marques de pombal27
profili

  • 3 şubat 2023 galatasaray açıklaması

    --- spoiler ---
    "galatasaray her şeyi yapar sonra hiçbir şey yapmamış gibi elini uzatır."

    t:"ligi bitirtmeyiz" diye halkı kin ve nefrete sürükleyen çığlıkları atan futbolumsu kulübün samimiyetsiz açıklaması.
    --- spoiler ---

    ulan dün hakkı yenen sizsiniz, bunun üzerine söyleniyor buna da kulp buluyorsunuz. bak bizim değil, sizin maç! ne istiyorsunuz kardeş ? 3 er 4 er 7 şer atmışız, gene klüp gelin çözüm bulalım biz dostuz diyor. ne istiyorsunuz aq? şizofrenmisiniz lan hepiniz?

    biri gider dün bizi siken, koruduğu hakem gs ye çalışıyor der, diğeri gider 2 penaltı golü olan takıma penaltılarla lider der. açık soruyorum; gerizekalımısınız? ulan hepinizin maç maç içinden geçmedik mi içerde dışarda? ulan siz diilmisiniz o maçlardan sonra bizi tebrik eden?

    her şeye rağmen bu sağ duyulu açıklamanın, çağrının neyine kulp arıyorsunuz? bunuda hepinizin hakkını samimiyetle savunmuş biri olarak söylüyorum. açın bakın entrylerime. sizden bir bok olmaz.

    edit: "iğrençsiniz, tiksinçsiniz hepiniz." ifademi kaldırdım. gayet olgun ve kaliteli mesajlar aldım rakip takım destekcisi arkadşlardan. anlaşılan herkes konu çözülsün istiyor 3-5 dingil hariç. umarım klüpler atılan bu pası kullanır ve bu goygoy artık biter ve futbol konuşmaya başlanır.

  • google aramalarda çıkan garip siteler

    1. içerikler spam, genellikle eski bir eu domaini altına crawled content basılıyor. yapay zeka ile yazdırılmış içerikler değil yani. su böreği tarifi ile oral seks nedir içerikleri aynı sayfada iç içe mesela. contentler hep başka sitelerden taranıyor.

    2. sizin tarafta bir çözümü yok, google çözecek.

    3. vpn le pornoyla girdiğiniz sitelerle alakası yok.

    4. her çıkardıkları site 4-12 gün içerisinde yok oluyor, ancak sayısız site çıkarıyorlar.

    5. "facebook giriş" aramasında facebookun önünde çıkacak kadar boku çıktı işin.

    6. sıralamalar bir kenara, ilk günden milyon sayfa indexletiyorlar google a ki az çok bilen bilir normalde eski alanadınıza 301 atsanızda bu olası değil. buldukları bir açık/trick var.

    7. yeni değil, yıl oldu aşamadı google bu sorunu. bizim sadece google tarafından 10m trafiğimiz var, bu siteler her zıpladığında %30-50 düşüyor trafik. sonuçlarda geri gidiyoruz çünkü.

    8. google bota spam content, size reklam gösteriyor. yani siz google ın siteyi tarayan botları ile farklı sayfalar görüyorsunuz. arama sonuçlarının yanındaki "önbellek"e tıklarsanız google botunun gördüğünü siz de görebilirsiniz.

    9. kim yapıyorsa günlük 4-5m trafikleri görüyor. çok ciddi rakamlar.

    başlıktaki bilgi kirliliği olan her şeyi düzeltmeye çalıştım. özetle google çözene kadar böyle.

  • 2023-2024 özel okul fiyatları

    25 olmuş 75.
    ben böyle bir zam yapsam satış yapamam.

    bazı sektörlerde "sike sike ödeyeceksiniz" rahatlığı var.

    hayat acımasız, soğuk, zalim ve kıllı.

  • 14 ocak 2022 konda türkiye sosyolojisi anketi

    %63'ünün hiç içki içmediği, alevi popülasyonunun %4 olduğu, toplumun 3 de 2 sinin kendi evinde oturduğu veriler.

    oldu.

