unknowns7
profili

  • 9 eylül 2021 fahrettin koca tweeti

    (bkz: fahrettin neyi itiraf edecek firdevs hanım)

  • bitcoin

    4 saat içerisinde 60 binden 40 bine düşen şey için yok analiz, yok bilmem ne formasyonu diyen dalyarakların peşine takılmayın. içeriye 1000 dolar miktarında para atmıştım zamanında, 4-5 katını gördüğü zamanlar da oldu, yarısının altına düştüğü zamanlar da oldu. hiç çekmedim, duruyor öylece, ne zaman dişe dokunur bir para olur o zaman çekerim. kumar olduğunu bilerek girdim, gitse de umrumda değil. siz de bu işin tamamen kumar olduğunun farkında olmanız gerekiyor.

    evimi sattım bastım, şu an beş tane evim var, beş de önceden vardı, komşuya gittik bir onluk aldık yirmi ev yapar. baba oğluna vermez bu kadar evi, aynen öyle, sıkıntı yok, devam diyorum ve susuyorum. saygılarımla.

    aşağı ref link ve telegram hesabımı bırakıyorum, daşaklı analizlerle harika geceler yaşamak isterseniz ekleyin kıpss.

  • delinin yıldızı

    otsbeş senedir beklediğimiz vega albümü. korka korka açtım albümü, birkaç arkadaşın da desteğiyle, delinin yıldızını dinliyorum. ergen tribi gibi gelebilir ama beni ancak bir vega fanı anlayabilir; şarkı başladığından beri tüylerim diken diken. 4 kere dinledim, iyice emin olayım yeni albüm yaptıklarından, diğer şarkıları da dinleyeceğim. teşekkürler.

  • ekşi itiraf

    pazari pazartesiye baglayan gecelerde varligimi sorgulamaktan uyuyamiyorum. eger bir gun intihar edecek cesareti toplarsam, kesinlikle bu gunu tercih ederim.

    sabahin korunde kalk, hayata karis ve onlarca yavsakla muhatap ol. bence intihar etmek icin gayet hukuki bir gerekce.

  • doğduğun şehri tek bir cümleyle anlatmak

    dağlarında çiçekler açar.

  • samsung galaxy s7 edge

    ağlak apple fanboylarını toplamayı başarmış telefondur. ne mal adamlarsınız siz.

    ulan biz de iphone 4, iphone 5s falan kullanmış adamlarız, kalkıp şuraya "tııçviz" falan yazıyorsunuz. kullanma gerizekalı touchwiz'i, bak çok net; kullanma.

    halihazırda hala ipad 2 retina kullanmaya devam ediyorum, hiçbir tablete de değişmem. kalkıp da galaxy tab başlığında holiganlık yapmıyorum ama. burayı okuyup birileri faydalansın diye yazıyorsunuz, forum kafasından çıkamamış ergenin teki aklı sıra laf atıyor "ı kıdır pırı virinci biyin yınıyır tıbi"

    ulan para benim değil mi? istediğim yere harcarım, istersem götüme sokarım. sana ne?

    dslr makine konusuna hiç girmiyorum, kalkıp dslr makineyle karşılaştırdığımı sanmış taş kafa. of neyse, ötede oynayın hadi.

  • hugo'da küfreden çocuk

    gelin gençler, tartışmaya son noktayı koyuyorum.

    bu olayın yaşandığından adım gibi eminim. 87 doğumluyum. sınıf olarak her gün hugo izleyip, ertesi gün tüm tenefüsler kritiğini yapıyorduk. ama somut deliller sunmak lazım tabi.

    uzun araştırmalarım sonucunda bulduğum verilere göre; 20 kasım 1993 tarihli sabah gazetesinde yayınlanan, erdoğan sevgin'in köşe yazısı. olay tam olarak o tarihlerde bir yerde cereyan ediyor;
    https://i.hizliresim.com/1mpnwa.jpg

    unutmadan, tolga abi arabamı getir sana zahmet. *

    edit: arkadaşlar, tarih ile ilgili mesajlar geliyor. arşivleri dijitale aktarırken tarihleri giren arkadaşların hatası olabilir mi bilmiyorum, emin değilim. ama kalkıp da bir sene hata olarak atlamaz diye düşünüyorum, belki ay veya gün tarafında sorun olabilir. tarih kesin diyemem onun için ama sistemde bu şekilde görünüyor. tam sayfaya ulaşamıyorum, yazılımda sadece kupürler görüntülenecek şekilde erişim sağlanabiliyor. arşiv serverına erişebilen arkadaşın mesaisi bitmiş, yarın tam sayfasını da koyacağım gazetenin buraya.

    edit2: tarih konusunda eminiz, köşe yazısı 20 kasım 1993 tarihinde yazılmış. muhtemelen haftada bir yazılan bir köşe. erdoğan sevgin'in yazısında bahsi geçen olacak o kadar programının tamamı;
    bölüm 111 - tarih 18 kasım 1993
    https://www.youtube.com/watch?v=jypiqhbxfm4&app=desktop

    köşe yazısında bahsi geçen kısımlar;
    vatandaş aklını kullan, vaatlere kanma parodisi
    emeklilere doğum yardımı
    sezen cumhur önal'ın müzik yelpazesi

    agacin gokyuzuyle birlestigi yer'e teşekkürler.

    yine 18 kasım 1993 tarihli milliyet gazetesi, tv magazin sayfası; http://i.hizliresim.com/rz0nnm.png

    köşe yazısında bahsi geçen; trt'nin düzenlediği güzellik yarışması, olacak o kadar, asil nadir konulu arena programı bu yayın akışında mevcut. etsiz cig kofte olmaz'a teşekkürler.

    bu bir onur meselesi arkadaşlar! bir nesil şizofreniyle suçlanıyor, zan altında bırakılıyor.
    o video kaydını da bulacağım dostum, ne pahasına olursa olsun!*