumu yerine saçma bir oluşumun yaratılmaya çalışıldığını görmüyor musun? sözde ılık demokratçılık oynamak için mal mal ne konuşuyorsun? git madem türkiye'de yaşa? o yok "risk altındaki akademisyenler" adı altında aldığın kolpadan oturumlarla neyin cakasını satıyorsun? asalak!

    bir de yeni tipler türedi bunlar arasında expat desek hoşumuza gidermiş, öyle diyor, kes lan beyinsiz! elmalarla armutları ayırt edemeyecek çapınız var. bir ülkenin yüksek kriterlerini yerine getirip, büyük bir eleme ağından sonra orada göçmen olmak, çalışma iznine sahip olmak ayrı, büyük bir kitlenin bir ülkeye bir istilacı şeklinde güruh halinde gelmesi ve ülkede zaten bıçak sırtı olan iç huzur tamamen tehdit etmesi, umudu kalmayan gençleri işsizliğe etmesi ayrı. elbetteki suçlu politikacılar, ancak sen de bunu savunacak hak yok, çok savunacaksan dön türkiye'ye, oralardan caka satma.

    dön de türkiye'ye ondan sonra caka sat! oturuyor new york'ta, montreal'de, lozan'da, bern'de, frankfurt'ta, lund'da, stockholm'de, oslo'da "ay siz ırkçılık yipiyisinizzz!" diyor. hadi lan ordan.

  • 28 nisan 2020 imamoğlu ölüm oranları açıklaması

    hala bazı sayılara doğru diyenlere golü atmıştır.

    bütün ülkeler vatandaşlarına para yağdırırken seninki iban vermiş, salgının ilk günlerinde akp'liler tanıdıklarını karantinadan kaçırmış, ilk günlerde bile sayılar zorla verilmiş, aytaç yalman'ın ölümünü saygı öztürk açıkladı diye kabul etmek zorunda kalmışlar, ilk vakayı sağlık bakanı 11 mart diye açıklamış ancak gencecik bir hemşirenin 7 mart'ta yakalandığı anlaşılmış (maalesef keybettik kendisini :/ ) ve 15 bin umreciye ülkeye giriş izni verilmiş, umrecilere ateş düşürücü verilmiş, gelen tepkiler üzerine mansur yavaş'ın da girişimiyle ankara'da yer ayarlanmış ve o umrecilerden 5 bin tanesi karantinaya alınabilmiş. daha yine ilk günlerde malzememiz yok diyen doktorlar soruşturulmuş ve gözaltına alınmış. hatta bir doktorun meslektaşlarına karşı yaptığı açıklama yayınlanınca başına gelmeyen kalmamıştır.

    bütün bunlar daha sadece başlangıç. 10 nisan'da yaşananlar, istenilen iban, belediyelerin yardımlarının engellenmesi ve banka hesaplarının bloklanması bunları saymıyorum.

    şimdi ibb başkanı diyor ki son yılların ortalamasına bakınca istanbul'da büyük bir ölüm artışı var diyor. nasıl oluyor bu? corona salgını varken veremden mi olacaktı bu yani? işte hep dediğimiz bu zaten, benzer artış diğer şehirlerde de.

    şimdi bunların verdiği sayılara doğru diyorsunuz bir de vah yazık!

  • evetçilerin ysk skandalına sessiz kalması

    (bkz: hırsız olmayan hırsıza oy vermez)

    kendi içlerindeki sahtekar ontolojinin bir yansımasıdır.

  • 16 nisan 2017 referandumda hile yapılması

    7 haziranda da hile hurda vardı. olmasa %40'ları göremezlerdi. ses edilmemesi olmadığı anlamına gelmez.

    katakulliler erkenden başladı. birisi de diyor ki hile yapıldı tayfası mesaiye başlamış.

    yok kardeş yok hileciler esas ilk sandıkla beraber mesaiye başladılar. bunu deşifre edince suçlu mu oluyoruz? ahlaksızlığı mı savunuyorsunuz? ahlaksızsınız o zaman!

    hayırın baskın olması beklenen sandıklara eksik pusula verilmiş durumda.

