eazy25
profili

  • masterchef türkiye 2023 all-star

    burcucum güle güle.. bir ölümlünün, haşaaa hz. gamze karşısında böyle kritik anlarda kazanma şansı yoktur. şef tabağını geç, yaratıcılık dahi olsa; sen portakalın kabuğunun suyunu, çilek tozlarıyla harmanlayıp ve bunları kuzunun götünün en güzel yeriyle birleştirip yemek yapsan dahi, hz. gamze bi soğanlı menemen yapar seni elerdi.

    mehmet şef bu menemen için “menemen dediğin soğanlı olur zaten. bravo gamze” der ve seni 3 hayırla uğurlardı.

  • dış güçlerin kk seçilirse dolar 14 tl olur demesi

    oooo napıyonuz lan burda aktroller parti mi var. sjsjsjsjs arkadaşlar gözünüzden kaçan troller varsa, hepsi bu başlık altına toplanmış. engelleyin paralı maymunları xd

  • üstteki yazarın profilden oy vereceği kişi tahmini

    akp, yani pardon memleket partisi djsjsjskdkdjd

  • 28 eylül 2022 türkiye dominik cumhuriyeti maçı

    dominik'in liberosunda da tam uyuşturucu satıcısı erkek arkadaşına yapılan baskında evde olmasından dolayı 1 sene hapis cezası yatmış bekar anne tipi var amk xd

  • survivor 2022 all-star

    bugün eleme yoktu. bugün nisa'yı eğlendirme günüydü. yarın da okul gezisi var nisa için. sabah önce yerebatan sarayına gidilecek, oradan topkapı sarayı, haşlanmış mısır da yenildikten sonra en son piknik yapılıp, voleybol falan oynanacak.

    umarım keyifli geçer <3

  • 12 mayıs 2022 vakıfbank fenerbahçe opet maçı

    helan lan, vergilerimin bir işe yaradığını ilk defa gördüm. vergilerim 254466 tane imamın maaşı olmak dışında şampiyon oldular.

    tebrikler vergilerim.

  • survivor 2022 all-star

    olum barış'a kızıyorduk ama hakkını yemişiz lan. özür dilerim barış, sen sakattın oyun oynamıyordun ödüllerden yiyordun. ama sakat olduğun için oynayamıyordun... kameralar beni çeksin diye, erkeğini etkilemek için çiftleşme dansı yapan örümcek gibi hareketler yapmıyordun.

    ama bu evrim ve nisa ne ayak lan? oyun kazandıkları da yok. her güzel ödüle gidiyorlar amk. acun hala bu ikilinin fanları dışında sevilmediğinin farkında olmadığı için partili martili ödüllerde bunları ekrana çok veriyor ama sosyal medya kullanmayan, normal bir şekide tvden izledikten işine gücüne giden, hayatları survivor olmayan insanlar; nisa için 2 tahtası eksik, evrim içinse mahalle karısı gibi diyor sdajoıdsaoda kulaklarımla kaç kere duydum.

    acun medya 2020 ve 2021 yılında yaptığı gibi yine sosyal medyaya çok oynuyor ama gerçek survivor izleyicisi onlar değil. sosyal medyadaki bilmemne fanı olan sapıklar bu programı ayakta tutmaz, tv izleyicisi tutar.

    neyse, ben anti değilim. geri zekalı insan sevmiyorum. 7 yaşındaki yeğenim, nisa ile aynı hareketleri ilgi görmek için yapınca ''siktir git lan başımdan seninle mi uğraşıcaz'' diyip yolluyorum. ilgi bekleyen şımarık çocukları sevmiyorum dsajodsajoas xd

  • survivor 2022 all-star

    barış ne anlattı amk bir bok anlamadım. zaman bile geçmedi, bu herif konuşunca zaman yavaşlıyor gibi 5 dakika konuşsa bile 90 dakikaymış gibi geliyor djdjdks xd

  • survivor 2022 all-star

    barış yazları almanya'dan gelen gurbetçi akraba gibi çöreklendi amk gitmiyor.

    insanda az utanma olur, gizem'in gözlerine bakarken insan kendi kendine “ulan, ortalıkta dilenci gibi dolanıyorum. benim yüzümden şu son zamanlarda performansı artan kız gidiyor” demiyor.

