bir nick var benden iceri13
profili

  • insanın içini bir anda daraltan şeyler

    bi baltaya sap olamamışlık hissi.
    zaman hızla akarken kendini gerçekleştirememenin ağırlığı altında ezilmek.
    belirsiz bi gelecek.
    hayattan ne istediğini bilmemek.
    var olmakla yok olup gitmek arasında gidip gelmek ama ikisinden birini tam anlamıyla becerememek.

  • 9 aralık 2021 pınar süt ürünleri zammı

    ulan siz nasıl çıldırmıyorsunuz allah aşkına? son türkiye'ye gelişimde döviz kazanıyor olmama rağmen elim gitmedi markette ödeme yapmaya, üniversite okurken poşet poşet aldığım abur cuburların teklileri bile ebesinin amı olmuş, bir adet 250 gram tereyağı için kaç saat çalışıyorsunuz lan, böyle saçmalık mı olur? ben ki bulunduğum ülkede en alt kademe insanlardan biriyim, ulan 5 dakikada kazandığım parayla alıyorum o bi paket tereyağını, hani bilgisayarı açıp bi tane mail cevaplayana kadar 1 tereyağı cepte. akşam bilgisayarı kapatana kadar 10 günlük market alışverişimi kazanmış oluyorum. siz nasıl kafayı yemiyorsunuz?
    çocuğunuza içireceğiniz süt, götünüzü silip sifon çekeceğiniz tuvalet kağıdı, kahvaltıda ekmeğe katık edeceğiniz sikik peynir için saatlerce çalışıyor olmak, maaşınızın yarısını hayatta kalacak düzeyde gıda alışverişine harcamak sizi nasıl rahatsız etmiyor yahu?

    lafım pınar ürünlerine gelen zamma değil, zaten sadece pınarla sınırlı kalmayacak. hepiniz bimin aknaz peynirine, a101in birşah yoğurduna muhtaç kalana kadar durmak yok yola devam.

    çıldıracağım yahu!

  • 3 öğrenciye 100'er tl bayram harçlığı kampanyası

    sinyalciliğin hastasıyım.
    gelmiş yine tipini siktiklerim.
    bira, tatil vs için para isteyen mi dersin, oyun dilenen mi dersin, gülücüklü maddi durumum kötü değil ama üj bej ateşle diye sinyal çakan mı dersin, kendini acındıran mı dersin...
    hangisi daha kötü bilemedim.

    tiksiniyorum.

  • türkiye'nin son 17 yılının tek kelimelik özeti

    (bkz: göç)

    bi yanda bizim ülkemize göç eden mülteciler, öte yanda fırsatını bulduğu gibi başka ülkeye göç eden türkler.
    özetimiz göç bence. sorunun temeli de sonucu da göç bana göre.

  • geri dönülmek istenen sene

    2012.
    üniversiteyi kazanmışım, kadıköyde yurtta kalıyorum. ailem haftada 150 tl para veriyor yurt parası hariç.
    iki öğün dışarıdan yemek yiyip günde 1 paket sigara içiyorum (winston light 5.5tu 6 oldu sanırım), haftada 2-3 kere sinemadır biradır sosyalleşiyorum. dolar falan 1.5 civarı olması lazım, daha bu yurt dışı alışveriş yasakları ayyuka çıkmamış, döviz uçmamış. i7 ultrabookum var, o zaman yeni çıkan samsung s3'üm var.

    işin maddi boyutu dışında, manevi boyutu da var. hayatımdaki en büyük hataları henüz yapmamışım, geleceğe umutla bakan bir psikoloji öğrencisiyim o zamanlar.

    8 sene geçmiş üzerinden, 30a 20den daha yakınım şu anda. hayal ettiğim yerden çok uzakta, gurbette hayatta kalmaya çalışıyorum.

  • lisede sınıfın en güzel kızının bugünkü durumu

    benle şişko diye dalga geçerdi, geçen gördüm götü aşure kazanı gibi olmuş, göbeği sekiz kat michelin ayısına dönmüş.

    ben mi? 34 bedenim sjfjdlşskf

    ister allahın sopası deyin, ister ilahi adalet, ister karma. ama içimin yağları eridi. ohhh olsun, bana gençliğimde ağır travmalar yaşatan bütün kancıklar olmuş varil gibi.

  • evliliğe dair mide bulandırıcı detaylar

    hacı abi evlenecek kadar sevdiğiniz bi insandan nasıl tiksinebiliyorsunuz?

    ben sevdiğimde, adamın terinin taşşağının kokusu bile dünyanın en güzel parfümü gibi geliyordu bana. uyurken akıttığı salyaları, osurduğunda çıkan eşek ölüsü kokusunu bile seviyordum. sabah uyandığında ağzının kokusuna bakmadan uzun uzun öpüyordum mesela. kıllarının her birini ayrı ayrı seviyordum, normalde kıldan tiksinen biri olmama rağmen.
    onun herhangi bir şeyinden tiksinme ihtimalimin bile olduğunu düşünmüyordum.

    siz sevmediğiniz insanlarla mı evleniyorsunuz sahiden? ya da evlenince mi sevginiz bitiyor? ben sevdiğim adamın en pis haline en büyük saçmalıklarına kısaca her şeyine tapıyorum lan. hiçbir şey ondan tiksinmeme sebep olamaz.

    edit: hayatında hiç aşık olmamış sevgisiz orospu çocukları mesaj kutuma sıçmaya devam ediyor. hayır ben iğrenç değilim, bi gün gerçekten severseniz anlarsınız ayılar.