  • kemal kılıçdaroğlu

    şuan ntv'de konuşuyor. kardeşi ile ilgili iddialara kısaca "belediyeden menfaat bekliyordu" şeklinde cevap verdi. "soyadı kılıçdaroğlu da olsa kim belediyeden menfaat bekliyorsa kapının önüne koyun dedim" dedi.

    o yüzden kardeşinin hasetlendiğini ima etti.

  • recep tayyip erdoğan

    türkiye'nin en rezil günlerinin yaşanmasına sebep olmuş insandır.

    işin kötüsü hiçbir sorumluluk hissetmemesidir. yandaşlarının da hiçbir sorumluluk yüklememesidir.

    kandırılma muhabbetini açanlara da şunu söyleyeyim. devlet adamı kandırılmaz! kandırılamaz! kandırılıyorsa devleti yönetemez.

    senelerce muhalefete "iki koysun versek güdemez" dediler, gördük kim güdemiyor. daha yanındaki yaverden habersiz olan devlet yönetemez.

    not: kendisi türkiye'yi rezil duruma getirdikten sonra olanlardan dolayı 300'e yakın insan ölmüştür, önceki bombalamaları saymıyorum bile, ama kendisi kitlesine bayram gibi kutlama yaptırmıştır. insan hayatının hiçbir önemi yoktur kendisi için.

  • kemal kılıçdaroğlu

    hayatları boyunca yalan söylemiş insanların ve yalandan dünya kurmuş insanlar, bir söylediklerini ertesi gün kendileri yalanlayanların ve böylelerini takip edenlerin çıkıp da yalancı dediği adam. darbelerden en çok chp çekmiştir diyerek de doğruyu söylemiştir. kontrgerilla'nın amacı türkiye'de bir daha asla kemalistleri ve sosyal demokratları iktidar yapmamaktır. okuyun ondan sonra gelin.

    sonra bir gün yüzünüze "bana mı sordunuz bunu yaparken?" derler göt olursunuz.

  • kemalist komutanların tayyip erdoğan'ı kurtarması

    artık iyice ortaya çıkmış olan gerçekliktir.

    fetöcülerin darbe girişiminden sonra, 1. ordu komutanı ve koyu kemalist general dündar tayyip erdoğan'ı arayarak onu koruyacağını ve istanbul'a gelmesini ve oteli terk etmesini söylüyor.

    daha sonra diğer kemalist komutanlar uçan f-16'ları etkisiz hale getiriyor.

    kısacası kemalistlere darbeci diyenler göt oldu bu birincisi. ikincisi kemalist komutanlar 17-25'ten sonra tayyip erdoğan'ı ikinci kez kurtarmış oldu. burada yapılmak istenen fetöcü oluşumu tamamen ordudan atmak.

    evet görünen o ki kemalistler tayyip erdoğan'ı kurtardı. sokaklara çıkıp gezicilere ve kemalistlere laf etmeden önce iyi düşünün!! ikidir kıçınızı kemalistler kurtarıyor.

    bu ülkeyi bu hale siz getirdiniz, ordu sizin yüzünüzden itibarsız hale geldi buna rağmen bu kemalist mehmetçik sizin kıçınızı kurtarıyor, neden? çünkü kemalistler bu toplumda artık darbe olsun istemiyor ve sapkın ideolojileri savunanları halkın kovmasını istiyor.

    ekleme: darbenin engellenmesinde halk desteği olması ve polisin işin içine girmesi general dündar'ın erdoğan'ı arayıp onu koruyacağını söylemesi sonrasında oluşan psikolojik üstünlüktendir. bir çok polis en başta darbecilerden yana olacağını gösteren hareketler yapmasına rağmen psikolojik üstünlük kemalist subaylar sayesinde değişince polislerin de tarafı değişmiştir.