  • ahmet nur çebi'nin covid-19 tiyatrosu

    --- spoiler ---
    ancak terim 1 haftada virüsü yenince o zamanlar insanlar sorguladı 65 yaşında bir kişi nasıl bu kadar çabuk yendi diye.
    --- spoiler ---

    cahil olduğunuz için sorgulamışsınız. antikor testleri 10-20 katı vaka gösterirken, doktorlar her yerde bas bas "çok büyük kesim grip gibi hatta semptomsuz atlatıyor / atlatacak" derken, bunu sorguladıysanız cahilsiniz, bilgisizsiniz hatta bence üstüne bir de terbiyesizsiniz.

    sizin mantığa göre 65 yaş üstü herkes hastahanede sürünmeli ya da ölmeli. bunun sorgulanacak bir tarafı yok. başlığı açan adam nasıl ayıp ediyorsa, siz utanmadan halen aynı ayıbı tekrarlıyorsunuz.

    herşeyi geçtim o data bakanlığa gidiyor. doktorundan hemşiresine, hastahanesinden bakanlığa herkese yalancı dediniz utanmadan. halen bir de argüman yaratmaya çalışıyorsunuz götünüzden. "ay ama hızlı geçince şeettiydik biz".

    kesin sesinizi artık. terime tiyatro diyende, dönüp burda misilleme yapıp buna tiyatro diyenlerde hepiniz iğrençsiniz. bu bir hastalık, insanların canı söz konusu, sikeyim fanatizminizi, liginizi, futbolunuzu. renk ayırt etmeden bulaşan herkese geçmiş olsun, umarım tez zamanda negatiflerini alırlar.

  • türkiye'de normalmiş gibi görülen anormal şeyler

    dolandırıcılık.

    bu yukarıda yazdığıma gülüp geçmeyin. mesela ben bilişim firması işletiyorum. bir kaç tip/grup/insan var, milletin sosyal medya hesaplarını patlatıp arkadaşlarından kart/mobil ödeme yaptırıyorlar. ürün/hizmet alıyorlarlar bunlarla. hiç birşey olmuyor bu adamlara. adamların yeri, adı, sanı herşeyi belli. hatta gına geldi bi tanesini aradım konuştum "bizim servisleri kullanma yeter" diye, "ehehe tamam abey" dedi.

    mesela biz ayda en az 5-6 dolandırıcı yakalarız kendi çabalarımızla. bazı algoritmalar yazdık, yeni tüketicilerin harcama alışkanlıkları anormalitelerinden yakalıyoruz adamları. avukatımızın yazdığı klasik metin var "şu ip niz, bu telefonunuz savcılıkla paylaşılacaktır" falan diye düşüyor adamın önüne. adam "yarramıda paylaşın" yazabiliyor rahat rahat.

    hatta bi tanesi, "ben 50 kere mahkemeye çıktım, vermesin salaklar 3d şifresi banane anasını s...m" dedi. o kadar rahatlar ki anlatamam.

    bu ülkede herkesin ama herkesin ufak büyük bir dolandırıcıya çarpılmışlığı vardır. sebebi net aslında, nedense bunlarla uğraşmıyor sistem. bunun için hızlı işleyen bir birim kurulmalı, işinin ehli insanlar başına oturtulmalı. 1 seneye kalmaz dolandırıcı tükenir ülkede.

  • durexileaidstenkorun

    --- spoiler ---
    hiv virüsü tak prezervatifi kurtul gibi bir olay değil. insanlar sanıyor ki kondom takınca kesin koruncam hayır. partnerle yapacağın temaslar bile hiv'i bulaştırabilir partnerin yatağa koltuğa herhangi bir tarafa sürtüncek sen oraya değeceksin çeşitli yollarla gene sana bulaşabilir. yüzde yüz korunmak altını çizerek söylüyorum mümkün değil.
    --- spoiler ---

    heee... en çok gözlerinin içine bakınca bulaşıyor. lan olm hiv virüsü cinsel sıvılarda o kadar az ki, partneriniz hiv+ bile olsa eğer kanama yoksa (kandaki virüs yoğunluğu çok çok daha fazla) 2000 ilişkide 1 bulaş riski.

    kondom yırtılmazsa %100 korur böyle bilgisiz fikirlilere inanmayın.

    --- spoiler ---
    aids'in şakaya gelmeyecek bir hastalık olduğunu hatırlatan reklam
    --- spoiler ---

    aids diye bir hastalık yok. aids, cd4lerinizin 300 altına düştüğünde içine girdiğiniz evrenin adı. bağışıklık yetmezliği sendromu yani.

    korunun gençler bişi olmaz.

  • 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı

    onu bunu bırakında berabere de kalsak yenilsek de 3-4 gol falan atın artık amk. malatya psg fener bruj. 4 maça da heyecanla oturdum 360 dakikada 1 gol izledim. yeter da, bi yerlerimiz şişti.

    maç sonu editi: allah belanızı versin.

