punkgeisha5
profili

  • haklarını arayamayan meslek grupları

    ögretmenler de bu güruha girer. bakmayın twitter'da atama istiyoruz diyenlere, onlar atama aldıktan sonra başlarına ne gelirse gelsin seslerini çıkarmazlar. devlete atanmak demek zaten onlar için bütün sorunların da bittigi anlamına gelir. ama sorun şu ki özelde de durum budur, herkes her şeyden şikayet eder ama kimse otoriteye karşı gelmez. hayatımda sadece bir kez kolejde çalıştım ve orada derste su içmek bile yasaktı. ögretmenim ben ve sürekli konuşuyorum, düşünün sıkıntıyı. 1 ay sonra istifa ettim. ama orada yıllardır çalışan her hoca her gün bir şeylere lanet ederken arkamdan sadece baka kaldılar. halbuki sana yapılan eziyete karşı birlik olup bir gün ders bıraksan hakkını yine alırsın veya en azından denemiş olursun. ama yok bu bizim kültürümüzde yer etmiş bir durum, bana dokunmayan yılan bin yaşasın düsturu her kurumda ve her çalışanda var.

    haklarımızı yedirmeyelim, insan olmanın hayvandan ayrılan en birinci kurallarından birisi bu.

  • orkid'in uncover the shame reklamı

    (bkz: #96914069)

    hangi evrende veya avrupa ülkesinde yaşadıgınızı bilmiyorum ama türkiyede pedler yıllarca gazete kagıdına sarılarak verildi, hala bu ülkenin bazı yerlerinde bu şekilde satılmaya devam ediliyor. ama yıllar sonra filan siyah poşet yeterli gelmeye başladı bazı bakkal amcalara. kız arkadaşlarım orkid almaya utanırdı biz çocukken, ben pek utanmazdım o yüzden ben alırdım herkesin pedini. bakkal amcalar haşır huşur sarardı o pedleri gazetelere.

    *normal bir şey kanamak, hatta yıllardır kanıyorum ben aaaa ne kadar ayıp yaa. kadıköy'de mi büyüdün sen bakiim? yoo gayet de bi güneydogu ilinde büyüdüm, sadece utanmadan ped istemenin hep normal oldugunu düşündüm. normal di mi yani? peki o zaman neden gazeteye sardılar yıllarca bu pedleri? vala bilmiyorum işte neden sardılar. peki bunu hiç görmemiş ve hunharca hatta salakça eleştirene ne denir? ben salak ve embesil derim. kalanlar da bilmedikleri bok hakkında atıp tutarak aptal kontenjanına girerler gayet de*

    - peki sen küçücük bir kız çocuguyken etkilenmedin mi bu tavırdan?
    + ben etkilenmedim sanırım ama çogu kız arkadaşım etkilenmiş olacak ki (dogdugumuz andan itibaren kanamak bize kötü bir şey olarak ögretilmiş çünkü) onlar pedlerini hep bana aldırdılar. ben de grubun asi kızı olarak anıldım hep. ne asi ama ya; ped alan kız! :)

    sikik önyargılarınızı alıp gidin bence. bu ülkede kadınlar her dönem sıkıntı yaşadı, hala yaşıyorlar da. öldürülen kadınların başlıkları altında aptal vicdanlarınızın seslerini dublajlamaktan gerçek vicdanınıza söz vermeye zaman kalmıyor bence. bilmediginiz konular hakkında atıp tutmaktan vazgeçerseniz bence gelişmekte olan ülkeler seviyesine bi tık da olsa yaklaşabiliriz. ama etrafta bu kadar bilgisiz söz sahibi olunca biz hiçbir şekilde gelişemiyoruz kendi içimizde.

    not: reklam kapitalist vs bilmem ne. umrumda degil. fikir gerçek ama, hala bu şekilde pedini alan kızlar var bu ülkede de bu dünya üzerinde de.
    kaldı ki yozgat veya diyarbakır pek bir şey degişmiyor, bizler bunu yaşadık küçücük kızlarken henüz. senin duymamış olmaman bu boktan gerçegi degiştirmiyor ve senin mal anlayışını gerçek kılmıyor.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    1. 1.70 degilim ama ona ragmen topuklu giyemiyorum. sanki alttan iki tane kalas eklemişler gibi sahte geliyor bana artık topuklu ayakkabı (eskiden giyerdim). daha kısa topuklu ve yere yakın ayakkabılar (dolgu topuk gibi) daha gerçek geliyor bana. yine de bu duyguda olmayıp topuklu ayakkabı giymek isterdim. bence kadınlara çok yakışıyor topuklu ayakkabı. bırakın da boyumuz kaç olursa olsun giyelim.

    2. en ve tek büyük aşkımı sözlükten buldum. yani sizin için de umut var, bence sadece sevişmeye odaklanmadan arayışınızı sürdürün. çünkü buradan buldugunuz adam/kadın daha kalıcı olabiliyor. yazdıklarından yola çıkarak size uygun olup olmadıgını anlayabiliyorsunuz çünkü. tabi karşınızdaki kişinin yazdıklarını okuyorsanız :) sadece gülücüge odaklanmayın.

    3. fm f grup sanırım oyun, oyun oynamayı çok severim(z) o yüzden kadınları bu konuda bence hiç de hafife almayın. pahalı olmasa simülasyon oyunlarını sürekli oynamak isterim.

