alaskardan30
profili

  • gain medya

    hamsterların yeni tekerleğidir.

    izlemek için doğdular. ya izleyecekler ya da sıkıntıdan patlayacaklar. berbat içeriklere rağmen ilerliyorlar. yaşlılar bunu defalarca yaşadı. gençler yaşamaları gerektiğini biliyorlar. ne bu böyle be dedikleri içeriklere rağmen ilerliyorlar. platformlar onlara fısıldadı; izle... izle ve katlan.

  • almanlar'ın pahalı arabalar sürmemesi

    google diye bir şeyin olduğu bir dünyada ilginç bir çıkarımdır.

    2019 senesinde türkiye'de toplam sıfır bmw, mercedes, audi satışı 8500 adet. almanya'da ise 1 milyon adet.

    neyse siz var sevmek post truth zaten. gerçeklerle bu güzel ortamı bozmayayım.

  • hasan ali toptaş

    bilindik bir hikayeye hayat vermiştir.

    ün cinsellik getirir ama herkese getirmez ya da hayal ettikleri biçimde getirmez. kürşat başar, tuna kiremitçi, özgür mumcu, mirgün cabas gibi isimlerin yaşayabileceği cinsellik ile hasan ali toptaş'ın yaşayabileceği cinsellik farklıdır. farklı olduğundan da ilk isimler yüksek sesle seslendirme ihtiyacı duymazlar, kendi doğal süreçlerinde çekim gerçekleşir ve başları da pek belaya girmez. hasan ali toptaş gibi isimlerse kadınların ne de güzel yazıyorsun, hadi sevişelim diyeceği ligdeki erkekler değiller. kendilerine en fazla yazdıkları yüzünden sırılsıklam aşık birisi çıkar, onla sevgili olur ve öyle gelir cinsellik. hayattaki konumunu layıkıyla idrak edemeyen ama idrak edemediği rolüyle tezat yaşamakta ısrar eden erkeğin de batma ihtimali yüksektir. zira yürümelerine karşılık alamayacaktır çoğu vakit ve bir çapkın olmaya soyunan ama bunun için gerekli özelliklere sahip olamayan çoğu kimse gibi de sonuna dek zorlayacak ve zorlarken de taciz sınırlarını sıklıkla ihlal edeceklerdir. hayat adil bir yer değil. buna göre oynamayan da sonuçları göze alacak ve bilmeli ki bu oyunu seçtiğinde kaybetme ihtimali kazanmaktan kat be kat yüksektir.

  • selçuk bayraktar

    mühendislik eğitimi almış bir zengin çocuğudur.

    ne büyük bir tesadüf ki türkiye savunma sanayisinin en popüler siması cumhurbaşkanının kızıyla evli.

    asıl mesele ise şu. savunma sanayisi için projeler üreten kişi hangi projenin seçileceğinde söz hakkı olan kişinin kızıyla evli.

    işlediğiniz suçun davasına bakan hakimin babanız olması gibi.

    not: meseleyi bir türlü anlamıyorsunuz. mesele ürettiği araçların iş görüp görmemesi değil. ülkede bir tek kendisinin mi var bu işlerle ilgilenen şirket? iha üretimi yapacak şirketsiniz diyelim. belki bayraktar'ın yaptığından daha iyisini daha uygun fiyata yapacaksınız. ülkede belli bir çıtanın üstünde eğitim almış binlerce mühendisten sadece birisi bayraktar. yanisi ortada bir beyin sıkıntısı yok, yatırım sıkıntısı var. cb'nin kızıyla evli birisinin iş yaptığı bir alana hangi şirket harcama yapabilir kolay kolay? konacak para bir şansımızı deneyelim miktarının çok ötesinde. bu riski göze alabilir mi? ortada sağlıklı bir rekabet ortamı sıkıntısı var. bu da ülkeye, vatana hayırlı diye övdüğünüz kişinin bir manada daha iyisinin yapılabilmesine set olabileceği anlamına da geliyor.

  • insana yeni kararlar aldıracak bir söz bırak

    kulağına çarpan bir lafla bir yola giren, kulağına çarpan bir başka lafla da geldiği yere geri döner diyerek es geçtiğim davettir.

    burada dillendirilecek her türlü laf ise zaten manasız. lafı dillendirenin cinselliğine katkıda bulunacak bir diyaloğa sebep olur en fazla ya da başkalarının takdir etmesine muhtaç bir eciş bücüş egosu varsa, kendisi gibi budalaların ikram edeceği alkışlarla kısa süreli yanılsamalar elde eder.

