okeye aranan dorduncu13
profili

  • tokat atılan taekvondocu kızın açıklaması

    tokat atılmasını şoka girdiği için kendisi bile istemiş olsa o kadar sert tokattan sonra şoktan çıktı mı diye bi bakarsın, adam umursamıyor bile ne şoku ne kendi istemesi. şoktan çıkarmak için osmanlı tokatı atılmaz da zaten. kaldı ki şok anında olan kişi bunun farkına varıp da bana bi tokat atın demez, farkına varabilse şoka girmez zaten. nerden tutsan elinde kalıyor.

  • crop giymeyen kız kalmaması

    alışverişe çıktığınızda iş için giyecek bir kıyafet bulamıyorsunuz, hepsinin göbeği açık. eli yüzü düzgün tişört kalmamış. saçma bir hale evrildi bu crop modası. uzun olsun derseniz bu sefer de dümdüz hiçbir albenisi olmayan ya da teenage bol kısa kollu tişörtler çıkıyor karşınıza. eyyy modacılar şunları biraz uzatın da biz de çekiştirmeden giyelim işte güçte.

  • yazarların en recep tayyip erdoğan özelliği

    kimlerin kimlerle beraber olduğuna benim de inanamamam.

  • benim burada ne işim var lan denilen ortamlar

    gelin damat dahil düğündeki hiç kimseyi tanımıyorken omuz omuza tanımadığım kişilerle halay çektiğim an. halay bir an o kadar hızlandı ki herkes serçe parmak samimiyetinden omuza el koyma samimiyetine geçti birden. herkes sırıtıyor e mecbur ben de sırıtıyorum. o an içimden bir sağıma bir soluma bakıp napıyorum lan ben demiştim.

  • arkadaşını asansör boşluğuna iten ar. görevlisi

    sinirini kontrol edemeyen bir psikopatın ön göremediği bir şekilde genç kızı öldürmeye teşebbüs etmesi. annesinin adamı savunması da çok ilginç. adam kızı tutup duvara yapıştırmak istiyor esasen ama o sırada asansör kapısı açılıyor çarpmanın etkisiyle ve kız boşluğa düşüyor. çok feci. elalemin çiçek gibi baktığı kızını hoyratça itip kakıyor işte böyle öküzler.

  • suriyeli mültecinin seksi dansı

    suriyeli mülteci olduğunu nerden anladınız yahu? olayın türkiyede olduğuna dair bile bi kanıt yok. garip dans eden bir kadın var sadece. ülkelerine dönsünler o kısım tamam da herşeye de sazan gibi atlamamak lazım.

  • bir parfüme 200 lira veren insan

    200 liraya parfüm kaldıysa bana da haber versin ben de alayım dedirten insan.

  • ekşi itiraf

    bu yaz telefon numaramı değiştirdim, yeni numaram benden önce adı halil olan ve çiftçilikle uğraşan bir adama aitmiş. numarayı değiştirdiğimden beri halil abi aşağı halil abi yukarı arayanlarım hiç eksik olmuyor. çiftçi haberden gelen mesajları saymıyorum bile. mazot mu ucuzladı, mahsullere noldu, dolu mu vurdu hepsi bende. kendimi halil abinin yerine geçen ruhu gibi hissediyorum. geçen yine 10 kere halil diye biri yok burda dediğim bir numara aradı. halil abi? diye sordu. hayır sesim de erkek sesine benzemiyor. yeter aramayın artık beni. yok halil malil. yedim onu ben.

  • ekşi itiraf

    1-2 yıl önce sol yanağımda bir gamze belirmişti. baya baya gamzem vardı. yaklaşık 1 yıl benimle kaldıktan sonra ortadan kayboldu. hayır niye çıktın nasıl kayboldun. kaybolma diye de parmağımla bastırıyordum sana halbuki. hayreti mucip.

  • statik elektrik çarpmasından korkmak

    arabaların kapısını dirseğimle kapatırım, aspiratörün tuşuna havlu kullanarak basıyorum. yahu musluktan akan su bile çarpar mı insanı? çarpıyor, vallahi de billahi de çarpıyor! elimi neye atsam çatır çutur canımı acıtıyor. evimdeki hiçbir metal eşyaya dokunamaz oldum. elimde havluyla geziyorum. evimde elektrik kaçağı var sanırım zira bu elektrik sadece benden çıkıyorsa beni çok rahat şarj cihazı olarak kullanabilirsiniz. allahını seven üstüme toprak atsın.

  • ben nasıl cesaret etmişim buna denilen şeyler

    lisede erciyese okul gezisine gitmiştik. herkes kayıyor, kar topu oynuyor vs. biz de teleferiğe binmeye karar verdik ama bindiğimiz teleferik kabinli olanlardan değildi, bank gibi oturuyosun yukarıdan önüne koruma demiri indiriyorlar bitane o kadar. biz 3 arkadaş bindik ve gitmeye başladık fakat bir terslik vardı, görevliler o demir korumayı önümüze indirmeyi unutmuşlardı öyle önümüz açık koltukta oturur gibi gittik bir süre. daha sonrasında baya bir yükseldik yanımdaki arkadaşlarım korkmaya başladılar, ben de o yükseklikte yerimden kalkıp yanımdaki demire tutunarak o güvenlik demirini önümüze indirmiştim. indirmesem düşmemiz daha olasıydı ve o yükseklikten düşsek yaşama şansımız yoktu. kendimce en mantıklı olanı yaptım ama ayağım ya da elim kaysaydı her şey bi faciaya dönüşebilirdi. cesaretimi liseliliğime veriyorum efem.

  • evlenen öğretmeni çalıştırmak zorunda değilim

    doğuda öğretmen tutabilmek için teşvik yap o zaman. maaş batıyla aynı, şartlar daha kötü, kültür yabancı, kim niye kalsın ki doğuda? dereceyi düşürt ya da maaşı arttır bi şeyler yap ki insanların orda kalmaya motivasyonu olsun. normal evlenemeyenler de patır patır sahte evlilik yapıyor. kalan sağlar biziz işte.

    ekleme: doğudaki çocukların da eğitime ihtiyacı olduğunun farkındayız, zaten onun için burdayız. ama bence eğitim kalitesi, niceliğinden daha önemli. yani neden yeni atanmış tecrübesiz öğretmenden ders alıyor doğudakiler? batıda görev yapan hiç doğuya gitmemiş tecrübeli öğretmenleri alalım doğuya. madem eğitimden bahsediyoruz. hı bazı sivri zekalarda puandan dem vurmuş. yeni atama kontenjanlarının yüzde 70-80'i doğudur arkadaşım. iyi puan kötü puan değil mesele. ben herkesin 1-2 yıl doğuda görev yapması taraftarıyım ama ben bu görevi yaparken çektiğim cefaya değdiğini bilmeliyim. can güvenliğim olmalı. suyum elektriğim olmalı. cebimde param olmalı. o okulu güzelleştirecek, eğitim materyali alacak, doğudakilere batının şartlarını sağlayacak desteği ver bana. ver ki "zorunlu görev"den çıkıp normal göreve dönebilsin buralar.

  • sevgiliye daha kapalı giyinmesini söyleme yolları

    rahatsiz oldugunuz bir durumu acikca soyleyemediginiz insanlarla birlikte olmayin. kokten cozmus olursunuz boylece.