onerh4
profili

  • ersan şen

    kendisi emrah serbes'in ve halkbank'ın eski genel müdürü süleyman aslan'ın avukatlığını yapmış biridir. bu sebeple depremde yıkılarak onlarca kişiye mezar olan ezgi apartmanı ile ilgili davaya sanık avukatı olarak dahil olması beni şaşırtmadı.

    kimin avukatlığını yapacağına karar vermek konusunda da özgürdür. bu onun mesleği ve bu konuda kendisine etik sebepler sunacak pozisyonda biri değilim ancak nasıl ki ersan şen'in bu isimlerin avukatlığını yapması kendi kararıysa benim de ersan şen'e yer veren televizyon, gazete, internet sitesi, youtube kanalı gibi mecraları hatta ve hatta ersan şen'i aday göstermeyi düşünen siyasi partileri boykot etmek de bir vatandaş olarak benim kararımdır.

    sözcü tv başta olmak üzere ersan şen'e yer veren hangi mecrada olursa olsun tüm platformları bundan sonra izlemeyecek, okumayacağım. ersan şen gibi birini cumhurbaşkanı adayı yapmayı düşünen iyi parti ve meral akşener'in de siyasi olarak tam karşısında olacağım.

    madem kör göze parmak sokarken bundan çekinmiyorlar vatandaşın da bunun tam karşısında olduğunu bilsinler. hadi bakalım.

  • meral akşener

    burada meral akşener için "psikolojisi yerle bir olmuş." diyen bir yazar önceki entrylerinde de kılıçdaroğlu için "28 mayıs seçimlerinin gerçek kazananıdır." demiş. meral akşener'in psikolojisi ne durumda bilmiyorum ama siz kk trolleri hiç iyi değilsiniz bu kesin.

  • 2 mayıs 2023 kemal kılıçdaroğlu tweet'i

    kemal kılıçdaroğlu sanki bütün siyasi hayatı boyunca 2023 seçimlerine hazırlanmış gibi. adaylığı açıklandığı zaman çok büyük tepkim ve çok ciddi tereddütlerim vardı ancak şu ana kadar resmen boşu yok. son düzlüğe girilirken de gaz kesmemeye niyetli.

    akp aklınca dama oynayıp kazandığını zannederken kılıçdaroğlu satranç dersi veriyor.

    böyle devam dedem. son 12 kaldı. sık dişini.

  • muharrem ince'nin 100 bin imza toplaması

    chp kurultaylarında “kılıçdaroğlu'nun lütfuna ihtiyacım yok” diye imza krizi çıkaran muharrem ince akp teşkilatlarının kaldırdığı otobüsler ve verdiği imzalarla aday oldu. hayırlı olsun.

    ancak akp imzalarıyla aday olmak kendisine ne hissettiriyor işte onu çok merak ediyorum. beş sene önce mitinglerde karşılıklı atıştığı rakibinin verdiği desteğe muhtaç kaldığı için üzgün müdür?

    “iki şey yıkar insanı. dostundan gelen ihanet, düşmanından gelen merhamet.”

    buna da montaj diye ağlamaya başlamışlar