telewizyon sehpasi8
profili

  • genco erkal'ın cumhurbaşkanına hakaret tweet'leri

    hiçbirinde hakaret unsuru barındırmayan tweet'ler. hoş malum şahısa ne desen hakaret sayilmamali bence.

  • sınav kağıtlarını kaybeden öğretmen

    her insan hata yapar malesef ama her insan da hatalarının bedelini odeyebilmelidir. burada çocuklarla dalga geçenlerin malesef büyük kısmı ya öğretmen ya da öğretmen yakınıysa durum daha da vahim.

    bu durumu ne var canım insanlık hali bir daha girsinler sınava hem iyi bir ogrenciyse koymaz diyenler, aynı şeyin kendi ehliyet sınavlarında olduğunu düşünsünler. aman canım ne var bunda zaten ıyi soforsen bir kere daha girmek koymaz sana. gümrük memuru evrağı kaybetti ve amazondan aldigin ürünü cekemiyor musun bir daha sipariş ver. ınsanlık hali evrak bu kaybolur.

    doğru, insan hata yapar ama bedelini de öder.

  • özlem kumrular

    internette kim oldugunu bilmedigi insanlarin cenelerini kapatmak istiyorsa kopegi nereye teslim ettigini belgeler sonra da okuldaki hizli adimlarla ofisine yurumeye gidebilir. okuldaki karakteri su anda kimsenin sikinde bile degil. isterse dersine 1 saniye gec kalan ogrenciye yarrakla gargara yaptirsin kendi bilecegi is ama o kopegin hesabini versin once.

    amina koyayim cok iyi arastirip okurmus bos zamanlarinda. sen okuma kalsin amina koyayim.

  • basketbol için bulduğum inanılmaz bug

    bence kendi potamizin ustune bir oyuncu oturtalim rakip sutlarini kaleci gibi cikarsin. boylece hic sayi yemeyiz. sen bence bunu bir dusun.

  • 14 ağustos 2016 malum kişinin ölmesi

    bu ülkede mustafa kemal atatürk gibi bir adam öldü de memleket gene de batmadı, malum kişinin ölmesiyle mi batacak. biat kültürünüzün ben ta amına koyayım.

    bunun haricinde yaşasa ne yaşamasa ne.

  • neden sivas da floransa gibi olmasın

    bu kafasızların anlamadığı şey şu ki, sen floransa'nın çakıl taşına kadar her şeyini getirsen bile sivas'a, oranın zihniyetini getirmediğin (dahası o entelektüel birikimi yıllar içinde oluşturamadığın sürece) bir bok olmaz. sadece sivas mimari açıdan şuan olduğundan daha güzel olur ama turizm merkezi olmaz.

    inşaat ya resulullah zihniyeti anca sizin gibi çomarlara işler.

  • canlı bombaların ailelerine müebbet hapis

  • mig-29

    uçakların kendi kafalarına göre uçup, masumların kafalarına bomba attığını düşünenleri görmemizi sağlamış olan teknolojik makine. çocuğu ayağını sehpahaya vurduğunda ağlamasın diye sehpahayı döven ebeveynler demek ki hep bu kafalardan çıkıyor.