alorno8
profili

  • ankaragücü'ne itibar suikasti yapılması

    hahaha itibar ne demek diye sorun bu ankaragüçlülerin %90 ı cevap veremez. öyle bir varoş ,ilkel ve vandal bir topluluk.. hakettiği yer süper lig değil. tez zamanda dönmemek üzere ait olduları yere gitmelerini dilerim bu spor katillerinin..

  • mario balotelli'nin beşiktaş'a transfer olması

  • mario gomez

    bizlere yeni bir mesaj yayınlamış golcümüz .
    şurada

    türkçesi : şimdi kutlama yapma zamanı değil . bir adım daha kaldı . odağımızı ve iştahımızı koruyalım .

    la adam kendine bizden çok dert ediyor .şampiyonluk için hepimizi uyarıyor direktif veriyor . tam bir winner ve lider olduğunu bir kez daha göstermiş . 2. dünya savaşı sırasında yaşasa muhtemelen subay olup hitler 'e '' mal mısın amk pis faşist -40 derecede rusya'ya mı girilir göt herif '' filan diyebilirdi . adamın 9,15 i kendi ölçerek hakemi göt etmişliği var lan .

  • mario gomez

    (bkz: renkli medyanın son kozlarını oynaması)

    gerçekten şeref yoksunusunuz . şampiyonluğumuza 2 hafta kaldı . gomez ısrarla kararını kritik maçlardan sonra bildireceğini söylerken sırf algı operasyonu yaratmak için sıfır kaynak ile %100 kesinmiş gibi haber yapıyorsunuz. sizin gazetelerinizi tüm beşiktaşlı'ların boykot etmesi gerekiyor . çünkü bu ilk değil. geçen haftaki haberlerinize bakıyoruz sanırsın beşiktaş jimnastik kulubü değil beşiktaş dövüş kulubüyüz . adamlar kavga haberinden 2 saat sonra omuz omuza resimlerini atıp sorun yok diyor . buna bile yer vermiyorsunuz . gomez son 3 hafta 3-4 tane daha atsın da rahatlayın mınakoduklarım .

    edit: bugünkü fanatik haberleri

    1) beşiktaş'da gomez depremi *
    2)tolgay arslan gitmek istedi *
    3)sosa en kötüler arasında *

    bundan sonra benden size tek kuruş yok şeref yoksunu medya sizi

  • robin van persie

    oğlum adamın ismi bile bir haykırış lan.

    robin van persie ismindeki harflerin yerini değiştirip bir pas verin yazabiliyorsun .

  • ismini ingiliz ismiyle değiştiren uzak doğulular

    adamın adı zhaoshuaiguo amk . seçtiği nick osman abi 'ydi. buna erzurum telekom santralinde küfür etmeyi öğretmiş bazı fırlama mühendisler . ankara'ya döndüğünde habire amine koyum amine koyum diye geziyordu ortalıkta. bir gün karıştırdı mevzuyu , toplantıda müşteriye selamın aleyküm diyeceğine selamın amine koyim dedi.osman abi'yi bir daha görmedik.

  • regl iken sevişmek isteyen kız

    benimdir. regl olunca hormonlarin çalışmadığını sananlar var . hem en güvenlisi de bu .hamilelik riski yok denecek kadar az.

    heyecanlandınız de mi lan ibneler . erkeğim olm ben. yeşillendirmeyin .

  • deniz altında çekilecek pornoya isim önerileri

    şu olabilir

    (bkz: denizler altında 20 bin yarrah)