    4. izledigim en kötü film diye bir şey yok, ben bi film izleyeceksem önce açar yorumlarına bakarım. ekşi, imdb, vs vs... kötü yorumlar çogunluktaysa izlemem. kötü yorum varsa ama ben yine de merak ediyorsam o benim seçimimdir. izlerim.

    5. zeka: 23 (zekasızlarla bir saniye bile geçmiyor :( )
    maaş-para: 15 (hayat kısa, zamlar uçup gidiyor. taşı sıkıp suyunu çıkardıgım için aynısını karşıdan da beklerim, üzgünüm beyler)
    vücut-kas: 5
    boy: 10000 (istisna)
    yakışıklılık: 5 (yukarıdaki ve alttaki 20'likler zaten bunu karşılıyor)
    bilgi birikimi: 20
    ağırbaşlılık: 5 (zeki ve bilgili adam zaten agırbaşlı olur)
    espri yeteneği: 5
    yataktaki meziyetleri: 22

    6. boyum 1.60'tan kısa degil ama tanıdıgım çogu hatun gayet kendinden memnun o konuda. fetişim boy takıntım. regl öncesi libido evet yükseliyor. dünyada son günüm olsa yer içer sevişirim. makyajı kendim ve geri kalanlar için yapıyorum, öncelik kendim. evlenip çocuk yapmak istemiyorum. evlenip çocuk yapsaydım kocamdan bana ve çocuguma saygı duymadıgı için sogurdum. eglencelik film degil ama dizi önerim var; it's always sunny in philadelphia. evlilik çocuksuz olacaksa ve çok seviyorsan bence güzel. ve bence bir erkek sadece beyni ile düşünür pipisi ile hareket eder. evet :)

  • suriyeli sığınmacılar

    dün gece hayatımda şahit ve müdahil olacagım en kötü şeylerden birisini yaşadım. olayın sonunda emniyete de ihbarda bulundum bunu belirteyim. ve insan olarak insanlıktan bir kere daha igrendim.

    geçici bir süreligine gaziantep'teyim. dün gece en yakın kız arkadaşımla evde biraz takıldıktan sonra gece çorba içelim dedik. gece 2'yi biraz geçiyordu. bilen bilir burada bir otelin oldugu bir cadde vardır (otelin adını vermiyorum özellikle ama altında bir pavyon olan bir otel ve daha çok fuhuşun döndügü ve son yıllarda suriye'lilerin yaşamaya başladıgı bir yer burası) o caddeden geçerken dikkatimizi gençten bir adam ve yanında sarı saçlı (bir kısmı boyalı) üzerinde açık bir bluz ve altında tayt olan taş çatlasın en fazla 5 veya 6 yaşlarında bir kız çocugu dikkatimizi çekti. arkadaşıma arabayı durdurmasını söyledim çünkü durum çok tuhafıma gitti. gecenin o saatinde yolun ortasında bir aşagı bir yukarı yürüyen bir adam ve 5 yaşlarında bir çocuk getirin gözünüzün önüne. arabadan inip adama seslendim adam çocukla hemen yanıma geldi. türkçe ve ingilizce çocugun onun kızı olup olmadıgını sordum ancak kendisi arapça konuştugu için anlaşamadık. hemen kenarda ileride duran bir adama seslendi (ben arabadan inmeden önce de o adamla konuşuyordu zaten) o adam da türkçe bilmedigini ifade etmeye çalıştı. elindeki telefonu gösterdi bir numara çevirdi ve bana verdi telefonu. telefondaki adam bana buyrun filan derken benim artık nevrim döndügü için adama direkt bu kız çocugu kimin diye sormaya başladım. adam telaşla telefonu arkadaşıma ver dedi, ben telefonu verdikten sonra diger adam ve çocuklu adam saniyesinde yanımdan ayrıldılar. o saatten sonra peşlerinden gidemezdik çünkü iyice ara sokaklara girmişlerdi artık.

    polisi aradık bilgi verdik. ama peşine düşecekler mi bilmiyorum. elimden hiçbir şey gelmemesi de iyice canımı yakıyor. ama suriyeliler meselesi bireylerin tek başına çabasıyla çözülecek bir durum degil. işin daha kötü yanı bu tür durumlar arz-talep meselesi gibi. o gece o kız çocugu için pazarlık yapacak pisliklerin de bu dünyada varoldugunu bilmek ise bende büyük bir nefret ve öfke uyandırıyor. iyi insanlardan tek dilegim olabilir, bu tür durumlara daha duyarlı ve gözleri açık yaklaşmaları gerekiyor. ben dün gece arabadan inerek belki o gecelik kurtardım o kız çocugunu. birileri daha dikkatli olursa belki de o ve onun gibi kız çocuklarının hayatlarını kurtarabiliriz. onun ötesinde benim bu devletten yana hiçbir umudum yok.

    *telefondaki polisin bize iki kadın olarak o saatte orada ne işimiz oldugunu sorması sanırım benim umutsuzlugumu size tarif edebilir.

    ** ne yapılabilir, ne yapabiliriz; her türlü destek vermeye, yardım etmeye açıgım.

  • dincilerin mezuniyet gecesine hayır videosu

    bunlar mezuniyette herkesin alt alta üst üste grup yaptıgını filan mı düşünüyor acaba? erkek erkege yurtlarda kala kala akıl fikir pipiden, kukudan ayrılamıyor.