  • kanser hastasına yardım kampanyası

    yanlış anlaşılmak istenmem ancak konuyla ilgili tarafıma ulaşıldığında valilik iznini sordum. hatta cevap gelmeyince "destek olmak istiyorum bir şeyler yazarsanız" gibi bir mesaj attım ancak mesajlar kesildi.

    burada bir çok öğrenci arkadaşa burs verdim ve bir çok yardım kampanyasına katıldım.

    eğer durum gerçekse tekrarlıyorum yardımcı olmak istiyorum halen. ancak bu süreçte neden valilik izni çıkarılmadı ve ben bunu sorunca neden mesajlar kesildi?

  • küçükçekmece'deki pitbull dehşeti

    buna bakıp besleyen nerde adam varsa çer çöp. ezik, egosu yüksek mal malak adamlar hepsi. tipe bak üflesen yıkılacak velet pitbull la geziyor. sırf bu köpek yüzünden nefret etmeme rağmen silah alabilirim. bu köpeği durduramıyorsunuz arkadaş. 2 ufak çocuğum var.

    bir kere kartalda parktayız ufaklık kaydıraktan kayıyor annesi yanında, diğeri pusette ben puseti tutuyorum. tipin biri elinde pitbull geçti tam parkın ortasından. o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. bir elimde puset, diğeri kaydırakta, köpek delirse ne yaparım? kafayı yedirdi bana bu düşünce. "keşke silahım olsaydı" dedim hayatımda ilk defa.

    devlette nasıl bir devlettir anlamıyorum. yapıştırsana şuna bakıp besleyene cezayı kardeşim. bitirsene şunu artık. kaç çocuk öldü, kaç kişi yaralandı, daha ne bekliyorsun, ne işe yarıyorsun sen ya?

    ha son bir sözüm var burayı okuyan gerizekalı pitbull sahiplerine: o köpeğe dikkat edin. bak çok dikkat edin bir gün birinin evladının canını yakar, oyarlar gözlerinizi. büyük konuşmayayım ama ben hayatınızı sikerim mesela.

  • 10 mart 2019 mis sokak baskını

    --- spoiler ---
    mis genelde tercih ettiğim bir sokak değil seksokak daha çok tercih ederim. eski kaşarı çok güzel oluyor.
    --- spoiler ---

    tebrikler kanzuk...

    edit(tanım): 20 sene önce yaşansa ülkeyi ayağa kaldıracak, şu zamanda ise 1-2 güne unutulacak olaylar silsilesi...

  • ekşi itiraf

    peder hipofiz bezi tümörü ameliyatına girdi. hastane odasında dakikaları saymak gerçekten boktan bir şey.

    34 yaşında adam olmama rağmen babanın varlığının ne demek olduğunu anlatan bir sessizlikle bekliyorum. bir çok şeyi sorgulatıyor insana.

    edit: güzel mesajlar için teşekkür ederim. çıktı ameliyattan, şu an için her şey yolunda.

  • 11 aralık 2018 galatasaray porto maçı

    lan hepiniz mi kaçaktan izliyosunuz? maç 2-1 olmuş adam "aha bu 2" yazıyor. 10 dk geçti amk.

  • 2 kasım 2018 galatasaray'a yapılan operasyon

    - 2-0 öne geçmişsin
    - rakibin, puan tablosunda, tarihinin en sıkıntılı yerinde, her yerinde kazan kaynıyor
    - rahat 3-4-5'e götürebilirsin maçı
    - kalecin bu kaçıncı maç oldu saymıyorum artık, gereksiz bir çıkışla penaltı yaptırıyor
    - 10 numaran kullanılan taçta (amaan s..me kadar) çekiyor, 2. golü yiyorsun
    - gene 3-4'ü atacak ortamın var, mekan senin, bırakıyorsun kendini
    - taraftar sus pus oluyor, bırakıyor maçı
    - 3-4'ü yemekten ucuz kurtarıyorsun
    - yenemeyince her fener derbisindeki gibi şiddet başlıyor
    - hasan kuduruyor, terim kuduruyor, tüm suçlu hakem

    ya kardeşim, bak bi s.. gidin allah rızası için. 34 yaşında adamım, kendimi bildim bileli galatasaraylıyım, gerçekten bi s... gidin. operasyonmuş. götüm.

  • bilgisayara yüklenen ilk oyun

    fifa 95

    15 disketti, 12. si bozuktu. 5km yürüyüp tekrar yazdırıp geldim, 14. de bozukmuş amk.

    bu vesileyle: allah belanı versin verbatim.

