palavraci baron6
profili

  • şu ana kadar en az 6 ay ikamet edilen iller

    çorum
    yozgat
    hakkari
    şırnak
    van
    ağrı
    kars
    londra

    not: davar çobanıydım ingilizle evlendim

  • kedilerin gariplikleri

    genelde hafta sonları içinde kedi barınağı bulunan antalya’daki falez parkına giderim. her gittiğimde de kedi maması aldığımdan parka girer girmez karşılarlar beni yoğun miyav sesleri eşliğinde. yemek yerken bazen lazerle bazen de küçük quadcopterle oynatırım bunları.
    yine bir gün quadcopterle oynatırken şu fotoğrafta görünen sarı kedi oyuncağı kaptığı gibi barınağına götürdü bıraktı, sikerim oyuncağını biraz da beni sev der gibi geldi ayağıma sürtünmeye başladı. yerde yuvarlanıyor filan. 5-6 dakika kadar kendini sevdirdikten sonra aniden kalktı koşarak gidip oyuncağı getirdi yeter sevdiğin hadi oyuncağını da al siktir git dercesine......

  • askerlik anısı

    askerdeyken eskiden elektronik eşya tamirciliği yapan bir uzman çavuş tanımıştım. çukurca’da 2. hudut tugay komutanlığında görev yapmıştık. ne zaman operasyona gitsek çok neşeli oluyordu. bir gün sordum komutanım her operasyondan önce bu kadar neşeyi nereden buluyorsunuz. söyleyin biz de neşelenelim dedim. anlatmaya başladı..
    askerliğini yaparken terhis olmasına yakın oğlunun lösemi olduğu haberini almış ve sivilde sağlık sigortası olmadığından oğlunu daha iyi tedavi ettirebilmek için uzman çavuşluğa başvurmuş. oğlunu kaybetmeden 1 sene önce de ilik nakli yapılması için çocuk yapmaya karar vermişler. ikizleri olmuş fakat ilik nakli olacak kadar büyüyene kadar oğlunu kaybetmiş. daha sonra da boşanmışlar. çocukların velayetini karısı almış. evde beni bekleyen kimse yok. ölürsem oğluma kavuşurum benden mutlusu mu var diyordu. daha sonra ben terhis oldum. aradan uzun zaman geçti merak ettim kendisini. ismini arattım google da. şehit olmuş. sonunda istediği olmuş. mustafa uzman oğluna kavuşmuş

  • hayata dair iç burkan detaylar

    rev: pegasus havayollarında çalışan ncs kübra u. isimli teknisyeni tanıyan, gören, bilen varsa baronpalavraci@gamil.com dan gelen maile cevap vermesini söyleyebilir mi lütfen. teşekkürler.

    ben 6 yaşındayken ailevi durumlardan dolayı ankara yenimahallede bulunan 50.yıl çocuk esirgeme kurumuna verilmiştim. alışmakta başta çok zorluk çektim ama hocalarımız çok iyiydi. yanaklarım tombul olduğundan sürekli makas alıyorlardı benden. orada geçirdiğim 11 senede bir çok anım oldu ama yavuz abiyle olan anımı hayatımm boyunca asla unutamayacağım ;

    17 yaşındayken üniversite sınav sonucuna bakmak için arkadaşlarımla dersanede bekliyorduk. sonuçlar açıklandı itü makine mühendisliğimi kazandığımı öğrendim. o kadar çok sevinmiştim ki yurda dönesim gelmedi. akşama kadar gezdik dolaştık. dost kitabevinde makine ile ilgili kitaplara baktım. içtik sarhoş olduk. herşey o kadar güzeldi ki oturduk karanfil sokakta bir ağacın altına yurttan arkadaşımla nereden nereye geldik diye sohbet ediyorduk. o da isparta süleyman demirel üniversitesi inşaat mühendisliğini kazanmıştı. nereden burs alabiliriz diye konuşurken yanımıza birkaç tinerci geldi. para istediler. o zamanlarda tinercilerin insanları bıçakladığına dair sürekli haber yapılıyordu. biz de korktuk cebimizdeki bütün parayı verdik. derken yavuz abiyi gördüm. aynı yurtta büyüdüğüm ilkokuldayken benim derslerime yardım eden uzun zaman önce de yurttan kaçan yavuz abi bizim paramızı alan tinercilerin arasındaydı. yavuz abi dedim. cevap vermedi. abi dedim benim ali. yurttan derslerime yardım ediyordun. şimdi itü yü kazandım. istanbul’a gidiyorum dedim. yemin ediyorum öyle bir ağlamaya başladı ki. ben de ağladım . neden buradasın dedim. yine bir şey demedi. aferim lan dedi tinerden değişmiş sesiyle. sarıldı. sırtıma vurdu. sonra da koşarak uzaklaştı.

    yavuz abi şimdi ne yapıyor bilmiyorum ama bir tinercinin sayesinde itü’yü kazandığımı herkesin bilmesini istiyorum. her dersten sonra dediğim gibi sağolasın yavuz abi.

  • xhamster'ın iyi ki doğdun atatürk'lü logosu

    31 için girdiğim siteden istiklal marşı okuyarak çıkmamı sağlayan olay

  • takside sol gözle pis pis taksimetreyi kesmek

    eğer iguana değilseniz sağ gözünüzün de taksimetreyi pis pis kesmesi gereken durum.