fuzulee8
profili

  • kur farkını bahane edip zamlara kökleyen firmalar

    (bkz: türkiye a.ş.)
    (bkz: motorine 45 kuruş benzine 50 kuruş zam)

  • türkiye'yi işgal edecek değiliz

    orjinali üstteki entrylerden birisindeki gibiyse, naçizane almanca bilgimle tam tercümesi:

    "türkiye'nin kendisini rehin alması dolayısıyla en nihayetinde sadece diplamatik ve sosyal imkanlarımızı kullanabiliyoruz. saldıracak halimiz yok."

    olan cümle.

    o değil de, ekşisözlük entel dantel popülasyonu dedik, ekseriyeti metin 2'den fırlama dallama, atarı gideri yüksek ergen çıktı amk. yorumlara gel yorumlara.

  • 15 mayıs 2017 sultangazi olayları

    (bkz: sultangazi)

    evet : %61,4

  • rte'nin başkan olması halinde yapacağı ilk icraat

    (bkz: sınırsız ohal)

  • 4 kasım 2016 dolar kuru

    doları artırıp ülke ekonomisinin boka batmasına sebep olan kişilere değil, bununla dalga geçenlere çemkiren gerizekalılar akıllanana kadar artmasını istediğim.

    beter olun aptal sürüsü.

  • atatürk'ün ismet inönü'ye yazdığı mektup

    "bi buyuk" kavramini olusturan yeni raki'nin ilk uretimi 1944'te oldugundan geyik olduguna inandigim mektuptur.

  • hulusi akar

    derhal istifa etmesi veya uzaklaştırılması gereken komutan.

    kıçının dibindeki haini göremeyen, kendi astları tarafından rehin alınan adama mı vatanı teslim edeceğiz?

    ben 20 yaşındaki oğlumu askere uğurlayacağım, peygamber ocağı diye. orospu çocuğunun biri hıyanet içinde onu habersiz bir yerlere gönderecek, tekbirler getiren bir sürü katil ruhlu herif oğlumu esir alacak, boğazını kesecek ağzını burnunu kıracak, bir de vatan haini diye sayfa sayfa resmi yayınlanacak. baş mesuliyeti alması gereken adam da sırıta sırıta mecliste poz verecek, kahraman olacak. sikerim ben öyle işi.

    döneminde tsknın imajı yerle bir olmuştur, hkk büyük töhmet altındadır. bütün askeri, devlet sırları ile tahminen kimbilir ne kadar mühimmat paralel yapı tarafından çalınmıştır. askerleri uçak, helikopter, tank ve makinalı tüfekle halka ateş açmıştır. buna ek olarak türk askerleri vahşide kimliği belirsiz vahşilerce polis eşliğinde yerlerde sürünerek öldürülmüş, gözaltına alınmıştır. 93 yıllık şanlı ve milletimizin iftihar ettiği ordumuzun şerefi 5 paralık olmuştur.

    bu kadar rezilliği isterseniz 100 savaş kaybetseniz bile ordumuzun başına getiremezsiniz. bu kepazeliğe sebebiyet veren bütün kadroların tasfiyesi ve liyakata dayalı kadrolaşma başlatılması gerek. ilk gitmesi gereken adam da hulusi akar'dır.

  • 2016 turizm krizi

    25 senedir ailecek bitez'e gideriz, genelde yakın bölgelerdeki lokantalara gittiğimizden her bölge için belirlediğimiz arabaya hasar vermeyecek ama köhne, bakımsız açıklık bölgelerimiz var, onlara parkediyoruz. bir kaç sene öncesinde bu yerlerden bir tanesine geldiğimizde, girişine bariyer konduğunu ve otoparka dönüştüğünü gördük. olabilir, kısmet. gişeye geldik, biletimizi alıyoruz. babam sürücü koltuğunda, görevliye burası yeni otopark oldu herhalde hehehe dedi. gişedeki orospu çocuğunun verdiği cevap: "senelerdir buraları sömürdünüz, artık yok öyle" bak bak bak, etrafa bakıyorum, hiç bir yatırım yok, ne ışık koymuş, ne taşları çöpleri temizlemiş sıfır yatırımla allahın toprağının önüne bariyer koymuş, ve sömürdünüz muhabbeti çekiyor. anne ve babamın da sakinleştirmesiyle hiç bir şey söylemedik ve tın tın gittik parkettik. hiç unutmadığım, her hatırladığımda sinirlendiren birkaç olaydan biri olarak yerini aldı.
    buna ek olarak ciddiyetsiz bir şekilde aradığında gelmeyen, çok ararsan tersleyen, geliyorum deyip bütün gün bekletip, sonra "aaaa işim uzadı, gelemiyorum" diyen tamirci/mobilyacı, sorunu çözdüm diye gidip bir saat sonra tekrar su kaçırmaya başlayınca zorla getirilen, bir de para isteyen tesisatçı, sadece ingilizce konuşanları içeri alan ve türk olduğunu düşündüklerini ite kaka uzaklaştıran, badigard/mekan sahibi ve benzerleri bundan önceki yüzlerce entryde defalarca anlatılmış sürüsepet orospu çocuğu yüzünden desteklediğim ve artmasını istediğim krizdir. beter olun orospu çocukları, sadece oralısınız diye başka bölgelerden gelen insanları söğüşleme hakkını kendinizde bulduğunuz için beter olun.