empisayn11
profili

  • game of thrones

    --- spoiler ---

    amına kodumun sakatı sırf lord diye saf , masum , fakir birini 30 yıl boyunca korkudan kekeme yapıp öldürtüyor . kuzey unutmaz orospuçocuğu
    --- spoiler ---

  • 27 nisan 2016 bursa patlaması

    26 nisan 2016 amerika konsolosluğu türkiye uyarısı'ndan 1 gün sonra gerçekleşmiştir . mit açıklamayı türkçe'ye çeviremeden patlama oldu .

  • dümbüllü'nün kavuğu

    şahan gökbakar'a kavuğun layık olduğunu düşünen yazarlar olduğunu görmemizi sağlamıştır .

  • umut bulut + burak yılmaz =

    <0>
    .. ı
    .. ı
    .. /\

  • 2016 hilaliye eğitim vakfına yardım kampanyası

    (bkz: entryden çorap kokusu gelmesi)

  • 18. yüzyıl ekşi sözlük başlıkları

  • burger king

    (bkz: yine yemeksepetine soktun kardeş)

  • 26 ekim 2015 antalyaspor beşiktaş maçı

    (bkz: say lan)

    bak hele amına koduğum cahili gelmiş diyor ki yapımı vodafone arena'dan sonra başlamış , önce bitmiş onlarca stadyumdan biriymiş .

    bre cahil ;

    antalya stadı 0 hafriyatlı araziye 23 haziranda temel atıldı bak bilale anlatır gibi anlatıyorum hafriyat yapılmadı ! inönü stadına ise haziran başında yıkılmaya başlandı tören aralık sonu !

    inönü stadı'ndan ise 76 bin kamyon yani 760bin metre küp hafriyat çıktı . o beyninin algılaması için şöyle örnekleyeyim sana : koca beton kamyonlarının içindeki beton miktarı 8 metreküptür . düşün yenikapı ve 3. havayolu için gereken arazi düzeltmelerinde de bizim stadımızın hafriyatları kullanılmıştır kuş beyinli .

    bir diğer husus ise trafik . istanbul'un orta yerinde gündüz vakti trafiğe çıkması izin verilmeyen kamyonlar , beton mikserleri ; sadece gece yarısında stada girebilmiş veya hafriyatı dışarı çıkarabilmiştir . bu uygulamaya rağmen çevreye rahatsızlık yüzünden yüzbinlerce liralık ceza kesilmiştir kamyonlara .

    o kadar cahilsin ki , bu stadın oraya yapılmasının ne gibi siyasi savaşlara yol açtığını bilmiyorsun . stadın arkasına 40 katlı otel dikilmesine izin verilirken , çatımız 40 cm fazla oldu diye inşaat durduruldu , devletin başı tarafından yaptırılmamakla tehdit edildi .

    aptalca argümanın için bir diğer hatırlatma ise şuan yapılan bütün stadyumları devletin yaptığıdır . kendi stadını yapan tek takım o pis ağzına bile alamayacağın şanlı beşiktaşımdır .

    kendi semtinden kopup tarihini e-5 kenarına peşkeş çekmiş , stadını devlete yaptırmış bir takım taraftarının vodafone arena'ya tek bir söz söyleme hakkı yoktur .

  • 9 ekim 2015 abd'nin patriotları geri çekmesi

    dün türkiye'yi korumaya hazırız diyen nato'nun bugün hava savunma füzelerini geri çekmesidir .

    avrupa'da , uzakdoğu'da , ortadoğu'da bizimle iyi tek bir ülke kalmadı .

    (bkz: sikmeseler bari)

  • sahte diplomayla 9 yıl doktorluk yapmak

    o da bir şey mi , sahte diplomayla cumhurbaşkanı olan bile mevcut bu ülkede .

  • nişantaşı kaşarları vatandaşlıktan çıkarılsın

    son derece ahlaklı cübbeli ahmet hocanın , büyük resmi görerek yeni türkiye nin büyümesinden rahatsız kesimi deşifre ettiği müthiş açıklama .