syozkn30
profili

  • super bowl lviii

    abi bence kelce swift'i sahanın ortasındaki logoya getirsin, cümle alem için bir güzel yatırsın siksin. tüm insanlık bunu izlesin bitsin artık bu çile.

    adamlar altın gol touchdown'ıyla super bowl kazanıyorlar, gösterilen ilk şey taylor swift'in nasıl tepki verdiği amk. yahu daha mahomes pası atarken swift'e döndük. bu kadar görmemişlik de biraz fazla artık. sporun içine ettiniz.

  • 3 şubat 2024 antalyaspor fenerbahçe maçı

    antalyaspor dişe diş oynadı, sonuna kadar kovaladı helal olsun.

    lakin bir takımın rakibi "bizden bir şey beklemeyin" diyip garip bir şekilde 2 oyuncusunu kadro dışı bırakıyor, diğer takımın rakibi "fenerbahçeyi puansız göndereceğiz" diyorsa bu lig pek de izlenesi bir lig değildir.

  • 24 ocak 2024 başakşehir fenerbahçe maçı

    herif sakatlanıyor sedyeye çıkarıyorlar. çıkan adam 10 saniye sonra oyuna girip ortaya tekrar yatıyor :)

    zaman geçirmeyi gördüm de böylesini ilk kez görüyorum

  • 9 aralık 2023 beşiktaş fenerbahçe maçı

    ya ben bizim takvimimizi, fikstürümüzü sikeyim.

    adamlar teknik direktörü çözdü,
    oyunculardan çıkan çıktı, kalan kaldı,
    stoperlerinin stoper değil, aslında futbolcu olmadığını falan anladılar mesela.
    en son başkan işini de çözdüler.

    şimdi bizimle maç yapacaklar. eğer bir şekilde mümkün olsaydı transfer döneminden sonraya denk gelirdi bizim derbi, kadro kalitesini de çözerlerdi ona da eminim.

    galatasaray sezonun başında tüm çöp teknik direktörlerle oynadı. gs ile oynadıktan sonra değişen 20 tane teknik direktör var herhalde.

    trabzon sene başındaki ekiple devam etse küme düşecekti, o ara gs rahat rahat çaktı geçti bunlara. abdullah avcı'yı aldılar biraz toparlar gibi oldukları an bizimle oynadılar hem de en eksik olduğumuz hafta.

    beşiktaş şenol krizinin tam göbeğinde gs ile oynadı. tarihi fark bekliyordu herkes gs'den. 2. vitese atmadan yaya yaya beşiktaş'ı yendiler.

    adana gelene gidene çakıyordu, formdan düştüler en son bu hafta teknik direktörü de kovdular, adamların teknik direktörü belli oldu mu onu bile bilmiyorum. şimdi gs ile oynayacaklar.

    sonra diyorlar ki fener zor maçlarını daha oynamadı. lan biz galatasarayla aynı ligde oynamıyoruz ki amk? oynadığımız takımların sadece isimleri aynı. başka aynı olan bir şey yok ki sezon başından beri?

    paf takımlarıyla gs, as takımlarıyla biz oynuyoruz sanki sene başından beri amk. bu fikstürden çektiğimiz çile nedir gerçekten bilmiyorum.

  • uyumsuz görünen ama birbirine yakışan yiyecekler

    arkadaşlar şuraya
    x ve yoğurt
    y ve yoğurt

    yazıp durmayın. yoğurt dünyanın en iyi yancısıdır. şunun yanına yakışması yanına uygun bir şey bulduğunuz için değil, yoğurdun yanına konulan her şeyi üst seviyeye çıkarabilme kabiliyetindendir.

  • starfield

    oyunu 4 saattir falan oynuyorum. zerre ilerlemedim sanırım. ilk eleştirim menü karışık. anlayana kadar ambele oluyorsunuz. alıştıktan sonra sıkıntı yok. iyi kötü anladım gibi.

    ingilizcesi korkulacak seviyede değil. orta seviye bir ingilizce ile kotarırsınız.

    rtx 4070 ile oynuyorum ultra her şey fullde 70-80 fps geziyor. işin garip yani fsr hiç bir işe yaramıyor. kapatıyorum aynı, açıyorum yine aynı :) ben de sikerler diyip kapattım açıkçası.

    texture kalitesi kötü değil ama iyi de değil. özellikle şehirlere daha iyi kaplama beklerdim.

    her yerden görev fışkırıyor. bir göreve giderken yanlışlıkla başka görev aldığım ve alakasız bir yere gittiğim oluyor. lan biri ile konuşuyoruz yandan biri geliyor bir şeyler söylüyor yeni görev geldi diye update geliyor. tüm şehir bu adam gelsin de benim derdimi çözsün diye mi beklediniz amına goyduklarım.

    ilk izlenimim itibariyle boku yedik. dediğim gibi 4 saattir oynuyorum daha new atlantiste salak salak dolanıyorum. uzaymış bilmem neymiş hak getire. varsa yoksa getir götür işleri. insanlarla konuşmaya korkuyorum amk görev verecek diye. neden boku yedik diyorum? acayip zaman öldürecek bu oyun çok belli. ne ara nasıl oynayacağız bu kadar şeyi inanın hiç fikrim yok.

