karayemis6
profili

  • türk ordusunun esad'ı devirmesi imkansız

    adam plevne diyor ya. cidden bu neo-osmanlıcılık yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.

  • kur artışı ekonomiyi tehdit eder boyutta değil

    bebeğim petrolü ve doğalgazı dolarla alıyoruz.
    aldığımız doğalgazın %44.7'sini elektrik üretiminde kullanıyoruz.
    elektriğin, petrolün birim maliyete etkisini düşünürsek yeterli mi bu yoksa paket yapayım evde mi ağlarsın?

  • 2016 turizm krizi

    debeye girmiş entrylerin hepsini okudum.
    hortum sikenler, sırf iktidar göt olsun diye bu krizin kalıcı olmasını dileyenler, açılın olay yerinden bildiriyorum diyen turizmciler, şu an alman turist beceriyorum geçen seneye göre randıman düşük diyenler hepsini.

    herkese katılıyorum.
    kesinlikle bir kriz var. ancak neyi ispatlamaya, kime göstermeye çalışıyorsunuz.
    turizm krizini bir akpartiliye ispat edince dur o zaman kılışdaroğluna vereyim oyumu mu diyecek? hortumunu siktiğiniz itfaiyecinin suladığı ak partili otel sahibinin çok sikinde mi zannediyorsunuz. ilk fırsatta toplanıp giderler turizm bakanına el sıkışırlar, teşvikti, zarar ertelemeydi, vergi affı/avantajıydı derken yine biz göt oluruz. rusyaya yapılanın yanlış olduğunu, bir hırs için bir ülke ekonomisinin tehlikeye atılmaması gerektiğini savunan tek bir ak partili yok. herkes ertuğrul olm. herkes fatih amk. savaştığınız şey cahillik, kendini buğday ambarında zanneden serbest gezen tavuk kafası. her yapılana bir kılıf bulan ve zerre rahatsız olmayan bir zihniyet. kendi getirdiği yasayı yine kendi kaldırırken sevinç çığlıkları atan zavallı insanlar bunlar.
    trabzonda oruç tutanın götünü keserler diyen, kırşehirde kitabevi yakan, seri katille selfie çeken, devlet kanalında namaz kılmayanın hayvan yerine koyan kafa. savaştığın şey bu. sen bu kafalara sanat, estetik, vicdan, hukuk, adalet, anayasa ihlalleri, insanlık suçu gibi kavramlardan bahsediyorsun ama zerre karşılığı yok. daha önce anlattım deri tüccarı arkadaşım işlerimizin içine sıçıldı rus krizinden sonra diyor, battı batacak hıyaroğlu hıyar ama bugün olsa mecburum yine akpartiye veririm diyor. uyanın arkadaşlar. evet kriz var. yok diyenlerin yüzüne gülerek helal olsun reise diyin.
    başka türlü kendimizi yormaktan, üzmekten, sinirlerimizi yıpratmaktan başka işe yaramıyor. ben niye ilaç kullanıyorum zannediyorsunuz.
    (bkz: atarax kafası)
    çak bi atarax, ak partiye laf edenin amına korum lan diye bağır. rahatla. arabanın arkasına osmanlı tuğrası yap. face'te profil fotonu ilk günkü gibi iştahla ve şehvetle sikin bizi yap. ruhuna yapılan tecavüzün tadını çıkart. nasıl olsa bitecek bugünler. nasıl olsa bu insanlara götümüzle güleceğimiz günler de gelecek. üzme kendini.

  • instagram

    sevin beni. ne olur bak çokgozel çıkıyom resimlerde. arkadaşlarım da var. yalnız değilim. hobilerim var. yalvarırım sevin beni. yeni makina aldım süper fotolar çekiyorum. merhametliyim, yaşamaktan çok iyi anlıyorum. sabah kahvaltısı, akşam yemeği nerede yenir nasıl yenmesi gerekir en iyi ben biliyorum. güneş batıyor oradayım, doğuyor selfiyle ispatlıyorum. yaşıyorum olm ben. hayattan zevk alıyorum valla bak. kitap okuyorum kahvem var görmedin mi geçen paylaştım. konserlere gidiyorum bisiklet biniyorum, kayak yapıyorum kumsalda bacak fotom bile var. sevin beni ne olur psikolojisinde bir paylaşım platformu.

  • bajaj re60

    yayaya çarpsan sen ölürsün amk bu ne.

  • kiralık aşk

    sadece ömer diye biri yok demek hata olur. o güzellikte olup kendine bu kadar güvensiz olan defne de yok. o zenginlikte ve yakışıklılıkta olup tuttuğunu öpmek yerine sabahları tek başına uyanan sinan da yok. rakip firmayla sözleşme imzalamadan ortak lansman yapan ve tasarımlarını tescillemeyen, patent haklarını almayan böyle kurumsal gerzek firmalar da yok.

    velhasıl hiç bir gerçek öğe bulundurmayan bir diziyi izlemeyin diycem ama ben neden izliyorum çözemedim. dizi bildiğin yumurcak tv.