  • muharrem ince

    bu adam sağcı ya da solcu değil. bu adam kim biliyormusun? bu adam bakkal ahmet efendi. bu adam öğretmen ayşe abla, bu adam otobüs şöförü mehmet abi.

    bu adam sen, bu adam ben arkadaşlar. laga luga yapmayan, düşündüğünü söyleyen, içi dışı bir anadolu çocuğu bu adam.

    bence akp seçmeni dahil, özellikle mhp ve iyi parti seçmeni başta olmal üzere herkesin sempati ile baktığı bir isim. yine bana kalırsa hdp lilerde oy verir boykot etmez.

    parti içinden, gösterilebilecek en doğru ismi gösterdi chp. kılıçdaroğlu bu seçimde kendinden beklenen yapabileceği herşeyi yaptı. 15 mv ve ince. ben bile bu kadarını beklemiyordum.

    halen bıdı bıdı konuşanınız varsa, halen "ama ekonomi bilmiyor", "kavgacı" diyeniniz varsa ... gidin akp ye basın oyu. adamı delirtmeyin burda.

  • kız çocuk isteyen erkek

    ilkinde kız istedim kız oldu. ikincisinde eşim de babam da erkek istedi, ben gene kız istedim gene kız oldu. biri defne, diğeri duru. duru daha 4. haftasına yeni girdi. defne 2.5 yaşında. "kız çocuk babacı olur" diyen arkadaşlara bir sorum var: ne zaman oluyor o?

    keza bizim puşt hep beni satıyor anasına. eve geliyorum "hoşgeldin desene kızım" diyorum, "yok, demicem". "sen kimin kızısın bakim" diyorum "annenin kızıımm".

    ufak olan daha anlamıyor ama ninnisini ben yazdım: "babasının kızı uyuyor, babasının kızı büyüyor, babasının babasının lay lay lay". çalışıyorum şimdiden bilinçaltı.

  • sözlüğün milyoner yazarları

    1.4 milyon borcum var. sayılır mı? milyon sonuçta.

  • dikey mimarinin hayatımızı mahvediyor olması

    son zamanlarda artık iyice midemi bulandırmaya başladı bu dikey mimari. yeni bir ofis arıyorum maliyet düşürmek için, malum devir tasarruf devri artık, çok para dönemi bitti.

    markalarıda vererek konuşacağım, şehrin göbeğine 30 katın üzerinde binalar yapıp insanları sardalya kutularına yerleştirip, milyon tl lere bu daireleri satmak... gördükçe üzülüyorum. ritim istanbulda 1+0, 30 metre kare daire var. kirası 1100 tl. 30 metre kare arkadaşlar, bu dairenin içinde fırın var ocak var tuvalet var. yani yatak koyduğunuzda yürüyecek yeriniz yok ve yaşam alanı diye nerdeyse asgari ücret fiyatına kiralanıyor. projedeki havuzlar terasta, aşağıya full avm yapmışlar, havuzlar ondan terastaymış, yer kalmamış... binden fazla daire yapıyorsun, yeşil alan sıfır, havuza yer kalmıyor...

    yeni nesil liseler... e-5 kenarındalar, basket sahaları terasta. çocuklar camlardan e-5 i izliyor, koşup oynayacakları bir bahçeleri yok.

    balkon dönemi bitti. zaten 40. katta balkon olsa ne olur, olmasa ne olur? hayır koca türkiyede arazimi bitti? singapurda yer yok da dikey çıktı adamlar, çinde nüfus fazlada istiflediler insanları... bizim derdimiz neydi? neden 2 katlı evler, 5 katlı binalar yapmadık? ne bu para hırsı?

    yaşam kalitemizin inanılmaz düştüğü kanaatindeyim. bir binada 500 insan 1000 insan yaşamaz abicim. olmamalı böyle birşey. asansörde geçiyor günlerimiz. 19 katlı bir plazadayım, hani çok yüksek değil. az önce -2 de aracımı park ettim, ofise çıkmam 2 dakika sürdü. 9. kattayım. her katta in binlerle tam 2 dakika. günde 2 kere aşağı inip çıksam, beklediğim asansör zamanını da kat her gün 20 dakikam asansörde geçiyor. ofise evim 3 km mesafede 25-30 dakikada anca geliyorum trafikten.

    biz artık yaşamıyoruz bana kalırsa. sadece hayatta kalma mücadelesi içerisindeyiz. tiksiniyorum, midem bulanıyor.

  • murat kosova

    kendisi ntv de spikerken, (16 yaşındaydım) ng de calışıyordum. ng dergi de ntv binasındaydı. ağır bir liverpool fanıydı kendisi. hatta biri manu liverpool maçı öncesi "murat manu 5 liycekmiş bu hafta eki eki" gibi bişi demişti. merdivenden geri döndü "analarını sikicez analarını" diye bağırdıydı.

    demem o ki sayko derecede bir spor manyağıdır. 7/24 içinde yaşıyo adam bu heyecanı. az bile bağırdı bugün.