kfk11
profili

  • türkiye'nin en iyi müzik grubu

    adam kurban yazmış, millet liseli diyor ahaha.

    olm adam olsa olsa lisede kurban dinliyodur. kurban dinleyen liseli mi kaldı? biz dinliyorduk lan lisede kurban'ı.

  • 28 aralık 2017 beşiktaş osmanlıspor maçı

    ne güzel maç oluyor lan! quaresma yok. orta-kafa-gol organizasyonu yok. haliyle orta da yok. e quaresma yok. pas oyunu oynanıyor. negredo rahat oynuyor, defanstan top alıp dağıtıyor. pozisyon buluyor. quaresma yok demiş miydim? oğuzhan bile eski günlerindeki gibi oynuyor. bir de quaresma yok.

  • star wars episode viii the last jedi

    isterse dünyanın en kötü star wars filmi olsun, fragmanı izlerken yine vücutta dikilmedik tüy bırakmamıştır.

  • sperm yutan kadınlar

    günlerden perşembe

    saat 10:30 suları

    adamlar ağza boşalmakla ilgili fanteziler üretiyorlar.

    işsizsiniz ok. bunu net anladık. yani amacınız bunu göstermekse, başardınız gençler. alkış.

  • iphone 5s

    arkadaşlar,

    bu telefonu almayı düşünüyor ve bununla ilgili yorum bekliyorsanız, siktirip gidip forumlara yazabilirsiniz.

    her telefon başlığına, her pc başlığına, her elektronik alet başlığına "alsam mı bilemedim. yorum pls" diyen adam doldu sözlük ya.

    böyle sözlük mü olur amk. insanlığa ne faydanız var? kutsal bilgi kaynağıydı lan bu sitenin mottosu! al bak başlıkta yazan bissürü adam var. demek ki adam kullanıyor da yazmış. sor ona amk. mesaj at. her önüne gelen her soracağı şey için her problem için entry yazıyor. geçen adam vga'dan değil de hdmi'dan bağlayınca bıdıbıdı oluyor ne yapmalıyım diye entry girmiş ya kafamı duvarlara sürttüm!

    ha bi de ekşi duyuru diye bişey var. çok güzel. orda soru soruluyor direkt. sizin bu yaptığınız şeye hizmet ediyor yani.

  • 24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçı

    herkes sikicez sokucaz diyor. kimsenin ama kimsenin mantıklı bir argümanı yok.

    biri deseki "beşiktaş kanat oyunuyla, pas trafiğiyle galatasaray'ın mevcut oyun sisteminde kilidi rahat açar" ya da "galatasaray'ın orta sahası beşiktaş'ın kolay pas yapmasına izin vermez" falan, eyvallah diycem.

    diycem de, eh be amına koduklarım, daha bu takımlar yeni transferleriyle doğru düzgün maç bile yapmadı. argüman sunmanız için bile yeterli koşullar mevcut değil.

    yapmayın şunu artık. ergenlik sınırlarını zorluyorsunuz. beyninizle hareket edin. kimse kimseyi sikmiyor amk. götünden kan almak falan yok. bu maça galatasaray taraftarı gelecek. harika bir şey bu. ama sözde! çünkü siz bu kafada olduğunuz sürece, deplasman yasağı bizim futbolumuza az bile!

    taraftar en güzel tepkiyi tribündeki marşlarıyla, pankartıyla, maç öncesi - sonrası gönderdiği mesajlarıyla verir. birbirini sikerek değil.

    not: siyah-beyaz.

  • beşiktaş

    abi ben şunu anlamıyorum.

    sen de beşiktaş'ı tutuyorsun, ben de beşiktaş'ı tutuyorum.

    ya sen nası tutuyorsun bu takımı? senin hayatında futbol adına bildiğin tek şey beşiktaş mı? hiç dünya futbolu izlemedin mi? fenerbahçe'yi galatasaray'ı izlemedin mi?

    neden soruyorum bunları biliyor musun? çünkü öyle yorumlar yapıyorsun ki, gören hayatındaki futbol öğesinin sadece berber ve bakkal muhabbetinden ibaret olduğunu anlayabiliyor.

    bu sözlerim kimlere hitap ediyor, o kısma gelelim.

    1) "şenol güneş allah belanı versin takımın amına koydun" ekibi.

    ilk mağlubiyette ortaya çıkarlar.

    şükür ki sözlükte aklı başında 3-5 adam hala var. hiç olmadı onları oku. azıcık oku. çoğunuz müslümansınızdır. ne gelmiş senin dinine ilk emir? "oku". hadi ilkokul hocandan nefret ettin, ortaokulda çok dayak yettin, liseyi de manita uğruna çöpe attın, ama aileden gelen din kültürünle bunu anla bari. yani sana laf anlatmak için başka yöntem bulamıyorum.

    oku amına koyim oku. sonra da azıcık düşün. herşey senin fantezi dünyandaki gibi yaşanmıyor ulan. neymiş? rhodolfo varken necip'i nasıl oynatırmış.

    eh be gerizekalı, bunu bir tek sen mi düşünüyorsun? üç kuruş kara geçmek için, takım bir seviye daha yukarı çıksın diye hayatını bu kulüp uğruna harcayan insanlar var orda. yöneticiler var. bunu bir tek sen düşündün değil mi? hiç biri fark etmiyor necip'in stoper olarak iyi performans ortaya koymadığını. senin yaşın kadar hocalık yapmış şenol güneş, "ya belki bu maç iyi oynar yaaa:)))" diyor da koyuyor o adamı defansa.

    abi ben size bunun doğrusunu anlatmayacağım. ama gerçekten iğrenç bir mentaliteniz var.