    ulan 1 aydır yiyip yiyip yatıyorsun. demiyorsun da ulan bari ağaçlara taş atayım da hindistan cevizi düşsün, takımıma bir faydam olsun. lan bari yatıyon, ağaçlara bak takım arkadaşlarını yönlendir “şu ağaçta daha çok hindistan cevizi var” de. lan denize bak denize ya, “adem abi, şurada daha mı çok balık var sanki ya” de. bir boka yara artık ya yeter aq sinirlerim bozuldu lan shshsjs

    yok ya sıfır herif. muhabbet sıfır, espri yeteneği sıfır, ulan insanın arada sırada yüzü güler o da yok. sonra barış'a vtr konmadı deniyor. bu herifin nesinin vtrsini koyacaklar olum. adam sıkıcı aq. bu adamın yerine bir sponsorla anlaşıp soslu hatay dürüm koysalardı. gördükçe canımız çekerdi, bir faydası falan olurdu aq

  • elden ring

    size hiç bi kimsenin diyemeyeceği bir şey söyleyeceğim arkadaşlar.

    bu oyun bir rdr 2 değil, cyberpunk bile değil. kötü olduğunda değil, yanlış anlamayın. ama bu oyun klasik souls oyunlarının açık dünyalı olanı sadece bu kadar. herhangi ekstra farklı bir şey, oyun dünyasını değiştiren herhangi bir şey yok. net yok yani. bu oyunu souls oyunları müptelası değilseniz sakın ola hype trenine kapılıp satın almayın.

    herhangi bir souls oyunundan açık dünya olması dışında bir farkı yok. her souls oyunu gibi sanat yönetmenliği üst düzey onun dışında animasyonlar, boss savaşları, yani tek tek saymamayım her şey aynı.

    ben souls oyunları fanıyım, severim sayarım. sanat yönetmenliğine hayranım. bu oyun ilk tanıtıldığı zaman heyecan yaptım. dedim ki; from software sonunda farklı işler peşinde, sekiro gibi farklı ama ondan daha iyi bir şey geliyor. yıllar geçti, görüntüler geldi ee dedim bu aq? dark souls 4 lan? aynı da öyle oldu. bu oyun dark souls 4 arkadaşlar.

    her şey aynı npcler aynı, animasyonlar aynı, bosslar aynı, silahlar aynı, her şey aynı ulan. şu oyunu rdr 2 ile allahınız kitabınız varsa kıyaslamayın yahu. fanboy olmaya gerek yok. .bakın ben souls oyunlarını severim. dark souls 3 ve bloodborne'da platin kupam var. oyun dünyasına bu oyun ne kattı? ne yenilik getirdi? neyi çok iyi bu oyunun allah aşkına söyleyin. sabahtan başlığına bakıyorum bir kişi bile şu çok iyi yazamamış ya.

    bakın yanlış anlamayın. kötü oyun demiyorum ama souls oyuncuları dışında kimse gaza gelip satın almasın diyorum. biraz bekleyin öyle satın alın.

  • 17 şubat 2022 fenerbahçe slavia prag maçı

    ismail kartal ''slavia prag'ın maçını izlemesi için görevli gönderdim. analizleri yaptık'' falan demişti. bu salaklar slavia yerine sparta prag maçına göndermiş olmasın lan bu yardımcıları amk.

  • 22 ağustos 2021 fenerbahçe antalyaspor maçı

    galatasaraylılar telegram ve twitter gruplarında başlamışlar kol, el, doğal kol, bazı fotolar, insan vucudunun iskelet şeması falan. bu kadar insan anatomisi çalışsaydınız tıp okurdunuz ya amına koduklarım ahahahahha xd

  • survivor 2021 ünlüler-gönüllüler

    acun yunanlıları bucks maçına götürmüş, size de bi ketçaplı makarna verir artık. gerçi ayşe'ye makarna mı bucks maçı mı desen makarnayı seçerdi ahaha xd

  • 8 mart 2021 ekrem imamoğlu tweet'i

    türkler ve kürtler 2023 yılında siz arapları bu topraklardan sürecek. şimdiden kendinize kaçacak yer bakın ahahah

    ağlayın.

