old devil9
profili

  • samsung galaxy s24 ultra ekran ve kasa problemi

    abi neden hakkını aramak ve almak bu kadar zor bu ülkede? dileyen firma dilediği gibi at koşturuyor.

    ben alacağım her ürün için hafiyelik yapmak, tonla zamanımı gereksiz yazışmalar ve servislerle geçirmek zorunda mıyım? yemin ediyorum müşteri her konuda uzman olmak zorunda; oto tamircisi olacaksın, telefoncu olacaksın, elektrikten anlayacaksın, kombici olacaksın, defoyu tespit ettikten sonra hakkını aramak için avukat olacaksın, sonra saçma sapan tavırlar ve söylemlere karşı çıldırmamak için psikolog olacaksın.

    neredeyse elimizi attığımız her üründe 'sektör standardı' bu oldu. kucak dolusu para ver, ürünün hatalı olduğunu fark et, salak yerine konulduğun açıklamalar dinle, firma yetkilileri tarafından umursanma, keriz yerine kon, yapılan her şey yapanın yanına kar kalsın. döngü bu. bunun bir sonu yok mu amına koyayım, onu boykot et, bunu alma, nereye kadar, hepsi aynı bokken gerçekten nereye kadar?

  • 2023 abd gp

    bayılıyorum bu ferrari'nin telsiz konuşmalarına. sanki harika stratejiler üretiyorlarmış gibi sierra+2 diye şekilli şüküllü konuşmuyorlar mı bir de... tamam kanka kimse çözemedi sizi -ki zaten ihtiyaçları da yok, siz kendi ayağınıza takılıp düşecek bir durum yaratırsınız.

  • 2023 kanada gp

    leclerc "kırmızıya geçelim" diyor, ferrari "bir tur yeşillerle dene önce" diyor. sonuç williams kırmızılarla birinci sıraya oturuyor tam o ara. bu ferrari'nin leclerc'e yaptığı bir değil, iki değil... bu seviye bir sporda bu salaklığı kabullenemiyorum o yüzden ister istemez art niyet arıyorum.

  • bu saatte hala uyumama sebebi

    memphis grizzlies - los angeles lakers playoff maçı.

  • kemal kılıçdaroğlu

    rte'nin dalga geçmek, 'yabancı', 'bizden değil' havası yaratmak için kullandığı bay kemal unvanını sahiplenip, bunu sık sık kullanarak insanlara benimsetmesi, yaratılmaya çalışılan algıyı yıkması hem çok komik hem çok güzel olay. adam inatlaşmadı, göğsünde yumuşattı, şimdi herkes için bay kemal o. nefis.

  • yeni mezunların ortalama 4270 tl maaş alması

    bugün türkiye'de yeni mezun bir mühendis branşından bağımsız net 1750 ile 2000 tl arası maaş alıyor. o da iş bulabilirse tabii. çünkü okuldan mezun olur olmaz 3 senelik iş tecrübesine sahip olmak, mesleğine dair bilgisayat programlarını sular seller gibi bilmek zorunda. nasıl olacaksa o da...

    milleti salak yerine koymanın hürriyetçesi.

  • whatsapp kullanmıyoruz kampanyası

  • 24 eylül 2016 galatasaray'ın kazanacağı penaltı

    aylardır "harika oynuyoruz, şampiyon yine biziz, ehere mehere" diye bik bik eden buradaki binlerce beşiktaşlının entry'lerine istinaden; maça iki gün kala "pinilti viriciklir" diye ağlıyan 'büyük' takımın 'büyük' taraftarına bir soru sormak istiyorum;

    70 - 80'e kadar golsüz niye gidiyor amına koyim; harika, süper, evrenler arası muhteşem beşiktaşınız çakamamış mı 3 tane o dakikaya kadar?

    daha maça 2 gün var ühü ühü demeye başlamış. sorsan büyük takım, sorasan bu sene kafadan şampiyonlar.

    amına koyim ben kendi halinde, sadece avrupa maçlarından keyif alan, öyle futbola ayılıp bayılmayan bir galatasaray taraftarı olarak artık bir beşiktaşlı entry'si görünce otomatik olarak küfüre başlıyorum. beni sizler delirttiniz. beni sizler fanatizm yoluna soktunuz. hem ağlayıp, hem övünen bir kafa yapısına aylardır maruz kalıyoruz. yeminle bizim de psikolojimiz bozuldu. yeter. yeter demirören yeter oooooo...

    * koduğumun sığır siki suratlısı bir de demiş ki, sanki başlıkta onlarca beşiktaşlı yazmış da böyle tepki gösteriyorsunuz. bir de orospu çocuğu demiş. orospu çocuğu sensin amını ırzını siktiğimin şeref yoksunu seni. o sayın ifadesini de al götüne sok. koduğumun gerizekalısı bu tepkinin tek bir başlık, tek bir entry üzerinden oluştuğunu sanacak kadar mal bir de. keserim lan topunuzu!

  • burcu bakdur

    çok güzel kadın, şu gün teklif etse bir saniye bile düşünmeden hayır derim.