cristina yang11
profili

  • müge anlı ile tatlı sert

    nevrigül şirin cinayetiyle ilgili;

    öncelikle evli ve iki çocuk annesi genç bir kadının tiktok'ta göbek atarken görüntüleri var. bunu programda defalarca gösterdiler.
    yani o evlilik zaten bitmiş ve herkes bunu biliyor.
    başka kişilerle görüşmesi de normal karşılanıyor zaten her şey de burada başlıyor.

    nevrigül'ün doğru düzgün bir yolda doğru düzgün kişilerle olmadığı ortada. kocası da dahil tüm ailenin her şeyden haberi var.
    güzel, genç bir kadın muhtemelen sosyal medyada birilerinin radarına giriyor ve uyuşturucu ve fuhuş batağına sokuluyor.
    ablasının girdiği ortamları, kazandığı parayı kıskanan biri var o da kız kardeşi nazmiye.
    nazmiye her şeyi biliyor ve ablası gibi olmak istiyor maalesef. bence doğan ve yanındaki tipler de nazmiye yi bu batağa çekmeye çalışan ve vaatler de bulunan kişiler.
    nevrigül, kardeşinin başına bunların gelmesini istemiyor.
    kendisi de içinde olduğu hayattan memnun değil ve kurtulmaya çalışıyor ama şahit olduğu olaylar, tanıdığı kişiler, bulaştığı işler olduğu için tehdit ediliyor.
    sonunda da hayatından oluyor. üstelik bana göre nazmiye yi kurtarmak isterken öldürülüyor.

    daha önce yanında olmayan çanta olay yerinde bulunuyor. çantayı evden alıp götüren bence nazmiye. ablasının başına gelecekleri az çok biliyordu. yardım ederse o da isteklerine kavuşacaktı. nefret ettiği ailesinden de kurtulmuş olacaktı. çantanın içinde para veya madde değil senet ya da nevrigül'e yapılan şantaja dair bir şeyler olduğunu düşünüyorum.
    bu tip çeteler kadınları kendilerine böyle pislik şeylerle bağlarlar. ondan sonra da "sevgiliyiz ,sen benimsin vs" diye kandırırlar.
    ailesi nevrigül'ün parası olmadığını anlatıyor çok normal muhtemelen bütün para doğan ve etrafındaki tiplere gidiyor. bu işlerde kadınlar kolay kolay para kazanamaz. ya uyuşturucu ya da aşk için katlanırlar.
    allah bilir nelerle tehdit ediyorlardı.
    bence kocasını da tehdit ediyorlardı. başına bir şey geldiği an işi namus cinayetine bağlayıp kocasının üzerine atmak en kolay yol.
    o sabah da remzi bu yüzden arandı. konu çocukları görmek değildi.
    aile doğandan korkuyor. incelenmesi gereken ailenin kapatılmış bir toplu borcu veya yüklü bir alışverişi var mı? borç daha olası geliyor bana.
    muhtemelen aile bunlar açığa çıkmasın diye doğan ismini bile anmıyor. en kolay yol kocasını suçluyorlar bence özellikle babasına öyle tembih edilmiş.

  • 40 yaşına bir entry bırak

    birkaç güne sendeyim.

    insan 20'li yaşlarında hayatı, 30'lu yaşlarında dünyayı, 40"lı yaşlarında ise; sadece kendini anlamaya çalışır.

    kendimi daha çok kendimi, sevdiklerimi sendeyken daha çok anlayacağımı biliyorum, hazırım da buna.
    sana doğru adım adım gelirken ne zorlu patikalardan geçtiğimi bir bilsen.
    bazen uzun yolu seçersin. ben uzun yol yapmayı da severim malum.
    seninle yolumuz uzun, ağaçlı ve güneşli.
    uzun ama keyifli.
    içimde sana doğru koşan bir kız çocuğu var.
    hatalarım, hayallerim, yaralarım, sevinçlerim, umutlarım var.
    biriktirdiğim anılarım var.
    korkularım da var elbet.
    seninle yeneceğiz.

    hayatımın en güzel hediyesini bekliyorum senden. gökyüzünde 40 yıldızım var...

  • salatalığın 25 tl olması

    mevsimi olmasıyla alakası yoktur.

    pırasa mevsimi olduğu halde 11 lira, ıspanak 14 lira.

    10 liradan aşağı portakal yok.

    hiçbir şey ucuz değil. boşuna normalmiş gibi entryler yazmayın.

    değil çünkü.

  • ilişkinin biteceğini gösteren kelime

    ben .

    sürekli ben diyen kişi biz diyemez kolay kolay. bencil bir insanla ilişki yürütmeye çalışmak, dipsiz kuyuya düşmek gibidir. çabaladıkça daha çok karanlığa düşersiniz.
    bencil insanlar, insan kullanmayı çok iyi bilirler. en ufacık bir menfaat çatışmasında size arkalarını kolaylıkla dönerler. söylecekleri tek şey de "yapmasaydın " olur.

    karşınızda sürekli kendini, kendi mutluluğunu ve kendi konforunu düşünen biri olduğunu hissediyorsanız. yol yakınken uzaklaşın.