  • kıvılcım ural

    evli adamlarla kırıştıran gülben ergen'in baş düşmanı bi kadının yayınına çıkacak kadar zeka seviyesi düşük bir kadın.
    hacı, yılların gülbenine bunları yapan sana neler etmez?

    mağdur edebiyatını yiyeyim senin.

  • mesaj balonu yeşillenince oluşan tebessüm

    yoğ öyle bi şey.
    insan gibi yazarsanız, üzerine tartışılabilecek ya da konuşulabilecek nitelikte entryleriniz olursa zaten burada dilenmenize gerek kalmaksızın yanıyor o buton.

    bir de burası tinder değil, konuşursun yazışırsın ve genellikle herkes yoluna bakar.
    iki mesaj attı diye salyalar saçarak el sikte 'whatsaaağp instakraaam feyzbok' diye sıkıştırmazsanız insanları, belki bir gün 'meme ucunu bile tahmin ediyom off onu düşünerek ne asıldım ama' demenize gerek kalmadan numara/sosyal medya alışverişinde bulunabilirsiniz, ki zaten bu yukarıdaki cümleyi kuruyor olmanız bile karşınızdaki insanın neden numarasını vermek hatta ismini vermek istemediğini gösteriyor.

  • 15 temmuz şehitleri anısına basılan 1 tl

    paradan atatürk'ü kaldırmak için ilk adım.
    tepki çekmezse yavaş yavaş önce madeni paralardan sonra kağıt paralardan atatürk'ü kaldıracaklar, bu da bunun nabız yoklaması.
    nasıl olsa şehitler ayağına kimse ses çıkaramaz diye istediklerini yapıyorlar.
    demişti dersiniz.

    edit: saçma sapan hatıra parası kavramıyla gelmeyin bana. 70milyon basıp piyasada kullanılabilen bir para hatıra parası falan olamaz, amacı farklıdır.
    yiyorsa git darphanenin sitesinde satılan diğer hatıra paralarıyla alışveriş yapmaya çalış, ondan sonra konuşalım.

  • türklerin kibar insanı ezme huyu

    insanı kibarlıktan soğutur.
    ben istiyorum ki sabah minibüse bindiğimde günaydın diyip gülümseyerek paramı uzatayım, birine yer verdiğimde gülümseyerek teşekkür etsin, bebek arabalı bi kadına kibarlık yapıp yardımcı olunca 'tbi ki ypcksn çnk bnu bn çkrdm slk' modunda olmasın, taksiye bindiğimde hal hatır sorayım, gelen kuryeye iki çift laf edeyim.
    ama olmuyor.
    gülümsediğin minibüsçü iş atıyorsun sanıyor.
    yer verdiğin insan 'tbi ki bnm hkkm çkl şrdn bee' modunda ağzına kirli çorap sokmuşum gibi bi ifadeyle götünü yerleştiriyor.
    bebek arabalı terörü zaten lanet bi şey, bi çocuk doğurdu diye kendisini piremses sanan etrafındaki herkesi de kendi etrafında dört dönmesi gereken köleler sanan insanlar çoğu.
    hele taksiciler,azıcık güler yüz gösterirseniz size it gibi davranıp 8 kere dolaştıracak kadar salak olduğunuzu sanıyorlar.
    kuryelerle ilgili zaten hala hiç hoş şeyler hissetmediğim için pek mümkün olmuyor.

    bu örnekleri yazar sabaha kadar çoğaltırım.
    bu insanlar it gibi davranılmaya o kadar alışmış ki, insan gibi davranan birini görünce hemen it gibi davranmaya başlıyorlar.
    sonra bu insanlar neden bu kadar suratsız. ulan gülmeyi o kadar seven, tanıdığım tanımadığım herkese gülümseyip hal hatır sorabilecek bi insanım, ama bu yüzden yanlış anlaşılmaktan ya da salak yerine konmaktan bıktım.

    mağazalarda açtığım kıyafetleri katlar tekrar yerine koyarım, ve o suratsız tezgahtar minnettar olacağına gelip atarlı hareketlerle açıp tekrar topluyor böyle çarpa çarpa.
    olm siz hayırdır?

  • yarı karayipli kız ve türk annesi

    karayipli koca bulmamız gerektiğini gösteren videodur.
    olm o nasıl şeker bi kız? o nası tatlılık? o ne güzel hem türkçe hem ingilizce aksanı. çukulata tenlim, yirim seni.
    karayipliler eqlesin pls.

  • kadınları itici yapan detaylar

    burada yazılanları ciddiye alıp kafaya takacak, bunlara üzülecek ve kendilerini bu yazılanlar yüzünden değiştirecek kadar 'güçsüz' olmaları.
    kadın dediğin güçlü olacak aga.
    sigara içmeleri rahatsız ediciymiş, bak bak. kötü kokuyomuş. yiğidim biz sigara içince kaka kokuyoruz da siz parfüm mü kokuyorsunuz allasen? kol kılları rahatsız ediciymiş, hemen sizin için vücudumuzdaki tüm tüyleri aldıracağız, evet. yeter ki orangutandan hallice olam sizler mutlu olun.
    haha buna çok güldüm, yazın koltuk altlarının terlemesiymiş, kendi taşak kokusunu alamayan adamlar tişörtün kol altı terliyor diye bizi itici buluyormuş. yav he he.