rhcpspurs7
profili

  • 8 temmuz 2023 özkan uğur'un vefatı

    mfö'nün ö'sü öksüz kaldı...ileride herkes tarafından hatırlandıkça tebessüm ettirecektir. ışıklar içinde uyu özkan abi...

  • alperen şengün

    senle aynı maçı mı izledim bilemem ama
    minnesota maçında
    19 sayı ile takımının en skoreri,
    17 ribaund ile en çok ribaund alanı,
    7 asist ile (2 asistinide jalen ve kmj piç etmiştir) en çok asist yapanı ve
    3 blok ile de en çok blok yapan adamı olarak maçı kapatmıştır.
    dökülmemiş hali muhtemelen 40 sayı ,20 ribaund, 15 asist 8 blok , 4 top çalma olurdu.

  • beşiktaş'ın şampiyonluğu kaybedecek olması

    vida’nın sloven asıllı hırvatlığı, joseph’in 2 yıl arabistan’da oynaması, larin’in geçen sene kiralık oynaması, oğuzhan ve necip’in milli takıma seçilmemesi, rosier’in kiralık oluşu, dorukhan’ın sözleşmesinin bitmesi, montero’nun evli olması, mensah’ın otoban kenarındaki stadda oynamak istememesi, utku’nun semih yuvakuran’ın oğlu olması diye uzar gider bu liste.
    sen ne diyorsun değişik; şu an şampiyonluk beşiktaş’ın avucunun içinde. istikrarını sürdürürse rahat şampiyon olur. sürdüremezse de kaybeder.
    ha bu arada o beşiktaş’ın şampiyonluğu kaybedecek olması değil; temennisidir.

  • samir nasri

    işin içinde fırat günayer, hakan gündoğar, serdar sarıdağ ya da fatih doğan varsa olmaz o iş. velev ki oldu (ihtimal bana göre %1) sosa'nın yaptıklarını oynadığı 2. maçta unuturuz. tanım yapacak olursak eğer bir zamanlar zidane'ın veliahtı gösterilen fransız futbolcu.

    not: dünyanın en iyi futbolcusu espirisi yapanın münasip bir yerine kolum girsin...

  • 2015-16 bjk'nin şampiyonluğunun önünde duracak güç

    muhtemelen the irlandalı'nın açtığı bir troll sıçmığı daha. cevap vermeyin kendi kendisine bitsin.

    edit:gerizekalı galatasaraylı trolun biri sanki beşiktaşlıymış gibi başlık açıyor ve sonra yazılanları gülerek sandalyesinden okuyor. fenerlisi, beşiktaşlısı da buna entry kasıyor.

  • son 14 maçında 1 galibiyet almış avrupa fatihi

    bir troll başlığı gibi açılmış durum. bu tarz başlıkların iticiliğini göstermek için açtım bu başlığı. dün özellikle beşiktaşın galatasaray'ı bilmem kaç gün yenememesinden dolayı açılan başlıkta baya bir geyik döndü. laf sokmalar, küfür etmeler, türlü şebeklikler yapıldı.

    istatistik öyle bir bilim dalıdır ki istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. işi sizin istediğiniz şekilde aktarabilir ve verilerle karşı tarafa inandırıcılık sağlayabilirsiniz. tabii bunun tersi bir durum da vardır. istatistik sizi yerin dibine de batırabilir.

    o yüzden bu tarz açılmış troll başlıklara aklı başında olan insanlar sinirlenip entry girmezse trolller başarısızlığa uğrayacak ve zamanla bu başlıklar azalacaktır.

    edit: konuyu kapatmak için ironi bir başlık açayım dedim ama pişman oldum. 3 kat daha fazla şu kadardır şunu yapamayan diye başlıklar açılıyor. nasıl bir mal kitle var bu sözlükte anlamadım gitti...

  • beşiktaş

    basından şikayet eden fenerbahçeli'leri görünce insanın kahkaha atası geliyor gerçekten. o basın arkanda olmasaydı aceba sen fenerbahçe olarak o kadar güçlü kalabilirmiydin. celtic maçında 15 dakika top oynadın bütün medya ''fener adalılara sahayı dar etti'' diye bahsedildi. beşiktaş ise sporting'den zayıf bir takım olarak lansedildi medyada daha çok. o senin sahada 15 dakika dar ettiğin celtic şampiyonlar ligi ön elemesinde kime elendi biliyor musun kardeşim? astana'ya elendi. hani senin çarşamba günü galatasaray berabere kalınca dalga geçtiğin maçtaki takıma.

    futbolda günlük, anlık, yıllık değişkenler vardır. bu değişkenler hiç bir takımı sürekli olarak ''en büyük'' kılmaz. kendini dev aynanda gördüğün sürece büyük hezimetleri yaşamıştır türk futbolu. bunu onlarca kez gördük. ayrıyetten her takımın dallama bir taraftarı vardır. her maçta önce ''sikecez-sokocaz'' ya da ''sikecekler-sokacaklar'' diyen. çok şükür ben bu tarz tarftarları karması 500 bile olsa; futbol zihniyetinden dolayı engelliyorum.

    edit: basının iki yüzlülüğünden söz etmeye beşiktaş-fenerbahçe maçında bütün medyanın hakemi konuşmasından başlayabilirdin ama celtic maçına gerek yoktu. basın iki yüzlülüğü bu ülkede hep renklilerden yana işler. sezon başından beri şenol güneş'in kavga etmediği, trip atmadığı adam kalmadı senin renkli medyana göre. ozan transferini bir incele bakalım; bir adam basın kullanılarak beşiktaş'tan alınıp nasıl fenerbahçeli yapılır diye. sizin maalesef basından yana şikayet etme hakkınız yok fenerli kardeşim. sızlanmayın lütfen...