59710
profili

  • 30'luk erkekle sevgili olmak isteyen 18'lik kız

    30'luk erkekten heidi'nin dedesi gibi bahsedildiğini gördükçe vay bana vaylar bana diye türküler çığırıp kendimi balkondan atasım geliyor. 30 mu yaşlı, sözlük mü kreşe döndü anlamadım valleyi billeyi.

    30 yaşında adama amca, kadına teyze diyen bir popülasyonla aynı gemide yol alıyoruz sayın seyirciler çok enteresan. büyükbabalarınız mağara adamı mı lan sizin? ananızın babanızın büyüklerine ilk insan muamelesi mi yapıyosunuz? dur tahmin edeyim hepinizin büyükannesinin adı havva di mi?

    30 yaşında insan yaşlı değildir sevgili paleler siz daha çocuksunuz. mesele bu.

    gelelim mevzuya. neydi mevzu? hah evet o kızlar. varlar evet. zihinsel mastürbasyon (bazen fiziki mastürbasyon için de tabii) için büyük adamlarla ilgilenirler genel olarak. kallavi bir ciddiye alınmama, ufak diye küçümsenme kaygısı taşırlar. mesaja cevap verince gelen tepkilerden kendini popstar falan sanarsın bazen. çoğunca meraklıdırlar. ve bak burası ilginç; perdesiz, patavatsız, edepsizlik potansiyelleri ablalara göre daha yüksektir. deli cesareti gibi.

    şu sözlükte geçen 5 sene boyunca onlarcasına rastladım ben de. oluyor öyle, olur yani, napıcaz? idare edicez.

  • tek başına yaşamanın dezavantajları

    dezavantajı; çok fazla avantajı olmasından mütevellit bağımlılık yapmasıdır. kalabalıklarda darlanma, bir yolunu bulup yalnızlığına kaçma refleksi gibi yan etkileri de olan bir bağımlılık şeklidir. bu da bazen sizi sevenleri üzebilir.

    bu bağımlılıkla beraber bünyede ayrıca gerekmedikçe konuşmama sendromu gelişir. sonrasında girdiğin ortamlarda konuşulan lafların büyük çoğunluğunun gereksiz sözler yığını olduğunu düşünmeye (farketmeye) başlarsın. bu da öncesinde ne kadar konuşkan biri de olsan seni daha az konuşan, sessiz, görece tepkisiz birine çevirir.

    bir diğer önemli dezavantajı da zamanın geçişini algılama ve zaman kontrolü güçlüğüdür. içinden "aa saat daha 9'muş yea" diye düşündükten daha 1 saat geçmeden saatin 02:00 olduğunu, "oha yatayım bari geç olmuş" derken 04:00'ü bulduğunu görmek gibi delicesine hızlı geçer zaman.

  • lahmacun siparişinde 2 ile 3 arasında kalınan an

    herkese oluyor mu bilmiyorum ama ahir ömrümde annemin benim adıma ona 1 tane yeter dediği yaşlarımdan sonraki tüm lahmacun siparişi sahnelerinde yaşadığım kararsızlık anıdır.

    2 tane istesen yetmeyebilir zira açsın doyacaksan da doymayacaksın gibi gelir. 3 desen birincisi ohaa lan, çüşş, yuhh ayı gibi tepkilere maruz kalmak dışında bir de fazla gelme ve mecburen bitirmek zorunda kalma ihtimali var. çok zorlanıyorum be sözlük bildiğin gibi değil.

  • 10 milyon tl verseler selena gomez'le yatar mısın

    10 milyona mario gomez'le bile yatarım hacıt.

  • evet mührünün yanına x2 yazınca 2 oy sayılması

    bugün ysk sitesinden öğrendiğim büyük imkan. çarpı işaretiyle 2 yazılınca (x2 şeklinde) oy geçerli ve iki oy olarak sayılıyormuş. bunun anlamı verdiğim oyu en kâlbi hislerle destekliyorum demekmiş. yalnız kurnazlık edip x3, x5 gibi oy sayısını artırmaya yönelik uyanıklıklar yok. bu durumda oy geçersiz sayılıyormuş.

    hiç bilmiyordum sandıkta bu tip şeyler olabildiğini ne kadar güzel düşünülmüş. senelerdir gidip dümdüz bilinçsizce oy atıp geliyoruz.

    bak başka bir ilginç yöntem de; kazanmasını istemediğin tercihin yanına eksi (-) koyunca o tercihten 1 sayı düşülüyormuş. yani eksi 1 sayılıyor. vallahi süper. misal evetcisin. bas hayır mührünü koy yanına eksi işaretini hayırlar 1 sayı azalsın. en çok buna bayıldım.

