dougsampson9
profili

  • kadınların evin içinde kötü giyinmesi

    paspal feministlerin çemkirmesini anladık da, kodumun meriçleri de hemen damlamış: “sonki biz orkoklor tokum olbuso goyoyoruz”. başlık “kadının evin içinde döpiyes giymemesi” değil ki, “kötü giyinmesi”. dolayısıyla bunun erkek versiyonu takım elbise değil.

    hem kadınlar kendilerini gayet iyi savunabiliyorlar, size ne oluyor aq? bu toplumda bu kadar çok ilkkan karakterine gerçekten ihtiyacımız var mı? bence çok fazlasınız.

    tanım: kadınları kızdırdığı kadar feminen erkekleri de kızdıran başlık.*

  • 9 ay ömrü kalan eşin son isteği

    9 ay ömrü kalan kadının aklındaki ilk şey eski sevgilisiyle seks yapmak ise ben direkt çekilirim aradan. tamamen ama. boşanma davasını da açarım hemen. ölüm falan beni ilgilendirmez.

    böyle bir durumda zaten o evlilik kadük hale gelmiş demektir.

    umarım son dokuz ayında eski sevgilisi ilgilenir kendisiyle. son bir ayında yatalak kalacakmış, b.k içinde ölmek de olasılıklar arasında çünkü.*

    tanım: bazı zayıf erkeklerde acı yaratacak istek.

  • 1500 akaryakıt istasyonunun kapanma tehlikesi

    bizi ilgilendirmeyen tehlikedir. benzin istasyonu sahiplerine de 500 dolar maaşımla ben mi üzüleyim aq?

    edit : zenginin biri bana dm’den “hayir napcaz parayi fakire mi verelim. fakir bilmiyo ki yönetmeyi ver parayi 2 ayda gazino pavyon en iyi coinde yesin sonra siksin kafasina“ yazmış.

    benim bu tipler hakkında ne kadar haklı olduğumu da sağolsun kanıtlamış. geçim zorluğu çeken milyonlarca yurttaşı “parayı fakire mi verelim” diyerek aşağılıyor. bunları iyi tanıyın. bunlar “zarar ediyorum benzin istasyonumu kapatıyorum” dese jipine biner 10 tane evinden kira alıp yaşamaya devam eder. ağlayıp zırladıklarına bakmayın.

  • avm'de park kavgası

    türkiye’de üç kağıtçı öküzlerin zenginleşmesi sıradan olduğu için bmw sahibinin hareketi şaşırtmamıştır. iyi eğitimli, modern, temiz insanlar maaşının %60’ını vergi olarak verip metrobüse mecbur kalırken, insana “hoşt” diyen tıynetteki canlılar bmw’ye binebiliyor.

    sıkıntı temelde budur. başlığı açan arkadaş da sonuna kadar haklıdır.

  • en tiksindirici beyaz yaka alışkanlıkları

    beyaz yakalılar tarafından anneleri öpülmüş yazarları başına üşüştüren başlık. benim en tiksindiğim beyaz yakalı davranışı ise sizin gibi işe yaramazların tümünden daha fazla vergi veriyor oluşudur. yurtdışında yüksek eğitim yapmış adamım bordromla bu hayvanları fonluyorum, bir de gelmiş benden tiksiniyormuş gavat oğlu gavata bak.

    şimdi siktirin gidin vergi borcu silinen öküz müteahhitlerin porşeye binen dalyarak oğullarına çemkirin. beyaz yakalının 18 liralık spotify'ına değil.

  • rtalb

    bu kağıdı 40 liralardan alıp twitter'da ağlayan arkadaşların profillerine baktım ezici çoğunluğu reisçi, "yerli ve milli firma diye aldık" falan diye ağlaşan kişiler. üzülüyor muyum? tabi ki hayır. bu millet iyi eğitimli, iyi niyetli insanların dediklerini yapmayı böyle böyle öğrenecek. başka türlü öğrenemiyor çünkü.

    tanım: bir hisse senedi kodu.*

  • aslı ırmak acar

    maasla calisan bir isci olmasina ragmen (kurumsal virt cirt temsilcisi olunca isciligin ortadan kalkmiyor) "ben dovizle kira oduyorum" , "ben karimin yuzde bilmem kacini sektore veriyorum" , sanki uzaya adam gonderecek gibi "ben de seyirciyi filmsiz birakmayacagim" vs. diye konusan kisi.

    sekerim mars'in sahibi sen degilsin. hicbir seyi de sen dagitmiyorsun. kendini fazla ozdeslestirme patronlarinla, cem yilmaz bastiriyor yarin seni kapinin onune koyabilirler. sonra "aaa ama ben efendim savundum vs. vs." demek zorunda kalabilirsin.*

  • 53 milyon dolarlık kokain ile yakalanan kaplumbağa

    (bkz: tortuga)

  • anıtkabir

    gidip de fatiha okuyani yoktur diyen sigirlarin aksine neredeyse herkesin fatiha okudugu anit. arkadas hic gitmedigi icin saniyor ki her giden vatandas mozoleye celenk koyup saygi durusunda bulunuyor.