80 e 49
profili

  • 1 mart 2018 afrin'de 8 askerimizin şehit olması

    ben, beşiktaş - fenerbahçe maçını izlemedim. hakkında bir şey de yazmadım. o sürede bu çatışmayla ilgili haber almaya çalışıyordum internet üzerinden. o yüzden bu başlığa bir şey yazmaya hakkım vardır sanırım. (!)

    neye isyan ediyorsunuz? anlamadım ki amk! ne yapmamız gerekiyor? balkona çıkıp bağırayım mı? sokakta tek başıma teröre lanet mitingi mi düzenleyeyim?

    eskiden böyle haberleri aldığımda ağlardım. ne kadar teröre lanet mitingi varsa işimden gücümden kaçıp katılmışımdır. ulan, şu anda ise haber bile alamıyoruz!

    "açılım yapmayın" dedik, kandan beslenenler olmakla yaftalandık! "suriye politikası yanlış" dedik, esad köpeği olmakla yaftalandık! şimdi bir şey söylemeyince yine suçlu biz oluyoruz! anlamadım ki amk! hayır, bir şey bilmiyoruz ki yorum yapalım.

    buraya yazmayıp maça yorum yazanlara kızıyorsunuz ama bu çatışma bilgisi ortaya çıktığından beri çok zaman geçti. bunun üzerine maçı oynatanlara neden laf edemiyorsunuz? göt yemiyor mu? ona götün yemiyorsa, buna da laf etmeyeceksin!

    her şeye rağmen tekrar soruyorum; ne yapmamızı bekliyorsunuz?

  • türkiye'de 2017 yılında çekilmiş medrese videosu

    hindistan trafiği gibiler amk. hiç kimse şeridinden gitmiyor.

    a rap laş ma ya ca ğız!

  • ismi ya da konusu hatırlanmayan filmler

    sadece film ismi öğrenmek için mesaj kutusunu açanlara yardım edilmemesi gereken filmlerdir. vay m.k. beyimiz lütfetmiş de mesaj kutusunu açmış. bilen varsa da yazmasın lan.

  • 18 ağustos 2017 kasımpaşa beşiktaş maçı

    öncelikle, "renkliler beşiktaş maçını izliyürleeer" diye ağlayanlar sussun lütfen. sanane amk! her ay parasını ödüyorum, istediğim maçı izlerim. galatasaraylıyım, yapacak başka bir şeyim yoksa tabi ki rakibimin maçını izleyeceğim. "tutmadığın takımın maçını izleyemezsin" diye devlet kuralı mı var lan?

    asıl konuya gelirsek, burada "üfff çok iyi oynadık yaaee" diyenlere inanmayın. beşiktaş, bu takıma 4-5 atması lazımdı. söylendiği gibi "şanssızlık" falan değil. talisca'ya verilmeyen kırmızı kartı herkes yazmış zaten. o yüzden değinmiyorum. beşiktaş'ın attığı ikinci golden anlaşılıyor kasımpaşa'nın defansının hali. süper lig içinde bulunan takımlardan hiçbiri o golü yemez. kasımpaşa'nın saçma pas hataları, kendi ceza sahasının önünde yaptığı gereksiz fauller vb. tüm bunlara rağmen maç berabere bitti.

    ekleme: lan osterssadhdlf takımına elenmemizle bu maçın ne ilgisi var? tamam, saçma bir şekilde elendik bitti gitti. ne yapalım? o takıma elendik diye lig maçı mı izlemeyelim?

  • mustafa kemal atatürk

    yolunda ölmeye and içtiğim başkomutan.

    bilim insanı.

    kültür insanı.

    büyük türk.

    son başbuğ.

  • 13 aralık 2016 istanbul kar yağışı

    kedi, kırmızı şarap ve winter chill out albümleri hazır bekliyorum. hadi amk, yağıyorsa yağsın. kediyi kestireceksiniz bana burada.

    ekleme: yağdı sayılmaz. kar mı bu! yer; halkalı/atakent mahallesi.

    kediyi affettim, şarap iptal, jagermeister'a devam.

  • 24 kasım 2016 adana patlaması

    hiçbir türk tv kanalını izlemem. çünkü bana göre hepsi yandaş. sadece halk tv izlerdim. darbe döneminde o da akp ağzı yapınca kafada bitirdim kanalı.

    neyse, haberleri internetten ve ekşi sözlük'ten takip ederim. sadece bu tür olaylar ilk olduğu anda görüntüleri izlemek için açarım. işte az önce cnn türk'ü açtım, tam o sırada dha muhabiri bağlandı canlı yayına.

    muhabir, canlı yayında olduğunu farketmeden "yeni bilgileri canlı yayında verecek miyim?" dedi. şimdi kesin bağlantı kopma ayağı yaparlar diye düşünüyordum ki telefon bağlantısı koptu! muhabir tekrar bağlandığında ise spikere "yeni bilgi yok" dedi!

    iğreniyorum lan sizden!

  • gülerek 8 şehidimiz olma ihtimali var diyen vali

    vali kimse tarafından yaftalanmamıştır. gülmüş mü gülmemiş mi? sen onu söyle! adı kadar eminmiş üzüldüğüne! doğru amk. yazık lan adamın kafasında üzüntüden saç kalmamış bir saatte.

    adam "yaftalamayın" diyor, bizi memleket düşmanı ilan ediyor. ne güzel kafalar yaşanıyor ülkede!

    aldığım eğitime sokayım. ben kim miyim? taşşak kanseri bilmem ne sebeplerinden dolayı askerlikten kaçmamış, vergisini veren fikri hür vatandaşım. istediğim kişiyi eleştiririm.

  • şehitlik şerbeti içmeye hepimiz hazırız

    sayın bakanımızın bu sözleri gözlerimi yaşarttı. işte biz böyle bir milletiz. biz osmanlıyız, biz müslümanız. ecdadımızın yolundayız.

    orman bakanımız çatışmada bizim için ölsün, söz veriyorum ben de o'nun için mesleğine uygun olarak götüme tomruk sokucam!