  • kürt erkeğinin en yetenekli olduğu konu

    mevzu iyiden iyiye övmelere ve gömmelere gitmiş denilen konudur.

    orta ikideyim. fen bilgisi dersi vardı benim zamanımda. dersin başlamasına birkaç dakika kala birisi bir kağıda bir şeyler yazmış, elden ele dolaştırılıyordu. okuyan kıkırdayıp yanındakine uzatıyordu. sonra kağıt benim elime geldi. açtım. içinde su katılmamış küfürler. ergenler işte; kendilerince bir eğlence bulmuşlar. kağıt tam benim elimdeyken, öğretmen içeri girdi. elimde kağıtla kalakaldım, kendisinin de gözü takıldı. başka bir modda olsa belki sarmazdı ama o gün saracağı tuttu. ne var elinde deyip kağıdı aldı, küfürleri okuyunca da tahtaya kaldırdı. sen mi yazdın dedi. hayır dedim. kim yazdı dedi. bilmiyorum dedim. bilmiyordum ama ispiyonculuk kötü bir şey diye bellediğimizden, bilseydim de söylemezdim muhtemelen. neyse, cezalandırmaya karar verdi beni. o zamanlar sınıflar silme öğrenci dolu. sınıf mevcudiyeti bir 70 kişi falan. hepsini sıraya dizdi ve sırası gelenin cetvelle elime vurmasına karar verdi. 20 kadar kız, elli kadar da erkek öğrenci vardı. sırası gelen elime cetvelle vurup gitti. tüm sınıf vurdu; bir kişi hariç. mehmet diye bir çocuk. öğretmene ters ters baktı, ben vurmam dedi ve bakışında ne yaparsan yap iması vardı. öğretmen bir şey demedi ve sonra ondan sonradakiler de vurdu ve ceza bitti.

    şimdi o sınıfta kürt olduğunu bildiğim birkaç kişi vardı, bilmediğim de vardır. kim kimdir pek bildiğimiz zamanlar değildi eğer çok kör göze parmak ben şuyum buyum demedikçe. muhtemelen vuran 50 erkek öğrencinin de bir 10, 15'i falan kürttü. fakat sınıfta tek bir kişi farklı bir duruş sergiledi. türk müydü kürt müydü hiçbir fikrim yok. bildiğim sadece şu: şu kültür, bu kültür hikaye. şahsına münhasır olanlar vardır ve geri kalan herkes de her toplum da aslında aynıdır.

    gene çocukken, gençken göçmen arkadaşlar, kürt arkadaşlar, muhafazakar aile çocuğu arkadaşlar, milliyetçi arkadaşlar, ailesi chp'li arkadaşlar falan filan bir karma çevrede yaşardık. az çok tüm çocuklar biraz yavşaktı, bir sürü dandik huyları, küçük hesapları, sinsilikleri, oyun oynarken pislikleri şunları, bunları vardı. arada da sanki bu kötü huylar neden bilinmez kendisini hep es geçmiş gibi düzgün çocuklar olurdu. göçmen de olabilirdi, islamcı da chp'li de milliyetçi de kürt de ama ne olduğundan bağımsız bir asaletleri olurdu; zira mensubu oldukları kümenin diğer çocuklarında o huylar olmazdı.

    boş işler şunlar şudur, bunlar budur geyikleri.

    not: bir de yetenekli olmak ile bir özelliğe sahip olmak karıştırılıyor bolca. insanların idrak kapasitesinin düşük olduğu bir ülkede yaşadığımızdan, pek şaşılası değil bu kavrama sıkıntısı ama gene de söyleyelim, belki birkaç kişiye bir katkısı olur. penis boyu, ten rengi, göz rengi, kısa boy, uzun boy, saç rengi falan filan bir yetenek değildir, bir fiziksel özelliktir. bu fiziksel özellikler kimi alanlarda bir maharet sergilemelerine sebep olabilir anca. mesela sarı saçlı ve mavi gözlü olanlar reklam filmlerinde ürün soylulaştırma yeteneğine sahip olabilirler.

  • tanrının yarattığı en güzel şey

    sözlük'teki tek ateist olarak haliyle boş geçeceğim bir nanedir.

    ay ben de inanmıyorum derken hep kandırdınız demek beni:/

  • entelektüel sohbet arayan yazarlar veritabanı

    aynı zamanda kitap okumaktan hazzetmeyen yazarlar veri tabanıdır.

    entelektüel faaliyetlere açlık hissettiğimde aklıma son gelecek olan birisiyle sohbet etmek.

  • 5 mayıs 2019 galatasaray beşiktaş maçı

    maç saatine dek tarafların sözlük'te birbirine küfredeceği, maç başladığında da skor değişene dek gene tarafların birbirine küfredeceği, skor değişince de hala zaman varsa maçın bitmesine eğer öne geçen tarafın biraz daha fazla diğer tarafa küfredeceği, maç olur da berabere biterse de gene ağız dolusu birbirlerine küfredecekleri, yenilen bir taraf olursa ve hakeme ucundan kulp bulunabilecek bir şey varsa, buna sığınıp diğer tarafa küfredeceği, diğer tarafın da kazanma coşkusuyla daha da şevkle küfredeceği sıradan bir lig maçıdır.

  • bakire kız kalmaması

    bir lümpen erkek mottosu olan durum.