    çatışmalar yapay zeka falan yorumlayacak çok bir şey görmedim. gördüğüm şey çok büyük bir oyun. büyükten kastım çok büyük. bunun yarısı kadar içeriğe sahip bir oyun olduğunu bile düşünmüyorum.

    ilk izlenimim olumlu. gamepad ile oynuyorum. düşündüğüm kadar yormadı. adam akıllı bir not vermek için ise en az 20-30 saat gerekli. şu hikayede biraz ilerleyelim hele bakalım.

  • starfield

    bunun bir gamepadi var malum. şahsi fikrimce bir oyun için yapılmış en iyi gamepad. ben ki nefret ederim yok şu edition, yok bu edition gamepadleri ama bu başka. bu hakikaten hem tuşların üzerindeki yazılarla falan oyun karakterini mükemmel vermiş, hem sadeliğini kaybetmemiş, hem de inanılmaz bir görsel güzelliği var.

    aha şundan bahsediyorum:
    görsel

    internette falan görüyordum ama esas 2 hafta önce yurtdışında tatildeyken teknoloji mağazasında canlı olarak görmüş ve götüm düşmüştü. türkiye'de zaten saçma sapan fiyatlara satıyorlar. buradan almak mantıksız da orada sadece ufak bir fiyat farkıyla olunca alsam mı almasam mı diye gelip geçtikçe bakıp bakıp geri çıkıyordum. elime alıyorum hadi kasaya diyorum, sonra geri bırakıyorum falan. fiyatı 75 euroydu. velhasıl tatil falan derken çok para harcadığımdan o 75 euroma kıyamadım ve almadım.
    (80 euro viskiye paran var ama seni iki yüzlü seni)

    tatilden geldik. bu sefer dün hanım tek başına iş için yurtdışına gitti 3 günlüğüne. az önce aradı sana bir şey aldım dedi. kamerayı bir çevirdi aha bizim oğlan!

    "çok özenmiştin" dedi.

    7 yıllık eşim, 12 yıllık sevgilim benim bu kadın.

    velhasıl bu entry'nin oyunun kendisiyle veya hangi dil olduğuyla falan pek bir alakası yok gençler. diyeceğim odur ki evleneceğiniz kişiyi iyi seçin. sizi anlayan, hobilerinizi tutkularınızı anlayan, neyi sevip sevmediğinizi sizinle beraber gerçekten hisseden insanla evlenin.

    aha evlilik böyle olunca anlamlı...

  • özel sektör temmuz 2023 zam oranları

    e hani günün %1362617 zam alan ilk yazılımcısı damlamamış daha.

    üzüyorsunuz beni...

  • jorge jesus

    reis marta kadar maç kalabalığı olmasın dedi avrupa ligini namağlup bağladı, ondan sonra da maç kalabalığı olmasın diye marta kadar şampiyonluğu bağlar. sonra sen sağ ben selamet gittiği yere kadar avrupada.

  • 16 ekim 2022 beşiktaş trabzonspor maçı

    ahahhahahahahhahahha.

    hakemin 3 metre önündeki pozisyonu süzememesi yüzünden 10 dakika gitti, 20 kişi sarı kart gördü amk.

    hayır garip olan var'da izlediği pozisyonda kadrajın içinde kendisi de var amk. hiç utanmıyor mu acaba? adam kendisini izlediği vardan utanmadan sıkılmadan bir de üstüne kırmızı kart gösterdi. allah belanı versin senin.

    not : fb.

  • 2022 belçika gp

    ben sezon sonuna kadar leclerc 'in koşarak piste çıktığı, telsizden de "la dur arabayı vermeyi unuttuk" denildiği bir sekans bekliyorum açıkçası ferrariden bu kadar şeyden sonra.

  • 4 kasım 2021 galatasaray lokomotiv moskova maçı

    birisi bana moskova'nın oyunu beraberlikte tutmak için zaman geçirme motivasyonunu anlatsın allah için amk. fenerli halimle ben sinir oldum. 1 puanın var, berabere kalırsan 2 olacak. sonuncusun. galatasaray lider. berabere bitse 8 olacak. neredeyse gruptan çıkmayı garantileyecek. gayet yeterli skor. galatasaray top oynamaya çalışıyor, adamlar beraberliğe yatmaya çalışıyor. garip bir beyin tutulması yaşıyor adamlar...

  • 2021 belçika gp

    f1'e uzak olup ne bu tantana diyenler için durumu özetleyelim:

    russell denilen yarışçı az önce bir renault clio ile mercedes a180'den daha hızlı tur attı pistte. hızlı tur attığı pilotu da gelmiş geçmiş en iyi pilot sanan insanlar hala dünyada mevcut.

    edit : aradaki farkı açıklamak için clio metaforuna itiraz edenler var. murat 131 daha yerinde olacaktır.
    edit 2: 131 kesmez, el arabası ile geçti diyen var. yapmayın gençler. üzmeyin amilton fanlarını...