  • mesut ol

    atılan mesajların ekran görüntüleri instagram hikayelerine düşmeye başladı. bir tanesi de 5 kere mesaj atmış.

    aq aç fakiri ya, o paraya 2-3 parça et al da vucuduna bi vitamin mitamin girerdi. sabah öğle akşam a 101 beyaz peyniri yemekten kafasında saç kalmamış. bi futbolcu için bağış yapıyor.

  • cyberpunk 2077

    yapimcilar ölüm tehditleri aldigi icin mi cikmis oyun? ciksin diye ölüm tehditlerinde mi bulunmusuz ahahahahaha

    olum? gabe newell half life 3 icin aldigi ölüm tehditlerini savciliga verse, savci 2 ay dosya incelemekten evinin yolunu unutur aq.

    oyuncularin ölüm tehditlerinden ne olacak lan manyak misiniz.

  • youtube

    çin versiyonu youku'yu denedim ama orada herkes çinli ve kurtlar vadisi yok amk.

  • 3 temmuz 2020 alkol ve sigaraya zam yapılması

    bu nasıl memleket lan. ete zam gelir, veganı sevinir. sigaraya zam gelir, yeşilaycısı sevinir, alkole zam gelir, islamcısı sevinir, ps oyunlarına zam gelir, pc kullanıcısı sevinir, pc oyunlarına zam gelir mobil oyuncusu sevinir.

    bu ülkede boşuna bir şeylere sevinmeyin artık. en basitinden gidip markete kanser etmeyecek ürünler satın almak isteseniz, çıkışta ağlıyorsunuz. peyniri, cipsi, kolası, çikolatası, kinder yumurtası bile 6 küsür lira olmuş olm. sen sigara içmediğin için bu yamyamlara para kaptırmıyorum sanıyorsun ya, çok yanılıyorsun be güzel kardeşim. bunlar her ay market ürünlerine 1 lira, 2 lira ekleyip senden istediklerini alıyorlar zaten.

    ayakkabı alamıyoruz, güzel giyinemiyoruz, marketten istediklerini alırken el titriyor, sigara-alkol lüks ama hadi onlar ıhh kaka diyelim ve geçelim. kafede otursan ayrı dert, yemek yemeye dışarı çıksan başka dert, oyun oynayamıyorsun, istediğin telefonu alamıyorsun, yeni çıkan konsolu alamıyorsun. böyle ülke mi olur olum?

    bunların derdi sadece sigara-alkol içenlerle değil, bu ülkenin her bir vatandaşına bu ülkeyi dar ettiler. hee diyorsan ki ben oyun oynamıyorum, iyi giyinmek istemiyorum, kafeye de gitmem, internet faturamı öderim akşama kadar twitter'da, sözlükte takılırım. eyvallah, tercih meselesi derim ama bak bu özelliklerini elinden almak için bile yasa hazırlıyorlar.

    boşuna sevinme, sen şimdi beni siklemiyor bu zamlar dersen, gün gelir senin sevdiğin bir şeye zam gelir. internetine gelir, durumu iyi olanlar çıkar der ki ''benim param var, skimde değil bu zamlar'' bak noldu? yanında duracak, seni destekleyecek kimseyi bulamadın.

  • yazarların 2020 yılı ekşi sözlük maaşı

    bu başlıkları açıyorsunuz ama olaydan alakasızlar sonra gelip bana ''ekşi'den kaç para maaş alıyorsun'' diye soruyorlar. maaş muhabbetini gerçek sananlar var. almıyorum diyorum, bedavaya mı yazıyorsun diyorlar ama cevap veremiyorum amk. hee bedavaya yazıyoruz işte diyor, geçiyorum.

    sonra aklıma şey geldi; bedavaya mı yazıyorsun? ne getirisi var diyenlere, ''sen niye insta'ya foto atıyorsan, twitter'a niye bir şeyler yazıyorsan...'' demeye başladım. ama pezevenkler buna cevap olarak karı düşüyor, egom okşanıyor demeye başladılar. yine cevap veremedim. millet cin olmuş, laf bile söyleyemiyoruz. her söze bir cevap var anasını satim.

  • ayasofyanın ibadete açılması gerekliliği

    yılda 3 milyon insanın ziyaret ettiği, ülkenin en çok para kazandıran yapısını namaz kılacaklar diye şalvarlılara emanet etmez bu hükümet. yedirirler mi lan size orayı? para basıyor orası para, gözlerinden daha iyi bakıyorlar oraya.