    ülkedeki kadınların temizinden yüzde yetmişi muhafazakar cenah. muhafazakar cenah dışında kalan kadınların da temizinden yarısı muhafazakar cinsel ahlakına göre şekil veriyor cinsel yaşamlarına. tüm ülkede evlilik dışı sevişen kadın belki yüzde 10, belki yüzde 15 ki onların da pek düşük bir yüzdesi partner sıklığıyla sevişiyor. çoğu sevgili yapınca ilişki bitene dek birkaç sene o kişiyle sadece. yani ülkede bir neredeyse yüzde doksan bakire kadın var ama türk erkeği bakire kadın bulamamaktan şikayetçi. hayatın neresinde olduğunuzla yüzleşmeniz lazım sanki. hem muhafazakar kadınlardan hazzetmiyorsunuz hem de muhafazakar olmayan kadınlara kapılıp bunlar da bakire değil diye yakınıyorsunuz. arkadaşım, manyak mısınız?

  • aydın boysan

    güzel ve uzun yaşadı. trollerin pek bildiği bir isim olmadığından, yaşarken kendisine bulaşan azdı.

  • bir kadın için çabalamayan erkek

    kıvanç liginde değilse eğer bilgisayarına vpn yüklemesi yerinde olacak olan erkektir.

  • sevişilen en ilginç yer

    dorock tuvaleti, pendor tuvaleti, arkaoda tuvaleti, karga tuvaleti... falan filan ama bence en enteresanı gerçekte bir seks hikayesi olmayan ama karşı tarafça öyle algılanandı. odtü bahar şenlikleri. olgun diye bir arkadaşlayım. ot getirmiş. sarmak için 3. yurdun erkekler tuvaletine gittik, bir kabine beraber girdik. birkaç dakika geçmeden bir bir kızla oğlan da yandaki kabine girdi. kız ürkek, "eminsin di mi, kimse yok di mi" falan diye oğlana fısıldıyor. oğlan da kızın içini ferahlatmak için kimse var mı dedi. biz iki kafadar da gayriihtiyari aynı anda "evet" cevabını verdik.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    sevişmeye sıcak bakan kadınlar ses edebilir. kontrol bende olsun, arkadaş ayağıyla geleyim, sonra bir noktada ikna olursam eğer zaten kadınım ben, beş dakikada işleri tersine çeviririm dertleri olan kadınlar varsa, onlar ekşi'deki entry'leri üzerinden mesaj atan erkek yazarlarla "cumhuriyet insanlarıyız biz, kadın-erkek tabii ki arkadaş olabilir" geyikleriyle takılmaya devam etsinler, beni rahatsız etmesinler.

    http://ribony.com/pappenheimer
    https://connected2.me/pappicik

  • güzel giyinmeyi başaramamak

    modaya hevesli bir eşe sahip olmaktan kaynaklanır bazen.
    1
    2
    3

  • coca cola zero manasızlığı

    aptalların manasızlık zannettiği bir mevzudur.

    her gün bir kutu kola içen kişi ile bir kutu zero kola içen kişi aynı metabolizmaya ve hayat düzenine sahipseler eğer sene sonunda aralarında yedi kilo fark olur.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    sevişmeye sıcak bakan istanbullu kadınlar ses edebilir.

    http://ribony.com/pappenheimer

    not: başlığa ilan veren yazarların neredeyse tamamı sözlük'te hiç kimsenin iplemediği düşük profilli yazarlar. içlerindeki istisna yazarım. benim kalibremde olan hiçbir sözlük yazarı sözlük itibarını riske atmaz. onlar kadınlara özelden yürür, kendilerine mesaj atan kadınlara asılırlar. bu bile sözlük'teki en kaale alınacak erkek olduğumun resmidir.

  • 30 yaşında bekar kadın

    hayallerin hammaddesidir.

    ciddili yazarsam:

    2017'de bir havadis değeri içeren 30 yaşına gelmiş bir kadının evlenmemiş olması değil, 20'lerindeki bir kadının evlenmiş olmasıdır.

  • kızlardaki master ve doktora yapma merakı

    cinsiyetçilik nedir örneği bir mevzudur.

    kadının varlığının kamusal alanda olmamasını öyle içselleştirmişsiniz ki etrafta biraz kadın görünce silme kadın dolu zannediyorsunuz. master ve doktora mı diyorduk mesela ve kızların merakı var di mi bir de buna? e peki madem öyle, nasıl oluyor da master-doktora yapanların yüzde 60'ı erkekken, yüzde 40'ı kadın oluyor? bildiğim kadarıyla kalabalık olan meraklı hanesine dahil edilir sanki?

    işte bunlar hep boş beleş kimseler olmanızın sonuçları.

    bir de hiçbir fikri olmamasına rağmen böyle bir olgu varmış zannedip sebepleri üzerine yorum kasanlarla dolu ortalık.

  • zeki olmanın dezavantajları

    gerçekte zeki olmamak. zeki insanlar başlıktaki zırvaları yazmazdı.