  • duygu özaslan

    en iyi linç hiç soru sormamaktır. sözlük yazarları bunu anladığı gün gerçek linçin tadını alacaktır. arada illa ki soranlar olur ama bu tip insanlara verebileceğiniz en büyük ceza "merhaba ben duygu özaslan sorularınızı yanıtlıyorum" un yanında yazacak (1) yazısıdır.

    bunu başaracak toplumsal zekaya ulaşana kadar bana linç falan anlatmayın lütfen.

  • sinovac aşısı olan annemin pozitif çıkması

    bir yerlerde aşı olan pozitif çıkmaz diye bir şey yazıyordu da ben mi kaçırdım lan? bir aşı bu kadar yanlış anlanır mı?

  • bursa devlet hastanesinde köpek muamelesi görmek

    sağlıkçılar gelmiş hala hastayı reddetme hakkı falan anlatıyor, diğeri bu kadın çok çalışıyor ondan diyor. sonra sağlıkçıya şiddet olunca bu halk bize niye sahip çıkmıyor diyorsunuz.

    ulan çok basit ya? ortada bir tartışma var. git demişsin arkasını dönmüş gidiyor çocuk. "güvenliği çağır köpeklere mama versin" diyen doktoru da savunmayın amk. az çalışıyor diyen mi oldu? hasta seçemez diyen mi oldu? doktorluk bok gibi meslek diyen mi oldu?

    isterse dünyayı kurtarsın , hastasına köpek diyen doktor mu olur anasını satayım? o doktor da yarın bir gün başka bir meslek grubundan iş isteyecek. itin götüne sokup gönderse, sonra da ben çok çalışıyorum, müşteri seçme hakkım var dese mi iyi anlamıyorum ki?

    yahu haklıya haklı haksıza haksız diyin şu siktiğimin memleketinde artık delireceğim lan. solcusu davar, sağcısı davar, esnafı davar, doktoru sağlıkçısı ayrı davar. ahır gibi birbirimizin üstünde tepine tepine yaşamaya çalışıyoruz amk.

  • 2021 britanya gp

    ahahahaha bir an russell puan aldı sandı şampiyonmuş gibi anlatacaktı ki yarışın sprint olduğu aklına geldi. sen çok yaşa serhan abi...

  • 2021 emilia romagna gp

    mazepinle latifi yanyana geldiğinde güvenlik aracı kontağı çalıştırmıştı zaten...

  • mesut özil

    mesut'un yaşayacakları ile ilgili spoiler içerdi fb-gs maçı.

    mesut top yapmayı bilen sosa'yı gördü garibim herhalde, karşı taraf taç çizgisinin orada al ver yapmaya başladılar. aldılar verdiler bir kaç kere. sonra bir ver kaç ile bunlara pres yapan 2 adamı geçtiler. top mesut'ta kaldı ve önünde bir kişi daha var.

    bu sefer de ozan'a yakındı ver kaç yapıp o adamı ekarte etmek için 5 metre yanındaki ozan'a attı topu ve kaçacağı alana yöneldi. ozan ne yaptı? mesut'un kaçtığı alanı göre göre o koca götüyle etrafında döndü ve sol tarafa caner'in olduğu bölgeye açtı oyunu...

    kısacası mesut. işin var aslanım. öyle arsenal'e benzemez burada top oynamak. öncesinde arkadaşlarına futbol oynamayı öğreterek başlaman gerekiyor. türkiye'de , hele hele fenerbahçe'de modern futbol oynanmayalı bir kaç yıl oluyor. sözleşmen bitene kadar bir kaç kişiye öğretsen kafi.

  • s sport plus

    beinsports "selçuk da selçuk" diye ağlayacağına şunları örnek alsın. f1 ve nba için aldım. güzel maç olursa premier lig de izlerim. esas nokta şu ki ; hepsini bedava da izleyebiliyordum. hele nba için ufak bir google aramasıyla full hd oldukça fazla seçenek var. demek ki müşteriyi yolunacak tavuk değil de insan yerine koyup "ne yapabiliriz?" sorusunu sorunca insanlar gelip sizden bir şeyler satın alabiliyor.

    sen hayvan gibi fiyat ver, bok gibi bir müşteri deneyimi yaşat, iptal etmek için fax çakallıklarına vs gir, sonra da kaçak yayınlardan dolayı bu iş olmuyor de. aha bak olanı burada var. halihazırda bedava yapabileceğim bir şeyi sadece destek için bile olsa gönlümden koptuğu için 100 tl verip satın aldım. biraz ortadoğu kafasından sıyrılsanız siz de yaparsınız da, şirketin ismi bein. ne bekliyoruz ki?