otuz312
profili

  • anın fotoğrafı

    chill

    kurulu düzenimiz var yeğenim, yoksa...

  • kola için alternatif olabilecek soğuk içecek

    ben küçükken babaannem bahçemizdeki güllerden şekerli gül suyu yapardı. buzlukta bir kaç gün bekleyince de soğuk soğuk inanılmaz güzel bir tadı olurdu. babaannemden başka ne yapan gördüm ne de başka bir yerde içtim.

    soğuk, hafif limonlu, şekerli bir gül suyu. çok acil şişelensin. çok acil.

    edit: nokta atışı adres tarif edenden, ailemin köklerine inene, evinden hazır göndermek isteyenden, tarif verene, yolum düşerse evinde ikram etmek isteyenden, kargolayıp göndermek isteyene. fellowship of the eksisozluk

  • adanalıların selam verme kavgası

    yemin ederim bir süredir izlediğim en iyi video olabilir. neresine güleceğimi bilemedim gerçekten. konum bildirerek kavga edeninden tut, karşıdakinin kütüğünü öğrenince geri vites yapana, senin anana bacına merhaba deseler diyen ablaya, önce atar yapıp sonra geri vites yapanın karşıdakini de sahiplenip aniden kibarlaşıp herkesten özür dilemesine, çocuğun hala espri yapıp kıza yürümesine, şakalaşmaya çalışmasına, aslında kültürlü biriyim demek için araya ingilizce kelimeler sıkıştırmasına, kızı savunayım belki bir ekmek çıkar umutlarına kadar her duygudan bir tat var.

    ayrıca türkiye'deki konum bildirerek kavga olayına bayılıyorum gerçekten. konumuna göre bulaşılmaması gereken iller sıralı tam liste yapsalar da nerede geri vites yapacağımızı bilelim biz de. bizden alt konumdaki bir ile geri vites yapmayalım mesela durduk yere.

    montpellier çocuğuyuz lan, aklını alırız paris'lilerin.

  • istanbul bir yemek olsaydı neyli olurdu

    neli olurdu bilmem ama kesin kumpir olurdu. her bok var içinde. ama lezzet hariç.

  • kişinin sahip olduğu en can sıkıcı özelliği

    kontrol manyaklığı mı, vazgeçmeyi bilmemek mi, ince ayrıntılarda boğuluyor olmak mı, ortada daha hiçbir şey yokken o konuda sorun yaratıp çözüm bulmaya çalışmak mı. hangisini sayayım bilemedim. akıl sağlığını kaybetmeden iyi gelmişim bu yaşa kadar.

    edit: hiçbir deli deli olduğunu kabul etmez, belki de sen akıl sağlığını kaybetmediğini düşünüyorsun şeklinde yorumlar var. mantıklı.

  • saç dökülmesini engellemenin yolları

    rıdvan dilmen özlü şampuan çıkması lazım acil. başka bir çare göremiyorum. ayrıca dört tane kılın dökülmesini engelleyemeyen bilim adamları da bize bilimi anlatmasınlar. hadlerini bilsinler.

  • van denince akla gelenler

    23 ekim 2011 van depreminde kaybettiğim çiçeği burnunda öğretmen kardeşim. çok isterdim van denilince aklıma sadece ruud van nistelrooy gelsin.

  • kel erkek seksiliği

    tepesi dökülmüş, yanları uzamış erkekte olmayabilir lakin jason'da ve bruce'da gayet olan seksiliktir. ispatı yanında duran hatunlardır yurdum hanımefendilerinin şahsi yorumları değildir.

  • srebrenica soykırımı

    katledilenler müslüman oldukları için kimsenin umrunda olmayan vahşetin 22. yıl dönümü. yahudi olsalardı 3500 tane film çekilir, 500 tanesi oskar alırdı.

    (bkz: united of nothing)

  • mario gomez

    (bkz: biz orospu çocuğuyduk)

  • lösev'in çocuk sömürüsü

    ücretsiz dedikleri hastanelerde kanser hastalarına nasıl davranıldığını bilmeyen insan sıçmığı olan başlık. kanser tedavisinin sadece hastanede kemoterapi alarak mı olduğunu düşünüyorsunuz ? allah ne sizi ne de bir yakınınızı bu illetin avcuna düşürmesin ki kapı kapı dolaşıp, yerdeki karıncadan bile medet umar hale gelmeyesiniz.

    ayrıca bu mantıkla nasıl olsa okullarda bedava eğitim veriliyor. tegv , tev de bağış toplamasın, kapatılsın. devlet nasıl olsa bedava ağaç dikiyor. tema da kapatılsın. hatta ayağımız alışsın akut, açev kuruluşlarını da kapatalım, boşa yakmasınlar.

  • altınordu futbol takımına getirilen yeni kurallar

    u15 takımından itibaren tüm oyunculara diksiyon, doğru ve güzel konuşma dersi verilecek. herkes haftada 1 ders almak zorunda maddesini keşke her spor kulübü zorunlu hale getirse de önümüzdeki maçlara bakacağız saçmalığından kurtulabilsek.