    2) "ersanı sattılar, stoper alamadılar, allah yönetimin belasını versin" ekibi

    evet. kör öldü badem gözlü oldu. burda ersan'a söven adamlar, adam satılınca ersan bizim herşeyimiz demeye başladı. bu adam 7 milyon'a satıldı. 7 milyon. yazıyla yedi. biz mali zorluklar yaşayan bir kulübüz. böyle bir fırsatı tepmemiz için, elimizde messi gibi vazgeçilmez bir adam olması gerekiyor. yani "ne verirseniz satmayız abi" dememiz için. ersan vazgeçilmez değildi. belki 2-3 milyon için verilmezdi. ama 7 milyona kimse ağzını açamaz (ki bir kısmı adanaya gitti bu paranın).

    sonra noldu? rhodolfo sakatlandı, üzdü. marcelo ve alexis geldi. ikisi de ortalama stoperlerdi. yani ersan'dan iyi değillerdi. ama ersan'dan kötü de değillerdi. alexis mesela net olarak akhisar maçı yüzünden harcandı. potansiyelli bir futbolcuydu. marcelo hala takımda oynuyor.

    bu sene için stoper ihtiyacımız var ve belli ki stoper alınacak. sadece azıcık daha sabretmeniz gerekiyor. yani yönetim ne diyor? stoper alacağız diyor.

    ama bu amınakoduklarım ne yapıyor?

    -hala stoper alamadılar allah belanızı
    -stopersiz avrupa kupasında bizi kevgire çevirecekler
    -yeni liverpool mağlubiyeti geliyo az kaldı

    allah belanızı bi durun be. bi dur bitsin şu transfer dönemi bi dur lan!

    3) "nasri, aboubakar, talisca, caner, gökhan gönül... şampiyon belli ikinci kim?" ekibi

    en iğrenci de bu.

    yok ya, iğrençlik olarak bir sıralama yapamadım. diğer 2 grup hemen kızmasın.

    abi bu nasıl beyinsiz bir beyandır? ulan sen de beşiktaşlısın, ben de. ben hayatımda 4 şampiyonluk gördüm amınakoduum. sen kaç tane gördün? metin-ali-feyyaz döneminde aklım futbola yetmiyordu daha. ondan saymıyorum. bu arada 7 fenerbahçe şampiyonluğu, 10 tane galatasaray şampiyonluğu, hiç yetmezmiş gibi bir de galatasaray uefa şampiyonluğu gördüm. o yüzden ben ronaldo, messi, bale, neuer gelse bile "kesin şampiyonuz" diyemiyorum. sen ne götüne güveniyorsun lan?

    yani işin sinir stres kısmını bırakırsak bir kenara, mevzu futbol sayın renktaşlarım. mevzu sahada oynanan futbol. bu futbolu oyuncular ortaya koyuyor. oynayacak oyuncuları teknik direktör seçiyor ve onları taktiksel olarak yönlendiriyor. kadroya da oyuncuları yönetim katıyor. ve bunlar hep bir sistem içerisinde olan şeyler. hiç biri kafasına göre ortaya konan bir şey değil. ki bu sistem dalgasının gerçekten de en iyi zamanlarını yaşıyoruz şu anda. takımda hiç olmadığı kadar düzen var. stat var, transferler yapılıyor, hoca iyi futbol oynatıyor, takımda kolej havası var.

    borcumuz var çok. paraları savuramıyoruz. baksana başkan herkesi kiralıyor. kolay iş mi üç kuruş parayla transfer yapmak? fenerbahçe'nin, galatasaray'ın, trabzonspor'un formüllerini bilmem ben. benim aklımın bastığı, para yokken transfer yapılamayacağıdır. benim takımım da yapamıyor işte. kiralıyor falan. benim için normal olan bu. ben gidip 15 milyonluk adam almalarını beklemiyorum. o yüzden saygı duyuyorum. en uygun zamanda en uygun koşullarda en iyi adamı getireceklerdir. saygı duyuyor ve sabırla bekliyorum.

    işte bu 3 gruptaki adamlar takımın bu harika döneminin kıymetini bilmeyip, önüne gelene sayıp sövdükleri için, insanları hem beşiktaş'tan hem de taraftarından soğutuyorlar.

    özetle, bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı beşiktaş'tır. transferler de yapılacak, takım kurulacak, oturacak, harika futbol oynayacak ve taraftarıyla izleyicisiyle herkese keyif verecektir. sakin olun lütfen.

  • rock tarihinin en iyi 10 davulcusu

    (bkz: olm siz kimsiniz lan)

  • sert seks

    lan olm kasdlkasdkas

    hemen 22 santimciler gelmiş.

    benden de bi 25 santim. kalınlık daaaa.. nası olsun. hmmm... şey soba borusu?

  • youtube'daki slime çılgınlığı

    yüksek müsadenizle ben başlıyorum:

    slime ne amk? bizim türk milleti neden slime'a sarmış? noluyor lan?

  • beşiktaş

    15 milyon'a satılacak denen gökhan töre'yi 5 milyon'a zor veriyormuşuz.

    atiba kalmak için senelik 2 milyon istiyormuş.

    serdar aziz'i almadık diye şenol güneş ve fikret orman kavga etmiş ve şenol güneş tavrını koymuş.

    gomez'in alternatifi llorente'ymiş.

    oğuzhan milli takımda çok kötü oynadığı için, sene başında verilen teklifi değerlendirmediğimiz için pişmanmışız. elimizde kalmış.

    bakın, bunlar son günlerde beşiktaş'la ilgili çıkan haberler.

    sözlükte okuya okuya medya da mağdur geyiği yapıyor takım üzerinden. şampiyon takıma zorla kümede kalmış kayserispor muamelesi yapıyorlar amk.