  • bayburt'tan ekşi sözlük'e giren insan

    0,01 oranı 23 milyon tekil ziyaretçi içinde 2300 tekil ziyarete tekabül eder değerli suserlar.

    bir kişi bir ayda 2300 tekil algılanacak ziyareti tek başına yapamayacağına göre bir kişi değildir. sanırım bir örgüt yapılanması söz konusu.

  • hamza'nın protezi için 25bin tl gerekiyor

    veee mutlu son..

    hamza'nın banka hesabında toplanan para 25.000 tl'yi geçmiş. muhteşemsiniz.

    işte bu da hamza'dan size teşekkür mesajı; hamza'dan sözlüğe

    ayrıca kampanyayı yürüten hala ayla hanım ve bu kampanyanın sözlükle buluşmasını sağlayan yağmur hanım da sizlere teşekkürlerini iletiyorlar.

    ekşi sözlük yine büyüklüğünü gösterdi ve hamza'nın protezi için gereken paranın fazlasıyla toplanmasına gerek yardımlarıyla gerek kampanyayı gündemde tutup sözlük dışından kişilerin de haberdar olmasını sağlayarak en büyük katkıyı sağladı. varsın bizim için ekşici piç demeye devam etsinler ben bu topluluğun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. devir ne devri olursa olsun aslolanın insanlık olduğunu ve hemen her konuda birbirimizi yesek de küçük bir çocuğun mutluluğu için tek ses olabileceğimizi gösterdik hep beraber. kendi adıma hepinize çok teşekkür ederim değerli sözlük halkı.

    kampanyamız gereken paranın toplanması nedeniyle sona erdi lütfen artık para göndermeyin fakat hamza dışında da yardım bekleyen kampanyalar var yardım için ayırdığınız parayı şu kampanyalara destek olmak için gönderebilirsiniz;

    (bkz: 23 nisan 2016 devrim yılmaz'a yardım kampanyası)

    (bkz: epilepsi hastası kenan ve kardeşi ela)

  • hamza'nın protezi için 25bin tl gerekiyor

    değerli sözlük halkı;

    bugün hikayesini tesadüfen öğrendiğim 10 yaşındaki hamza'nın, geçen ramazan ayında ailesiyle geçirdiği trafik kazasında annesi ve kendisi birer kollarını kaybetmişler. annesinin kolu başarılı bir operasyon sonunda yerine dikilebilirken hamza'nın ameliyatı maalesef başarılı olamamış. babasının durumu ağır ve maalesef çalışamıyor.

    hamza'nın yeniden bir kola sahip olabilmesi için gereken protez 35.000 tl. bu tutarın 10.000 tl'si devlet tarafından karşılanıyor. protez uygulaması için gereken tutar yalnızca 25.000 tl ve daha önce onlarca başarılı yardım kampanyası gerçekleştiren biz sözlük halkının bunu kısa sürede toplayacağına inanıyorum.

    yardım toplama kampanyası rize valiliğinin 14750929-477.01.05.01-e.3450 sayılı izin belgesi ile hamza'nın halası ayla yıldız tarafından yürütülüyor.

    yardımlarınız için şu hesap numarasını kullanabilirsiniz;
    hesap adı: ayla yıldız (hala)
    iban: tr20 0006 4000 0017 2010 1043 59

    rize valiliği yardım toplama izin belgesi

    hamza'nın protezi için tıbbi cihaz kullanım raporu

    protez için proforma fatura

    hesap numarası

    bunlar da hamza'nın fotoğrafları;

    hamza
    hamza
    hamza
    hamza
    hamza

    benim konuya ilişkin verebileceğim bilgiler bu kadar ancak daha detaylı bilgi için benim konudan haberdar olmamı sağlayan yağmur hanıma;

    yagmur.yor@gmail.com

    adresinden ulaşabilirsiniz.

  • lakabı isminin yerine geçmiş sporcular

    ayı - volkan demirel

  • boğaza sıfır yalıda yaşamanın zorlukları

    panama bandırası

    sen tam röbdeşembırını çekip mürebbiyenin hazırladığı kahvaltıya inecekken camdan içeri kuru yük gemisi girebilme ihtimali. güverteden yatak odana help help diye atlayan gundiler. yaşadık bunları üstadım zor zor.