  • 10 temmuz 2020 wayfair skandalı

    müge anlı 'nın pandemiden önceki programlarından birinde birkaç ilde evlilik vaadiyle erkekleri dolandıran bir çete gündeme gelmişti.

    yaşı 18 denilen ama asla 18 olmayan bazı genç kızların fotoğraflarını gösterip söz kesen ve karşılığında para alan, sonra kızı bir iki kez yanlarında götürüp gösterdikten sonra ortadan kaybolan adamlar hakkında konuşuyorlardı.

    bu çete tarafından kandırılan gençlerden birinin de annesi katılmıştı.
    müge kadına dedi ki, "ya niye siz köyünüzden kız almıyorsunuz da böyle işlere kalkışıyorsunuz?" kadının cevabı "e bunlar ucuz oluyor "

    bakın, "ucuz oluyor " yani ortada ciddi bir insan ticareti var. muhtemelen kızlar suriyeli.

    yine bir ilde yakın köylerdeki zihinsel engelli genç kızları "satın alıp" fuhuşa zorlayan bir çete yakalanmıştı. geçen yıl da köylerde kimsesiz kalan kız çocuklarını toplayıp evlendiren daha doğrusu satan bir çete ele geçirilmişti.

    twitter'da "okuyunca ayıldım, bayıldım dünya yıkılsın" vs yazanlar internetten araştırıp bu haberlere ve illere ulaşabilir. 9 yaşında gerdek gecesi ölen ayşe'nin haberine de.

    evet, bu dünya pislik dolu bir yer. bu pislikler de koltuk takımı adıyla değil, göz göre göre yapılıyor bizim ülkemizde.
    böyle komplo teorilerine kafa yoracağınıza kendi ülkenizde olanlara çare bulmaya çalışın.

  • nikaha 20 gün kala terk edilmek

    nikaha 20 gün kala terk eden bir kadın tanıyorum. olay 90'lı yıllarda oluyor. kadın gelinliği aldığı gün, evliliğe hazır olmadığını ve hayatını yaşamak istediğini anlıyor ve o gece nişanı atıyor.

    aileler ayılıp bayılıyor, ortalık karışıyor, adamcağız hastanelik oluyor. kadın geri adım atmıyor.

    aradan geçen yirmi küsür yıl sonunda adam şu an bir bankada üst düzey yönetici. gayet güzel bir eşi iki çocuğu var. kadın ise balıkesir'e yerleşti yalnız yaşıyor ve organik tarım yapıyor. bir daha hiç ciddi bir ilişki yaşamadı, mutlu da olmadı. sosyal medyadan adamın hayatını stalklıyor.

    terk edilmek bazen mutluluğa yolcu edilmektir. şükredin.

  • yazarların 2019 yılından beklentileri

    "oluyormuş gibi" olmasın yeter.

  • exist is pretty

    entryleri emine beder başlığına taşısalar dahi taylan ile ilgili fikirlerimin değişmeyeceği dizi, başlık, taylan.

  • orgazm taklidi

    "bir kadının bedenini elde etmeden önce zihnini elde etmelisin. berrak bir zihinle kendini sana bırakan bir kadının o yataktan mutsuz kalkması neredeyse imkansızdır. "

    her şey yatakta başlamıyor yani. yatağa gidene kadar konuşulan, yapılan, paylaşılan her şey kadın için önemlidir.
    sevdiği adamla bile birlikte olurken "bitsin" diye taklit yapan kadının mutsuzluğunu tasvir edemiyorum bile. en mutlu olması gereken yerde sahte bir mutlulukla anca kendini kandırır insan. bunu yapan bir sürü kadın olduğunu düşününce ilişkilerin ne kadar sahte ne kadar mutsuz ve umutsuz olduğunu, insanların birbirini aldatmak için neden fırsat kolladığını daha net anlayabiliriz.

    kadınlar takılır. telefonuna gelen bildirim sesine, eski sevgilinin fotoğrafını beğenmene, iş yerindeki aslı ile öğlen yemek yemene, "sen biraz kilo aldın bu ara" demene, gönderdiği mesaja geç cevap vermene, ufak bir yalanına takılır.
    kafası bir yerlere takılmış bir kadını süper güçlerin dahi olsa mutlu edemezsin artık.

  • işyeri tuvaletinde dikkat edilmesi gerekenler

    gebelik testi yapmayın, yapıyorsanız da ortada delil bırakmayın. acayip bir gıybete neden oluyor zira. üçüncü katta kimin hamile olduğunu çözmeye çalışan bir sürü kadın var şu an ofiste.

  • sevgilinin geçmişi

    sevgilinin geçmişi değil geçmemiş'leri sorundur. siz böyle şeyleri kafanıza takmayın, hava güzel çıkın dolaşın, iyi gelir.